Cotra
Advanced
- Učlanjen(a)
- 21.10.2024.
- Pohvaljen
- 7.083
sta je ok?to je ok
sta je ok?to je ok
Вучићевци су у великом страху. Пљачка се отворено и пун гас пошто се зна да им је крај близу.Radikalni deo Srbije zeli obracun.
Posle 15.03. znaju da je druga strana slaba da im otme vlast.
Radikale ne zanima steta, to da studenti gube godinu itd. Da se sve raspada.
Pricao mi je juce jedan stariji covek, a njemu je pricao deda kako su negde oko 1900. radikali u nekom selu, posle pobede njihove stranke na izborima, ubili kmeta (u znacenju seoskog staresine) i ispeli ga na raznju. Motiv je bila stranacka mrznja odnosno zelja da se uzme bilo kakva vlast, pa i ta seoska. Nije bilo nikakvog ideoloskog motiva, samo da se uzme vlast i privilegije koje ona nosi.
Mislim da je ta anegdota pokazuje sustinu naseg tradicionalnog shvatanja politike.
Ona pruza odgovor na pitanje zasto je opozicija i dalje u Skupstili i zasto se HUlja i njegovi tako grcevito drze vlasti.
Ali glavu gore!
Studenti su nesto novo! Novi kvalitet.
Nije se pojavio nijedan Ceda Jovanovic ili Djindjic ili Vlada Revolucija medju njima.
Nijedan Glavni Baja, nijedan "ozeni me", nijedan zeljan vlasti i pljacke.
Studenti ne igraju tradicionalnu dinarsku, pavijansku igru alfa muzjaka.
Studenti su prevazisli Srbiju.
Студенти су лукавији од свих политичких партија и политичара, режимских и опозиционих, заједно, и од свих чиновника и директора у јавној служби.Studenti su naivni. Neće samo izgubiti jednu akademsku godinu, već će im potpuno ukinuti studiranje o trošku budžeta.
Ako ne uspeju da sklone Hulju sa vlasti, proći će kao levičari u Čileu za vreme Pinočea.
Nova S i N1 će moći da nastave da rade kao online mediji, ali će im rad u Srbiji biti zabranjen.
Dokle god EU vidi Srbiju kao litijumsku koloniju, vlast će moći da radi šta god hoće.
Iz tvojih usta u bozije usi!Вучићевци су у великом страху. Пљачка се отворено и пун гас пошто се зна да им је крај близу.
Студенти су лукавији од свих политичких партија и политичара, режимских и опозиционих, заједно, и од свих чиновника и директора у јавној служби.
Укидање буџетског студирања би био удар на џеп родитеља и то би изазвало велике немире. Вучићевци не смеју с тим да се играју.
Тзв.опозициони медији нису битни. Нове генерације су анти-тв.
ЕУ није битна. Наш народ ће се изборити за слободу као и увек сам.
Без дефетизма!
Без страха!
Нема предаје!
Србија је вечна док су јој деца верна!
Београд побеђује!
Србија побеђује!
Неће копати!
Пумпај-пумпај!
Динстај!
Слагао га деда па је онда овај слагао тебе. Истина је да је било окретања на ражањ али су се окреатали радикали и то не један него више њих. Наравно због корупције.Pricao mi je juce jedan stariji covek, a njemu je pricao deda kako su negde oko 1900. radikali u nekom selu, posle pobede njihove stranke na izborima, ubili kmeta (u znacenju seoskog staresine) i ispeli ga na raznju. Motiv je bila stranacka mrznja odnosno zelja da se uzme bilo kakva vlast, pa i ta seoska. Nije bilo nikakvog ideoloskog motiva, samo da se uzme vlast i privilegije koje ona nosi.
A Cedoslav to sve naravno zna u detalje iako je lik godinama u penziji, na losim drogama i ne radi nista. Njegove izjave su jednako relevantne kao bilo kog lokalnog pijanca ispred Maxi-ja
***iga, nije ni vucic toliko lud da gura prst u oko narodu i stavi malog za premijera, imao je vremena da razmisli i shvatio je da mu je najbolje da spusti loptu koliko toliko i pokusa da odglumi ekspertsku vladu. Ovaj nije izbosne nego iz hrvatske, a i mislim da Srbi iz Srbije dozivljavaju ove izbosne kao ljude nize kategorije dok ovi izbosne Srbijance dozivljavaju kao ususkane u nedostatak pretnji i ratova pa time i mekane ljude, nedostojne borbe za srpstvoIzbor Dr Macuta je veoma los znak. Da je izbor pao na S. Malog ili nekog slicnog kriminalca bilo bi bolje. Jer kriminalci nisu ludi. A ovaj dolazi iz bosanske lojalisticke ekipe i njegov motiv jeste da odrzava Hulju na vlasti. Ta bosanska ekipa dozivljava Srbe iz Srbije kao ljude nize kategorije.
Ovo nije ekspert nego fanatik lojalista.je*******iga, nije ni vucic toliko lud da gura prst u oko narodu i stavi malog za premijera, imao je vremena da razmisli i shvatio je da mu je najbolje da spusti loptu koliko toliko i pokusa da odglumi ekspertsku vladu. Ovaj nije izbosne nego iz hrvatske, a i mislim da Srbi iz Srbije dozivljavaju ove izbosne kao ljude nize kategorije dok ovi izbosne Srbijance dozivljavaju kao ususkane u nedostatak pretnji i ratova pa time i mekane ljude, nedostojne borbe za srpstvo
Pa naravno da ce se baviti samo time. Kazes da je ovo veoma los znak, a da je kojim slucajem mandatar mali rekao bi isto to jer bi to bio znak da nas se vucic ne plasi nimalo i gura i dalje iste kriminalce u prvi plan umesto bar da pokusa da zamaze oci nekim novim licima, satro od integritetaDanas se zna da je ekipa u Cacilendu bila naoruzana i spremna da ubija.
Macut je do gude bio angazovan u Cacilendu.
OVa vlsda bavice se iskljucivo odbranom Hulje.
BIA apsolutno nista ne prepusta slucaju.Yar Bulavin, režiser, jedan od autora fantastičnih video materijala sa protesta 15 marta, je proteran iz Srbije.
Pogledajte prilog 234598