Cotra
Advanced
- Učlanjen(a)
- 21.10.2024.
- Pohvaljen
- 6.703
Učitavanje...
srbin.info
![]()
Državljanka Hrvatske podržala studente, pa proterana iz Srbije: Ima sedam dana da preseli život i porodicu
Državljanki Hrvatske Arien Stojanović Ivković, koja je u Beogradu završila Medicinski fakultet, zaposlila se, udala i zasnovala porodicu, srpske vlasti su odlučn1info.rs
Na zalost, Hulja ovakvim zlocinima dize sebi rejting u odredjenim grupama.Bolje da su proterali 100 ovih srbskih propalica koje plaćaju našim novcem da bleje u ćacilendu nego ovu jednu Hrvaticu koja je zapravo bila korisni član društva, majka i lekarka.
Koliko su zastranili, bolesno... Sazreli za lustraciju.
Treba narod da stane iza ove zene, ovo je strasno sta rade.Bolje da su proterali 100 ovih srbskih propalica koje plaćaju našim novcem da bleje u ćacilendu nego ovu jednu Hrvaticu koja je zapravo bila korisni član društva, majka i lekarka.
Koliko su zastranili, bolesno... Sazreli za lustraciju.
Treba narod da stane iza ove zene, ovo je strasno sta rade.
Da sam EU istog trenutka bih trazio povlacenje ove odluke pod pretnjom uvodjenja sankcija.
Cotra, previse si zasao opet u crno.Narod nece da stane ni iza svojih drzavljana koji su pod udarom represije radikala, a litijum je EU vazniji od hrv. drzavljana.
Kod mnogih stanovnika Srbije, one koji su nekad bili izbeglice iz Hr ovo podize popularnost vlasti.
Cotra, previse si zasao opet u crno.
Ne moze proterivanje lekarke koja ima decu sa Srbinom i zivi ovde 12 godina ikome biti OK, posebno dok nosi Sprsko prezime.
Mislim da ljudi ipak imaju mnogo vise osecaja kada su majke i deca u pitanju, ovo salje jaku poruku i normalnim gradjanima do koje mere vlast ide, a to ce samo buditi dalji bes.
Mene od pocetka ove katastrofe čudi stav HR. Nju odavno ceo drzavni vrh targetira kao taj neki strani faktor itd...a oni cute i cute. Barem ne da mi znamo reakcije.Treba narod da stane iza ove zene, ovo je strasno sta rade.
Da sam EU istog trenutka bih trazio povlacenje ove odluke pod pretnjom uvodjenja sankcija.
Da li ljudi bas toliko idu u kladionice i kazina?
Mozda se novac pere preko njih, preko laznih dobitaka?