Дошљак
Professional
- Učlanjen(a)
- 31.10.2014.
- Pohvaljen
- 67.561
Сајам трактора у центру града. Повољна акција за пољопривреднике, трактор 0 динара. Навали народе.
Hulji dobro. Neka radikalska firma uzece lovu zs ponovno uredjivanje parka.mogu da zamislim na šta će park da izgleda posle ćacija...
zgrozim se na samoj pomisli.
Park koji skoro svaki dan posećujem sa svojim detetom...
Da naprave bedem oko Nelečne pi.de.Dajte mi racionalno objašnjenje čemu služe traktori oko parka?
Možda pokuša da blokira puteve tim traktorima, ko zna kakve gluposti će prosipati večeras u 18h.Ima dovoljno razmaka da se prođe između traktora. Ako neko hoće da prođe on će proći. Tako da ne shvatam poentu ovog cirkusa.
I ja sam to pitao.Dajte mi racionalno objašnjenje čemu služe traktori oko parka?
Da li je Hulja danas izveo drzavni udar?Дакле ситуација од јутрос:
Јавни превоз у Србији ка Београду мање-више суспендован
Полиција суспендована и отворено чини саучесништво са председником у извршењу више кривичних дела
Ово изнад важи и за практично све институције у Србији, осим образовних и дела здравствених
Жвалави је синоћ имао последњи акт потпуног безумља, лагања и слуђивања народа али и међународне заједнице.
Широм центра Београда постављене камене коцке на извол'те
Мени је очигледна његова намера а то је наравно његов једини модус операнди када год наиђе на препреку односно на нешто добро у овом друштву - Покушај уништења студентске и народне идеје о слободи, правди и закону са све креирањем потпуног хаоса у држави и међу народом. Овим је драстично отежао посао студентима да одрже мирне протесте.
Не знам за вас али ја прихватам шта год постави пред нас. Нисам никакав јунак, револуционар и бићу престрављен ониме што његов болесни ум може да замисли и изведе али једноставно нема назад а прекосутра се мора живети са собом, мора се погледати у огледало.
Свак је рођен да по једном умре, част и брука живе довјека!
Pre 10 godina je bio šok kada policija nije reagovala na rušenje u Savamali.Fascinantna je spremnost svih drzavnih organa da izvrsavaju naredjenja ludaka.
Cak su i Hitlera sabotirali njegovi na kraju. Kod nas nije tako.
Da. Tako je to pocelo. Te iste noci Hullja je naredio policiji da ne reaguje na rusenje.Pre 10 godina je bio šok kada policija nije reagovala na rušenje u Savamali.
Sada u sred dana obezbeđuju stotone neregistrovanih traktora parkiranih na javnoj površini.