Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Upravo ulazi njih još
1000094829.jpg

Onaj sastanak sinoć je sve izgleda bila farsa i ćaciji neće nigde iz parka. Verovatno ih ogradjuju sa traktorima kako bi ih zaštitili

Da se podsetimo kada neki ovde pricaju o pravnoj drzavi

viber_image_2024-12-22_13-26-06-956.jpg

gde su sada gospoda inspektori sa slike da delaju?

Hulja ce da se ogradi i saceka kraj protesta. Natavice da vlada i da krade. Misli da mu niko nista ne moze. Tsko barem planira.

Ne shvatam cemu traktori ako je raspustio cske. Da navede ljude da jurisaju na prazan ksmp. Jasno da ima podrsku od EU da oostane pi svaku cenu.

Poslednja izmena:
Dajte mi racionalno objašnjenje čemu služe traktori oko parka?
Da naprave bedem oko Nelečne pi.de.
Očekujte slične papazjanije i u Kralja Milana, vrv negde u Dobrinjskoj i kod Dragoslava Jovanovića.

Ne bi me začudilo i da se par trolejbusa i autobusa pokvari i zablokira baš tu negde ispred.

G..no nelečeno više ni ne krije, svi znamo šta se dešava.

Дакле ситуација од јутрос:

Јавни превоз у Србији ка Београду мање-више суспендован
Полиција суспендована и отворено чини саучесништво са председником у извршењу више кривичних дела
Ово изнад важи и за практично све институције у Србији, осим образовних и дела здравствених
Жвалави је синоћ имао последњи акт потпуног безумља, лагања и слуђивања народа али и међународне заједнице.
Широм центра Београда постављене камене коцке на извол'те

Мени је очигледна његова намера а то је наравно његов једини модус операнди када год наиђе на препреку односно на нешто добро у овом друштву - Покушај уништења студентске и народне идеје о слободи, правди и закону са све креирањем потпуног хаоса у држави и међу народом. Овим је драстично отежао посао студентима да одрже мирне протесте.

Не знам за вас али ја прихватам шта год постави пред нас. Нисам никакав јунак, револуционар и бићу престрављен ониме што његов болесни ум може да замисли и изведе али једноставно нема назад а прекосутра се мора живети са собом, мора се погледати у огледало.

Свак је рођен да по једном умре, част и брука живе довјека!

Једна од поенти је наравно да људима огади тракторе који су имали велику улогу у заштити студената. То му је омиљени маневар - Да поштеном човеку огади све што има вредно око себе како би овај то могао неометано да разори. Прво је људима огадио политику, па борбу за Косово, па институције, па процес образовања а сада покушава да огади целокупно српско становиште, заставу, химну и сами народ.

Он је заиста есенција зла. Ово ће се изучавати у наредним вековима.

Дакле ситуација од јутрос:

Јавни превоз у Србији ка Београду мање-више суспендован
Полиција суспендована и отворено чини саучесништво са председником у извршењу више кривичних дела
Ово изнад важи и за практично све институције у Србији, осим образовних и дела здравствених
Жвалави је синоћ имао последњи акт потпуног безумља, лагања и слуђивања народа али и међународне заједнице.
Широм центра Београда постављене камене коцке на извол'те

Мени је очигледна његова намера а то је наравно његов једини модус операнди када год наиђе на препреку односно на нешто добро у овом друштву - Покушај уништења студентске и народне идеје о слободи, правди и закону са све креирањем потпуног хаоса у држави и међу народом. Овим је драстично отежао посао студентима да одрже мирне протесте.

Не знам за вас али ја прихватам шта год постави пред нас. Нисам никакав јунак, револуционар и бићу престрављен ониме што његов болесни ум може да замисли и изведе али једноставно нема назад а прекосутра се мора живети са собом, мора се погледати у огледало.

Свак је рођен да по једном умре, част и брука живе довјека!

Da li je Hulja danas izveo drzavni udar?
Kako se pravno gleda na sve ove odluke?

Fascinantna je spremnost svih drzavnih organa da izvrsavaju naredjenja ludaka.
Cak su i Hitlera sabotirali njegovi na kraju. Kod nas nije tako.

Obustavljen železnički saobraćaj: Preduzeće „Srbijavoz“ saopštilo da su primili dojavu o eksplozivnim napravama​

Poslednja izmena:
Fascinantna je spremnost svih drzavnih organa da izvrsavaju naredjenja ludaka.
Cak su i Hitlera sabotirali njegovi na kraju. Kod nas nije tako.
Pre 10 godina je bio šok kada policija nije reagovala na rušenje u Savamali.

Sada u sred dana obezbeđuju stotone neregistrovanih traktora parkiranih na javnoj površini.

Vrh