Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Лажни Радуле ме подсети на кампању правог Радула око Зајечара пре неколико година. Мсм да овако треба да се иде по селима и прича са људима, не мора баш лидер странке, али неко да поприча уживо са њима свакако
Moze li neko da objasni kakaav je to lazni Radule.

Имаш на листи коју је неки поставио Сашу Радуловића, али то није Луди Радуле већ неко са истим именом само.

Лажни Радуле ме подсети на кампању правог Радула око Зајечара пре неколико година. Мсм да овако треба да се иде по селима и прича са људима, не мора баш лидер странке, али неко да поприча уживо са њима свакако
Studenti idu, akcija "student u svakom selu".

Неверовата доза оптимизма и вере у студенте код Веље.

Ова власт ће остати упамћена искључиво по злу као идеологији коју је ширила сваког дана свог постојања.

Александар Вучић подржао идеју Милоша Вучевића да чланови СНС-а блокирају суд у Новом Саду: Сад неће моћи да им прођу ни полиција, ни било ко други, док не донесу одлуку о пуштању на слободу момака који су само штитили просторије странке

Da. Njihova ideologija je jednostavno prosto zlo. Zlo kao takvo. Zlo kao sve vrste kriminala.
Prvi slucaj u istoriji posle Kaligule.

On zeli da svi vide da je su lojalisti jaci od policije.
Zeli da vidimo kako im se policija klanja, kao sto se klanjaju kriminalcima u Cacilendu.

Кад председник једне државе може мртав ладан да каже да су јунаци ба*** који су девојци разбили главу бејзболком. Ово је патолошко зло. Они мрзе сваког ко није њихов. Не воле ни своје, али остале мрзе до коске.

Делује ми да је добрано напунио гаће.

Јунаци?? Монструми који су разбили главу девојци?!

Ми не само да морамо ових да се решимо већ морамо и све одреда да их драконски казнимо јер поред толико злочина који су начинили они су кренули и да нагризају саме темеље вредносне структуре сваког човека, оно што нам још у вртићу усаде а то је разликовање добра од зла.

Јунаци?? Монструми који су разбили главу девојци?!

Ми не само да морамо ових да се решимо већ морамо и све одреда да их драконски казнимо јер поред толико злочина који су начинили они су кренули и да нагризају саме темеље вредносне структуре сваког човека, оно што нам још у вртићу усаде а то је разликовање добра од зла.
Onda neko dođe i pravi se pametan sa pričama: Ima toga i u Norveškoj...

Radikali su direktni uzročnici svakog sranja.

Poslednja izmena:
Zatvor ne služi samo da se kazni pojedinac, pruži osećaj žrtvi i njenim bližnjima da je pravda koliko toliko zadovoljena...

U zatvoru bi ljudi trebali i da se obrazuju, dobiju psihološku podršku, imaju neku obuku, nešto rade...

Pored kazne i zadovoljenja pravde, cilj treba da bude i da se nakon izlaska iz zatvora ponovo uključe u društvo kao zakoniti građani koji su se pokajali i naučili na sopstvenim greškama.

Naravno, to ne funkcioniše baš najbolje ni u razvijenim zemljama, kod nas gotovo da uopšte da ne funkcioniše, ali 100 posto sigurno neće da funkcioniše ako te predsednik naziva herojem.

Eto njih napolju i biće još krvoločniji.

1000036992.jpg

Upravo kontra tvom zaključku. Zveri osećaju koliko je narod jak, organizovan i zainteresovan.
Ja mislim da je njegovo ludilo nasa velika sansa.
Mozda on i ne oseca da je narod slab ili jak, nego je samo lud.
U svakom slucaju, videcemo koji je stepen tolerancije stanovnika Srbije na ovako otvoreno ludilo.

Zatvor ne služi samo da se kazni pojedinac, pruži osećaj žrtvi i njenim bližnjima da je pravda koliko toliko zadovoljena...

U zatvoru bi ljudi trebali i da se obrazuju, dobiju psihološku podršku, imaju neku obuku, nešto rade...

Pored kazne i zadovoljenja pravde, cilj treba da bude i da se nakon izlaska iz zatvora ponovo uključe u društvo kao zakoniti građani koji su se pokajali i naučili na sopstvenim greškama.

Naravno, to ne funkcioniše baš najbolje ni u razvijenim zemljama, kod nas gotovo da uopšte da ne funkcioniše, ali 100 posto sigurno neće da funkcioniše ako te predsednik naziva herojem.

Eto njih napolju i biće još krvoločniji.

Који осећај гадости кад год помислим да издајници траже слободу за 4 гњиде од по 100 кила које су тукле девојку ударцима дрвеном палицом у главу и поломили јој вилицу у више делова. Срамно дно.

Ова власт ће остати упамћена искључиво по злу као идеологији коју је ширила сваког дана свог постојања.

ova vlast to radi vec skoro 40 godina, pocello je sa "niko ne sme da vas bije", a zavrsice se, videcemo kako..
jedino sto u srbiji to nikome nije smetalo i niko nije obracao paznju na vukovar, dubrovnik, sarajevo, srebrenicu... nikoga nisu zanimala deca u hladnjaci iz kladova i u masovnoj grobnici u batajnici...

zainteresovali ste se, tek kada su dosli da otimaju loznicu, homolje, staru planinu... tek kada su dosli po vasu decu...
a da ste 1991, kada su tenkovi krenuli na vukovar, umesto cveca postavili blokadu, danas ne bi bili u ovoj situaciji...

Мислиш да Вук не би слао тенкове након говора у Пазару да ће сећи руку са турским, шиптарским и усташким барјаком?

Vrh