Upravo to, a meni se ne uklapa pogotovo jer sam bio tu tj kod cvetnog i ništa slično nisam čuo sem zvuka ljudi koji nam se približava. Još uvek ni jedan konkretan snimak, a da nije montiran, nisam video.Deluje kao da je zvuk naknandno dodat.
A drugo moguce je da je to eho uznemirenih ljudi koji se odbija od zgradu. Jer ova kamera ne stoji na glavnom pravcu.
Niko na snimku nema nikakvu reakciju 4-5 sekundi dok se cuje to hukanje.
Prva zarinutost se javlja tek kad vide komesanje ljudi koje dolazi do raskrsnice. Tad pocinje i njihova panicna reakcija.
Ako nije to onda vi objasnite sta je.
Brzina zvuka je 330m u sekundi, ovo se priblizava kao da dolazi iz Zrenjanina...
To mi se sve ne uklapa u neki zvucni impuls pusten niz ulicu jer bi on mnogo brze protutnjao.
MC ima mitraljez, Goran ima Ruse.Где ти оде буразеру? Али кад већ питаш
Организовала ЦИА-а преко својих локалних агената не челу са начелником генералштаба Момчилом Перишићем. Када га је Ђинђић ухапсио због шпијунаже себи је потписао смртну казну.
Sve su to simptomi i prevelike mase ljudi sa pištaljkama, trubama, bakljama, gužvom... Nije baš isključivo.Да ли има звука или не неважно је. Имамо људе са оштећенима бубних опни, слуха, мучнином...Све су то симптоми утицаја тог оружја.
A što su lagali onda tri dana uzastopno?Sve su to simptomi i prevelike mase ljudi sa pištaljkama, trubama, bakljama, gužvom... Nije baš isključivo.
Vec sam negde pisao.Deluje kao da je zvuk naknandno dodat.
A drugo moguce je da je to eho uznemirenih ljudi koji se odbija od zgradu. Jer ova kamera ne stoji na glavnom pravcu.
Niko na snimku nema nikakvu reakciju 4-5 sekundi dok se cuje to hukanje.
Prva zabrinutost se javlja tek kad vide komesanje ljudi koje dolazi do raskrsnice. Tad pocinje i njihova panicna reakcija.
Ako nije to onda vi objasnite sta je.
Brzina zvuka je 330m u sekundi, ovo se priblizava kao da dolazi iz Zrenjanina...
To mi se sve ne uklapa u neki zvucni impuls pusten niz ulicu jer bi on mnogo brze protutnjao.
Nijedan skup nije bio veliki kao ovaj, izmedju velikog broja zgrada, a sa druge strane i ne znamo da li se dešavalo jer se na to nije toliko obraćala pažnja. Meni su uši zujale dva dana nakon toga. Evo jedan konkretniji snimakНису. Да јесу то би се дешавало у претходна 4 месеца а богами и последњих 5 година. То није био случај.
Mislim da bi ga n1 prvi izbacio da ima neke veze, a možda je tad preletao dron, bilo ih je nekoliko.,Vec sam negde pisao.
Na prenosu na N1 tokom tisine, a neposredno pred stampedo cuje se zvuk putnickog aviona koji leti nad Beogradom i to prilicno glasno. Ne znam da li se i na ovom snimku kod Londona umesao i zvuk tog aviona.
Ko ima mogucnost da vrati prenos neka pogleda, mislim da je oko 19:08
Ti si bio tamo i kazes nisi cuo nikakav zvuk?Upravo to, a meni se ne uklapa pogotovo jer sam bio tu tj kod cvetnog i ništa slično nisam čuo sem zvuka ljudi koji nam se približava. Još uvek ni jedan konkretan snimak, a da nije montiran, nisam video.
Šta misliš zašto čovek u sred mase izgovara "lezi dole"?Na ovom se ne cuje huk rakete, a udaljenost 20 metara od predhodnog snimka.
Jok.Ti si bio tamo i kazes nisi cuo nikakav zvuk?
O tome pričam.Na ovom se ne cuje huk rakete, a udaljenost 20 metara od predhodnog snimka.
Zbog Rusa. Atomski s leva. (mada to je vojna rečenica pa ne znam da li ćeš da je razumeš)Šta misliš zašto čovek u sred mase izgovara "lezi dole"?
Ne znam, ja u Beogradskoj nisam cuo nista. A ovo se na svakom snimku cuje razlicito.Šta misliš zašto čovek u sred mase izgovara "lezi dole"?
Kazu da nije bilo putnickih avionaVec sam negde pisao.
Na prenosu na N1 tokom tisine, a neposredno pred stampedo cuje se zvuk putnickog aviona koji leti nad Beogradom i to prilicno glasno. Ne znam da li se i na ovom snimku kod Londona umesao i zvuk tog aviona.
Ko ima mogucnost da vrati prenos neka pogleda, mislim da je oko 19:08