Pa i poštuju se on je bio sankcionisan, a ona je jadna što ga je prijavila posle samo 1 poruke... To nije zakonska definicija nego moja... i eto rešen problem
I kada se ljudi koji prijavljuju krsenje zakona ne budu nazivali jadnicima
Daj, bre, Noki, ajde malo razuma. Dostava nije Tinder.
Ja razumem da se neko zaljubi, ali lik je bukvalno napisao - kakva je bila hrana? Klasicno klosarsko instagram muvanje i zloupotreba podataka.
Ne zaboravi da ga je i ona videla, plus i kada je poslao poruku, moze da mu vidi sliku na vajberu ili vocapu. Da je to bio neki mica lik, tesko da bi tako reagovala.
Desava se svasta i ljudi se svakako zaljube, mnogi poceci su cudni, neki i protivzakoniti
Desava se i ljubav na prvi pogled, ali ovde to ocigledno nije slucaj.
Mogao je on to lepse da sroci ako se zacopao i mislio da postoji sansa da je vise nece videti i da mu je ovo jedini nacin. Da ga je u tom trenutku prijavila, mozda ne bi bilo ok, ali opet njeno pravo.
Ne mogu da prestanem da mislim na tebe, ocarala si me na prvi pogled, bla bla, znam da ovo ne smem da radim, ali rizikovacu ako treba... ako kazes da smetam, obecavam da odmah brisem tvoj broj i necu te vise uznemiravati i izvinjavam se...
Na stranu ljubavi stajem, na stranu pokusaja bunga bunge preko posla gde klijentu zenskog pola znas gde zivi - ne stajem.
Tako da, ako zbog toga mislis da krenes sa tim poslom, mani se
Instaliraj neku dejting aplikaciju ko svaki posten covek