[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=457244#p457244:1z5bur9d je napisao(la):
11030 » Sub Jun 10, 2017 10:11 am[/url]":1z5bur9d]Ok ja se iznerviram kad ti isti pucaju po komsiluku u sred bela dana nasumicno. Ali valjda im je to oprosteno jer su maloletni. Sutra ce da te siluju ili premlate jer im treba sitno za dop. Evo komsinicu pre neki dan je narkomancina u sred podneva oborio na trotoar da joj otme lancic oko vrata. Morala je na usivanje a ima 80 god. Mogla je da umre od stresa. Ali jadan narkos, eto nisu ga voleli mama i tata i uciteljica pa je zato takav. Licno bih ga polomila na komade pa nek ga takvi kao ti sazaljevaju do sutra.
Ne sumnjam da ste videli takav prizor (a priznajte da je bilo samo taj put). Ja nisam videla ni jedan, ali jesam kada obesni pijani odrasli ljudi divljaju po svadbama, na kojekakvim dernecima, o nekada novogodišnjim pucnjavama u "nebesa" kada je neke domaćine potrefilo zrno na smrt. Neko će se možda setiti i toga.
Maloleletnik nikada ne siluje. Ako je narkoman on se na drugi način dovija za novac.
Narkomanija je bolest ovisnosti pa neretko od sasvim pristojnih mladih ljudi postaju narkomani. Postoji za to objašnjenje i to je možda najcrnja strana medalje našeg belog grada. Narkodileri, narkomafija lako će osetiti gde mogu "proći" i još koji euro strpati sebi u džep. To je kriminl koji se geometrijskom progresijom širi, to su pravi huligani i najcrnja strana medalje.
Boriti se protiv toga teška je rabota, to mogu samo heroji ali ih nema više, sakrili se u mišije rupe i razmišljaju - samo neka ja nemam problem i ne shvatajući da već sutra može isti da iz zadesi.
Roditelji bez obzira na socijalni status vrlo često nisu edukovani i ne znaju ama baš ništa o narkoticima. U njihovim glavama i dalje figuriraju njihove bebe sa cuclom u ustima jer zaboga -
to mom detetu ne može da se desi.
Zbog čega niste polomili otimača zlatnog lančića sa gospođe od 80 leta? Da sam ja bila na vašem mestu ne bih to uradila iz moralnih i etičkih razloga jer narkomanija je bolest a nasrnuti na bolesnog čoveka, dozvolićete, greh je kažnjiv i po Bogu i po narodu.
Da, žao mi je svakog mladog čoveka koga su uvukli u kolo narkomanije iz koga se najverovatnije nikada neće izvući i bez vašeg batinjanja.