Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Mislim da je i 250 do 1000 naoruzanih lojalista dovoljno da rastera masu sa bilo kog skupa kada pucnu da pucaju.

Yar Bulavin, režiser, jedan od autora fantastičnih video materijala sa protesta 15 marta, je proteran iz Srbije.

1744013767948.png

Yar Bulavin, režiser, jedan od autora fantastičnih video materijala sa protesta 15 marta, je proteran iz Srbije.

Pogledajte prilog 234598
BIA apsolutno nista ne prepusta slucaju.
Vazno im je da se osvete svakome.

Jedini lek protiv toga je overstreching tj istovremena akcija protiv rezima u vise opstina.
Onda moraju da prepuste neke stvari.

Medjutim, nema novih stranaks i organizacija koje bi organizovale takav protest. Ljudi ne zele da se organizuju.
BIA lako hendluje izolovane dogadjaje.

Mislim da je i 250 do 1000 naoruzanih lojalista dovoljno da rastera masu sa bilo kog skupa kada pucnu da pucaju.
Teшко, притом је и њихова мотивисаност упитна. У великом су страху због неизвесности.
Познајете ли уопште неке напредњаке, ако да виђате ли их игде?

Teшко, притом је и њихова мотивисаност упитна. У великом су страху због неизвесности.

Ja poznajem jednog. Član stranke od osnivanja, sad neki funkcioner ali ne na mnogo bitnoj poziciji. U principu ok tip, ali ne znam ga baš dobro da dam objektivan sud.

Да ли си приметио да се мало повукао из јавности, да не штрчи, да избегава причу о политици?

Samo komsije. Oni su bas clanovi i hvalili su se time i pokazivali prosle godine rokovnike i hem. olovke sa grbom stranke.
Oni su se pocetkom protesta bili uplasili, ali u poslednje vreme opet pustaju glasno Obracanja i Vucicevica pa se cuje kroz svetlarnik. Takodje su jednom vikali akd je bilo ono bacanje dimnih bombi u Skupstini, vikali da policija treba da pohapsi opoziciju.
Drugi komsija koji je njihov biznismen, ali diskretan, samo dobija poslove preko njih i ne hvali se mnogo, u poslednje vreme ludacki radi, verujem da je to ono sto kazes da pljackaju ubrzano za svaki slucaj.

Ето, страх је велики. Галама је као кад пас сатеран у ћошак режи.

Drugi komsija koji je njihov biznismen, ali diskretan, samo dobija poslove preko njih i ne hvali se mnogo, u poslednje vreme ludacki radi, verujem da je to ono sto kazes da pljackaju ubrzano za svaki slucaj.
Može da se desi da cela naprednjačka ekipa jednog dana pritisne "eject" dugme i pobegne iz države. Svetska ekonomija ide u recesiju i očigledno je da lova presušuje. Račun PIO fonda je 2 dana bio u blokadi, što NBS retroaktivno zataškava. Već neko vreme kruži priča da kladionica finansira plate MUP-u.

Može da se desi da cela naprednjačka ekipa jednog dana pritisne "eject" dugme i pobegne iz države. Svetska ekonomija ide u recesiju i očigledno je da lova presušuje. Račun PIO fonda je 2 dana bio u blokadi, što NBS retroaktivno zataškava. Već neko vreme kruži priča da kladionica finansira plate MUP-u.

ovo za kladionice je lovacka prica izgleda, niko da pokaze nijednu uplatnicu nista
drugo ovo za pio fond je neki random racun

Ma reci brate lepo - (i) studenti su strani plaćenici koji imaju za cilj da destabilizuju Srbiju.

Ajde brate otkrij svoje prave boje već jednom, već dve godine te gledam kako se prenemažeš i praviš, misliš da se do sada nije provalilo... Istupi lepo i priznaj istinu. Biće lakše i tebi i drugima.

U redu je, nećeš biti ni prvi ni poslednji, i mnogi pametniji i pošteniji ranije su služili režimima i službama. Kad su mogli onaj Dejan Vuk Stanković i Čedomir Antić da se razotkriju i pokažu, možeš i ti.

Ma reci brate lepo - (i) studenti su strani plaćenici koji imaju za cilj da destabilizuju Srbiju.

Ajde brate otkrij svoje prave boje već jednom, već dve godine te gledam kako se prenemažeš i praviš, misliš da se do sada nije provalilo... Istupi lepo i priznaj istinu. Biće lakše i tebi i drugima.

U redu je, nećeš biti ni prvi ni poslednji, i mnogi pametniji i pošteniji ranije su služili režimima i službama. Kad su mogli onaj Dejan Vuk Stanković i Čedomir Antić da se razotkriju i pokažu, možeš i ti.
Znam da istina boli.

Jasno. Zato si se ti prišljamčio režimu na vreme. Kao i Antić i Stanković. Mora se goozica na vreme osigurati.

Samo budi brate Homo Sapiens sa kičmom jednom u životu pa javno to priznaj. Ajde brate jednom u životu, za promenu...

Jasno. Zato si se ti prišljamčio režimu na vreme. Kao i Antić i Stanković. Mora se goozica na vreme osigurati.

Samo budi brate Homo Sapiens sa kičmom jednom u životu pa javno to priznaj. Ajde brate jednom u životu, za promenu...

Studenti nisu strani placenici, ovo nije obojena revolucija.
Studenti nemaju kapacitet da promene Srbiju bez vece podrske u stanovnistvu i institucijama.

To je moja istina.

Vec vise puta sam ovde slusao "gotov je", "puci ce u Aprilu/Maju..." i nije pukao.
2023. su nas ZLF botovi ovde lagali da treba samo da izadjemo na izbore,
Zasto bi pukao sam od sebe, kad ima svoje revolverase i podrsku EU.
Zasto bi priznao cak i rezultate izbora na kojima bi izgubio, kad moze da ih ne prizna.

Puci ce tek kada se njegovi oponenti kojih sada ima 60% organizuju isto i bolje od radikala.
Do sada se nisu organizovali.

Sada samo neka njegova greska ili nadolazeca recesija moze da nas spase.

Poslednja izmena:
Ajde ajde, možeš ti i više od toga.

Mislim daj da se ne zavitlavamo više, već godinama ovde radiš i govoriš u korist jedne te iste strane. Nemoj da se foliramo više, reci lepo da si za njih pa da završavamo s time.

Sem što je nihilista i daleko više isticao zapadno zlo od istočnog... Ja Čotru nikad nisam doživeo kao režimskog čoveka... (mada ja ne stižem da pročitam baš sve što ovde pišete...)

Razmislite zasto niko iz SNS/RTS/Policije/SPS/Tuzilastva nije dao ostavku i otisao iz stranke.
Vucevica ne racunajte, on je taktiucki zrtvovan i ostao je uz Hulju.
Zasto nije formiran nijedan politicki pokret od 01.11. do sada, a tako nesto bi se ocekivalo.

Zato znaju da glavni Baja koji sedi u jednoj ambasadi voli vlast SNS.
Radikali su iskusni kriminalci, znaju ko cuva cije ledja i koliko je jak u njihovom zargonu.

Pantograf je istinski beobilder
(iako ga hejtujem zbog nekih stvari 😁)
i nek se ovi cenonekretninaši ne trpaju u istu rečenicu sa njim.

Nije ovo najzdravije mesto za dug boravak, prilično je toksično, pravila variraju, a i puno je novopridošlih ljudi pa je teško ispratiti brojne teme kao ranije... Pređe se i više od desetak strana za jedan dan na popularnim temama što je jako teško ispratiti...

interesantno je citati, kako ljudi vrlo lako daju uvrede na licnom nivou
pogotovo osionici borbi protiv zla kojeg trenutno imamo
tolerancija za suprotno misljenje -1389

ili se radi o deci ili ...

sto god, vreme prolazi ignore lista sve veca :trljam ruke:

Vrh