Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Јелица Бјекић Мацут, такође ендокринолошкиња, на раду је у ординацији „МД Цлиниц“ у луксузном Београду на води, а шефица јој је Милица Ђурђић, радиолошкиња и оснивачица ове поликлинике. На клиници ради и Џихан Абазовић, специјалиста ургентне и регенеративне медицине, пише Време.рс.

Da li postoji ikakva podrsaka srpskim studentima iz RS?

dupliran post, isti kao ovo sto je gore stavio @Beki

MInistarstva sile savrseno i bez dvoumljenja rade svoj zlocinacki posao.

Bolje da su proterali 100 ovih srbskih propalica koje plaćaju našim novcem da bleje u ćacilendu nego ovu jednu Hrvaticu koja je zapravo bila korisni član društva, majka i lekarka.

Koliko su zastranili, bolesno... Sazreli za lustraciju.

Bas su zastranili, neverovatne promeme, ne bih nikad to ocekivao od ovakvih ljudi

Bolje da su proterali 100 ovih srbskih propalica koje plaćaju našim novcem da bleje u ćacilendu nego ovu jednu Hrvaticu koja je zapravo bila korisni član društva, majka i lekarka.

Na zalost, Hulja ovakvim zlocinima dize sebi rejting u odredjenim grupama.

na zalost, ima jos zla

Treba narod da stane iza ove zene, ovo je strasno sta rade.
Da sam EU istog trenutka bih trazio povlacenje ove odluke pod pretnjom uvodjenja sankcija.

Šešelj o proterivanju Hrvata

Vojislav Šešelj priznao da se 1992. godine zalagao za proterivanje Hrvata iz Srbije, tvrdeći, međutim, da je kao uslov za to navodio dolazak na vlast Srpske radikalne stranke.

Lider radikala Vojislav Šešelj potvrdio je danas pred Haškim tribunalom da se 1992. godine zalagao za proterivanje Hrvata iz Srbije, tvrdeći, međutim, da je kao uslov za to navodio dolazak na vlast Srpske radikalne stranke.

Ne sme nikad vise na vlast neko ko je aplaudirao ovim govorima. Niti da se bavi politikom. Moze novinar da bude.

Da sam EU istog trenutka bih trazio povlacenje ove odluke pod pretnjom uvodjenja sankcija.

Narod nece da stane ni iza svojih drzavljana koji su pod udarom represije radikala, a litijum je EU vazniji od hrv. drzavljana.
Kod mnogih stanovnika Srbije, one koji su nekad bili izbeglice iz Hr ovo podize popularnost vlasti.

Narod nece da stane ni iza svojih drzavljana koji su pod udarom represije radikala, a litijum je EU vazniji od hrv. drzavljana.
Kod mnogih stanovnika Srbije, one koji su nekad bili izbeglice iz Hr ovo podize popularnost vlasti.
Cotra, previse si zasao opet u crno.
Ne moze proterivanje lekarke koja ima decu sa Srbinom i zivi ovde 12 godina ikome biti OK, posebno dok nosi Sprsko prezime.

Mislim da ljudi ipak imaju mnogo vise osecaja kada su majke i deca u pitanju, ovo salje jaku poruku i normalnim gradjanima do koje mere vlast ide, a to ce samo buditi dalji bes.

Cotra, previse si zasao opet u crno.
Ne moze proterivanje lekarke koja ima decu sa Srbinom i zivi ovde 12 godina ikome biti OK, posebno dok nosi Sprsko prezime.

Mislim da ljudi ipak imaju mnogo vise osecaja kada su majke i deca u pitanju, ovo salje jaku poruku i normalnim gradjanima do koje mere vlast ide, a to ce samo buditi dalji bes.

videcemo, nadam se da nisam u pravu.
Ovo je odlican test mog stava.

Ma to je slucajno , izolovan slucaj...
u Bgd ce čak i davati kockice šecera onima koj im i šapnu čaci 😇

Mene od pocetka ove katastrofe čudi stav HR. Nju odavno ceo drzavni vrh targetira kao taj neki strani faktor itd...a oni cute i cute. Barem ne da mi znamo reakcije.
Sve bi bilo ok da se njihov drzavni vrh nije skoro " dopisivao" sa Vulinom, oni njemu, on njima... znaci to moze, glumite silnu EU, vi ste u uređenoj zajednici, jedete pitu kad ami treba da otvorimo poglavlja...a kada zaista treba da se suprotstvaite, onda tisina.
Na ovu deportaciju jos i vise, zar ne treba neki protest, prosvjed ili kako god kazu, da pitaju "čemu ovo".....
Na X je veliki pritisak, iako to nije dovoljno, moze da napravi pritisak.... Sta reci, kao majka, zena i Srpkinja sam zgrozena! Retki zele da zive ovde iz inostr, a nisu zasluzili drzavljanstvo?! Sramota i bruka, onaj Dacic sve vise dolazuje da mu secer udario u glavu. Ljuti narod, a za glupost deportuje

Iako je sve ovo "crnjak", malo je bruka koliko sam se
1744142866216.gif
:

Izgleda da je ovo bilo večeras u bloku 4 na NBG-u.

sa protesta ispred V BG-ske:

1744142962588.png

Sram vas bilo ako ste dobili asocijaciju na refren pesme grupe Aerodrom:"Stavi ..."!

Poslednja izmena:
Na FMU receno im je studentima da ne budu na fakultetu posle 23h izmedju 12. i 15. i da ce tada regularno obezbedjenje da preuzme fakultet u toku noci.
Razlog za to je strah od napada radikala.

Medjutim. moguce da je to Huljina fora da isteraju studente sa svih fakulteta na lak nacin.

Zasto kod nas ima toliko kazina?
Da li ljudi bas toliko idu u kladionice i kazina?
Vise nego u Meksiku?
Mozda se novac pere preko njih, preko laznih dobitaka?

Vrh