jos je nekuvano, zilavo. Treba jos da se dinsta.Raspadaju se. Krta struktura. Samo strpljivo.
Glupost, jasno se vidi da je snimak isečen, a pogotovo takav zvuk niko čuo nije. Čak i u komentarima su ljudi skeptični i analizirali snimak.
Ah ipak se moram ispraviti, pošto nema opcije za brisanje.Morate da znate da tumačite Dačića. Kad kaže pa ovo je samo 450x nije 1000x.
Ko je rekao 1000? Niko, jer nije bitno.
Nego Dačić vam daje tragove i sta da guglate.
Poslednjih 9 sekundi demo trake za LRAD. Slušajte:
Fali par sekundi snimka, i to kljucnih.Glupost, jasno se vidi da je snimak isečen, a pogotovo takav zvuk niko čuo nije. Čak i u komentarima su ljudi skeptični i analizirali snimak.
Najbolje se čuje na snimku kod Londona. Rastući suspense zvuk. Ne znam kako bih ga opisao.Ja objektivno ni na jednom snimku nisam cuo jasno neki zvuk, jos od prvog snimka kod cvetnog trga koji se pojavio.
Cuje se samo huk i zamor ljudi u daljini koji se sve vise pojacava dok ne dodje do mesta snimanja. Moguce i da ima eha zbog zgrada sa obe strane i potpune tisine.
Meni je interesantno zasto onih par u prslucima pocinju da beze i ko su ti ljudi?
Da nije to upotrebljeno u tom prolazu gde se ulazi u podzemnu garazu pa oni beze od tog neceg i zapocinju lancanu reakciju?
Ima jedan snimak gde zvuci kao nadolazeca raketa u niskom letuJa objektivno ni na jednom snimku nisam cuo jasno neki zvuk, jos od prvog snimka kod cvetnog trga koji se pojavio.
Cuje se samo huk i zamor ljudi u daljini koji se sve vise pojacava dok ne dodje do mesta snimanja. Moguce i da ima eha zbog zgrada sa obe strane i potpune tisine.
Meni je interesantno zasto onih par u prslucima pocinju da beze i ko su ti ljudi?
Da nije to upotrebljeno u tom prolazu gde se ulazi u podzemnu garazu pa oni beze od tog neceg i zapocinju lancanu reakciju?
Sve sto vidim na snimcima je da su ljudi zbunjeni i zabrinuti ii da pocinju da se sklanjaju sa puta jer su podstaknuti komesanjem koje dolazi do njih i vide da se ovi pre njih takodje sklanjaju. Kao sto su se ovi sa snimka sklonili i zakljicili da ne znaju zasto, tako su i oni posle njih gledajuci njih kako se sklanjaju.
Niko nema dokaz šta je proizvelo taj zvuk, a ni ko je sve to organizovao.
To je upravo snimak ispred cvetnog trga. I meni je zvucalo kao raketa koja se priblizava ali kad sam na slusalice slusao cuo sam da je to samo zvuk pistaljki u daljini pomesan za povicima i komesanjem koje se sve vise priblizava. Zato i izvuk postaje jaci i eksplodira kad lancana reakcija dodje do samog mikrofona.Ima jedan snimak gde zvuci kao raketa u niskom letu
Ne ne, ovo je snimak kod palate nauka. Zvuci kao raketa. Neki koji su bili tamo su rekli da je zvucalo kao da auto ide punom brzinomTo je upravo snimak ispred cvetnog trga. I meni je zvucalo kao raketa koja se priblizava ali kad sam na slusalice slusao cuo sam da je to samo zvuk pistaljki u daljini pomesan za povicima i komesanjem koje se sve vise priblizava. Zato i izvuk postaje jaci i eksplodira kad lancana reakcija dodje do samog mikrofona.
Postoji i problem mikrofona jer mikrofoni hvataju i pozadinski sum kada je potpuna tisina. Sve to zajedno stvarno zvuci kao raketa koja prolece, ali ipak je po meni to samo kombinacija onog sto sam napisao.
To su izgleda testirali na svojimaPostoji i odredjena nota, zove se braon nota kada se pusti sledi instant punjenje gaca
Што је поражавајуће за наше службе.Niko nema dokaz šta je proizvelo taj zvuk, a ni ko je sve to organizovao.
Na taj snimak sam mislio. Dankuhhh
Deluje kao da je zvuk naknandno dodat.
Dragane ko je organizovao hladnjače u Dunavu?Niko nema dokaz šta je proizvelo taj zvuk, a ni ko je sve to organizovao.