Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Svet će biti mnogo bolje mesto za život kada roboti budu dostavljači... blago nama kada u drugome prvo vidimo potencijalnog manijaka, a ne obično ljudsko biće sa vrlinama i manama..
Kad pogledas atmosferu koja se gura u rezimskim glasilima i nije za čuđenje...

Svet ce biti bolje mesto kada se budu postovali zakoni drzave u kojoj se zivi koje je dostavljac prekrsio.

Svet ce biti bolje mesto kada se budu postovali zakoni drzave u kojoj se zivi koje je dostavljac prekrsio.

Pa i poštuju se on je bio sankcionisan, a ona je jadna što ga je prijavila posle samo 1 poruke... To nije zakonska definicija nego moja... i eto rešen problem 🙂

Gde bas iz Kambodze, sto nije neka Wolt dostavljacica iz Beograda 😪

Uh uh... sad se sprdate a inače ste za dosledno sprovođenje pravila...

Jasno si Beki prekršio pravilo jer si nečije privatne podatke objavio. Prosto ne možemo se sprdati sad. Kršiš zakon. Pod mač.

Baš tako, da Bekijima umirimo... da ne strepi od navalentnih dostavljačica...

Pa i poštuju se on je bio sankcionisan, a ona je jadna što ga je prijavila posle samo 1 poruke... To nije zakonska definicija nego moja... i eto rešen problem 🙂
I kada se ljudi koji prijavljuju krsenje zakona ne budu nazivali jadnicima 😘

Daj, bre, Noki, ajde malo razuma. Dostava nije Tinder.

Ja razumem da se neko zaljubi, ali lik je bukvalno napisao - kakva je bila hrana? Klasicno klosarsko instagram muvanje i zloupotreba podataka.

Ne zaboravi da ga je i ona videla, plus i kada je poslao poruku, moze da mu vidi sliku na vajberu ili vocapu. Da je to bio neki mica lik, tesko da bi tako reagovala.

Desava se svasta i ljudi se svakako zaljube, mnogi poceci su cudni, neki i protivzakoniti 😃 Desava se i ljubav na prvi pogled, ali ovde to ocigledno nije slucaj.

Mogao je on to lepse da sroci ako se zacopao i mislio da postoji sansa da je vise nece videti i da mu je ovo jedini nacin. Da ga je u tom trenutku prijavila, mozda ne bi bilo ok, ali opet njeno pravo.

Ne mogu da prestanem da mislim na tebe, ocarala si me na prvi pogled, bla bla, znam da ovo ne smem da radim, ali rizikovacu ako treba... ako kazes da smetam, obecavam da odmah brisem tvoj broj i necu te vise uznemiravati i izvinjavam se...

Na stranu ljubavi stajem, na stranu pokusaja bunga bunge preko posla gde klijentu zenskog pola znas gde zivi - ne stajem.

Tako da, ako zbog toga mislis da krenes sa tim poslom, mani se 🤣 Instaliraj neku dejting aplikaciju ko svaki posten covek 😅

Ne mogu da prestanem da mislim na tebe, ocarala si me na prvi pogled, bla bla, znam da ovo ne smem da radim, ali rizikovacu ako treba... ako kazes da smetam, obecavam da odmah brisem tvoj broj i necu te vise uznemiravati i izvinjavam se...

E za ovo bih te već prijavio 😆

Ja ne bih, ali to je isto za Terazije, samo iz drugih razloga 🤣

Ako ima čime da se pohvali... 2024. svi koristimo sredstva savremene tehnologije da napravimo prvi korak

Za mene je - ,,Kakva je hrana? Dostavljac" dovoljno za otkaz, sve i da je dozvoljeno muvanje klijenata. Bukvalno da sam mu gazda bih mu dao otkaz zbog takvog jadnog muvanja 🤣

Normalno da se devojka uplasi kad se vidi da taj ne moze da smuva nista normalnim putem i posumnja da je potencijalni manijak.

Mada ako pricamo ozbiljno, jedan neozbiljan pristup gde se vidi da ide i salje redom tako svima okolo najobicnije poruke, pravdali su ga ljudi da se mozda zaljubio, ma dajte molim vas, vidi se po pristupu koji tip lika je u pitanju.

Taj je svakoj drugoj kojoj je dostavio hranu poslao poruku. I nemojte mi to pravdati molim vas.

To samo ovi instagram manijaci danasnji tako ulecu devojkama, niko normalan ne muva tako ribu.

Da je bio neki privlačan lik verovatno ne bi takav ishod bio...
Kao u onim mimu kada se nekoj ribi na poslu javi frajer a ona se istopi a kada se isto tako javi neki debeli gmaz ona zove HR

Лако је нама да коментаришемо из мушког угла. Сећам се једне приче да је већина девојака у разговору шта би прво радиле да су мушкарци одговориле једногласно да би прошетале ноћу саме.

Za mene je - ,,Kakva je hrana? Dostavljac" dovoljno za otkaz, sve i da je dozvoljeno muvanje klijenata. Bukvalno da sam mu gazda bih mu dao otkaz zbog takvog jadnog muvanja 🤣

Da, da, ovo je baš sa stilom ⤵️ 🤣😄

Лако је нама да коментаришемо из мушког угла. Сећам се једне приче да је већина девојака у разговору шта би прво радиле да су мушкарци одговориле једногласно да би прошетале ноћу саме.

🙄

Vrh