@centarfor
Tužno je svakako, šta je čovek "pito"
Dobro mu nisu dali oktaz kao onom što je pitao - e kakva je bila klopa...
I ona majmunica ga prijavila. U redu je da iskulira, iskulirao bi i on, ne polazimo od toga da su muškarci nasrtljivi, nego normalni, ako se ispostavi da je nasrtljiv onda nastaje problem a ne pre toga... Jeste zloupotrebio pristup podacima, ali izgubio je posao, mogli su da ga upozore...
Teško je startovati, neke agencije oproste prvi presek... većina naplati i opremu i prvi presek i neko ima troškove za gorivo... a čekao je mesecima na posao da ga uključe... nikako da izađeš iz minusa...
Moj bakšiš je jučerašnjem bratu dostavljaču bio 200rsd što mu nadam se kupuje parče pice, barem negde... a pola kg smrznutog peciva mu svakako kupuje... Ni ja se ne hranim mnogo bolje
Evo da podelim još nešto, da ne misle ljudi da u meku žickam onu aplikaciju samo za sebe...
Za 8. mart si mogao da kupiš dva kapućina po ceni jednog... ja sam kupio dva i jedno poklonio prvoj devojci koja se tu našla... Sa koferom neka strankinja, nisam je smarao samo pitao da li želi besplatnu kafu i ona reče - thank you so much!
Moramo da delimo i da mislimo na druge, makar i sami imali malo. Lepše se tako živi.