Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Na ebay.com ima samo polovan 1000RX iz Indije za 10k dolara i onaj portabilni 100x isto iz Indije. Pih

zvuci naduvano
ali ja toliko mrzim drotove jer sam imo toliko losih iskustava da ono ne sumnjam da bi to isvrsili

e sada da li bi to neko naredio
sta znam, covek je cudna zivotinja ne bih bio iznenadjen

kao da u buducnosti oko neke druge ideje ovi svi koji su za blokade pocku da se rokaju medjusobno

Morate da znate da tumačite Dačića. Kad kaže pa ovo je samo 450x nije 1000x.

Ko je rekao 1000? Niko, jer nije bitno.

Nego Dačić vam daje tragove i sta da guglate.

Poslednjih 9 sekundi demo trake za LRAD. Slušajte:

Ah ipak se moram ispraviti, pošto nema opcije za brisanje.

Slušao sam na telefonu pa mi zvučalo kao zvuk, sad sa ok slušalicama shvatam da je samo pozadinska buka.

Ja objektivno ni na jednom snimku nisam cuo jasno neki zvuk, jos od prvog snimka kod cvetnog trga koji se pojavio.

Cuje se samo huk i zamor ljudi u daljini koji se sve vise pojacava dok ne dodje do mesta snimanja. Moguce i da ima eha zbog zgrada sa obe strane i potpune tisine.

Meni je interesantno zasto onih par u prslucima pocinju da beze i ko su ti ljudi?
Da nije to upotrebljeno u tom prolazu gde se ulazi u podzemnu garazu pa oni beze od tog neceg i zapocinju lancanu reakciju?
Sve sto vidim na snimcima je da su ljudi zbunjeni i zabrinuti ii da pocinju da se sklanjaju sa puta jer su podstaknuti komesanjem koje dolazi do njih i vide da se ovi pre njih takodje sklanjaju. Kao sto su se ovi sa snimka sklonili i zakljicili da ne znaju zasto, tako su i oni posle njih gledajuci njih kako se sklanjaju.

Poslednja izmena:
Ja objektivno ni na jednom snimku nisam cuo jasno neki zvuk, jos od prvog snimka kod cvetnog trga koji se pojavio.

Cuje se samo huk i zamor ljudi u daljini koji se sve vise pojacava dok ne dodje do mesta snimanja. Moguce i da ima eha zbog zgrada sa obe strane i potpune tisine.

Meni je interesantno zasto onih par u prslucima pocinju da beze i ko su ti ljudi?
Da nije to upotrebljeno u tom prolazu gde se ulazi u podzemnu garazu pa oni beze od tog neceg i zapocinju lancanu reakciju?
Najbolje se čuje na snimku kod Londona. Rastući suspense zvuk. Ne znam kako bih ga opisao.

Sve sto vidim na snimcima je da su ljudi zbunjeni i zabrinuti ii da pocinju da se sklanjaju sa puta jer su podstaknuti komesanjem koje dolazi do njih i vide da se ovi pre njih takodje sklanjaju. Kao sto su se ovi sa snimka sklonili i zakljicili da ne znaju zasto, tako su i oni posle njih gledajuci njih kako se sklanjaju.
Ima jedan snimak gde zvuci kao nadolazeca raketa u niskom letu

Poslednja izmena:
Ako je neko sumnjao, ne na ovom forumu već u zemlji, da su sve afere ( od Savamale, spašavanja bebe,...) rezultat neke kriminalne radnje ove vlasti nadam se da im je sada malo barem jasnije. Bože, oni nisu samo lopovi i kriminalci...oni su ubice. Ko zna koliko života smo izgubili zbog njih.

Trenutno imam samo jednu bojazan. Da li ćemo imati dovoljno zatvorskih kapaciteta.

Niko nema dokaz šta je proizvelo taj zvuk, a ni ko je sve to organizovao.
limeni-trener.gif

Ima jedan snimak gde zvuci kao raketa u niskom letu
To je upravo snimak ispred cvetnog trga. I meni je zvucalo kao raketa koja se priblizava ali kad sam na slusalice slusao cuo sam da je to samo zvuk pistaljki u daljini pomesan za povicima i komesanjem koje se sve vise priblizava. Zato i izvuk postaje jaci i eksplodira kad lancana reakcija dodje do samog mikrofona.

Postoji i problem mikrofona jer mikrofoni hvataju i pozadinski sum kada je potpuna tisina. Sve to zajedno stvarno zvuci kao raketa koja prolece, ali ipak je po meni to samo kombinacija onog sto sam napisao.

To je upravo snimak ispred cvetnog trga. I meni je zvucalo kao raketa koja se priblizava ali kad sam na slusalice slusao cuo sam da je to samo zvuk pistaljki u daljini pomesan za povicima i komesanjem koje se sve vise priblizava. Zato i izvuk postaje jaci i eksplodira kad lancana reakcija dodje do samog mikrofona.

Postoji i problem mikrofona jer mikrofoni hvataju i pozadinski sum kada je potpuna tisina. Sve to zajedno stvarno zvuci kao raketa koja prolece, ali ipak je po meni to samo kombinacija onog sto sam napisao.
Ne ne, ovo je snimak kod palate nauka. Zvuci kao raketa. Neki koji su bili tamo su rekli da je zvucalo kao da auto ide punom brzinom

Мене хук који је прекинуо тишину подсећа на овај звучни ефекат који се користи у филмовима, тј. варијацију истог.

Negde sam gledala zvuk pokretanje nuklearnog reaktora, bili su ti klipovi. Slicno ovome, mislim Nedaj Boze da mi imamo nesto tako, pokvarili bi za sekund, ali slicno zvuci

Deluje kao da je zvuk naknandno dodat.
A drugo moguce je da je to eho uznemirenih ljudi koji se odbija od zgradu. Jer ova kamera ne stoji na glavnom pravcu.

Niko na snimku nema nikakvu reakciju 4-5 sekundi dok se cuje to hukanje.
Prva zabrinutost se javlja tek kad vide komesanje ljudi koje dolazi do raskrsnice. Tad pocinje i njihova panicna reakcija.

Ako nije to onda vi objasnite sta je.
Brzina zvuka je 330m u sekundi, ovo se priblizava kao da dolazi iz Zrenjanina...
To mi se sve ne uklapa u neki zvucni impuls pusten niz ulicu jer bi on mnogo brze protutnjao.

Poslednja izmena:
Vrh