Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

@mc
1000028577.jpg

Ljudi, znate sta je najveca lepota svega,
To sto se niko od vas ne pita, niko od nas ne pita....
"Da li pomeriti skup na drugo mesto, da li se rastrkati, da li jedna grupa, dan ili tri..."

Niko nas ne pita, nego se ide i slusa sta se kaze.

Znam da forum tome sluzi, ali ocigledno studenti imaju plan, a vecina nas je bila premlada za promene 2000., ali je i dopustila 12g javasluka, sad moramo cutati, ne pitaju nas.

Studenti u blokadi su pre par sati objavili PRATITE NASE ZNAKOVE U SUBOTU,
zato mirno, pokusajte da vas ne povrede i kad god mozete izmaknite se, nek vredjaju i psuju, provociraju, neka.
Nije policija luda, moze da se pravi luda, ali nije.

Ljudi, znate sta je najveca lepota svega,
To sto se niko od vas ne pita, niko od nas ne pita....
"Da li pomeriti skup na drugo mesto, da li se rastrkati, da li jedna grupa, dan ili tri..."

Niko nas ne pita, nego se ide i slusa sta se kaze.

Znam da forum tome sluzi, ali ocigledno studenti imaju plan, a vecina nas je bila premlada za promene 2000., ali je i dopustila 12g javasluka, sad moramo cutati, ne pitaju nas.

Studenti u blokadi su pre par sati objavili PRATITE NASE ZNAKOVE U SUBOTU,
zato mirno, pokusajte da vas ne povrede i kad god mozete izmaknite se, nek vredjaju i psuju, provociraju, neka.
Nije policija luda, moze da se pravi luda, ali nije.
Prva generacija ljudi u Srbiji koja je uspela da demontira kult vođe posle ko zna koliko vekova.

Apsolutno, na finjaka, kulturom i obrazovanjem... kaze moj muz da su Plan pisale sigurno strane sluzbe, nisu to mogli oni da smisle...

Hahahhahaha ko god da je, pametan je.

Nisu mogli da nađu pravoz za 3 meseca od pada nadstrešnice za Novi Sad i krenuli peske, njih 100....
Sad ih za Bg ide 5.000.... to nesto govori da je narodu dosta svega

ima lajv kod Politicki Globus Srbije i njemu svaka cast, presao je pola Srbije sa njima

Trenutno burno ispred skupštine. Radnici GSP su prošli pored Ćacilenda. Sad blokiraju ugao Kneza Miloša i Kralja Milana. Oko Ćacilenda se pravi drugi obruč od ograde, a između dve ograde policija.

Protestanti znatno motivisaniji i glasniji. Ćaci se ne čuju živi, iako ih je više.

Probni balon uspeo, može skup u subotu ispred skupštine!

PUMPAAAAJ!!!!

Apsolutno, na finjaka, kulturom i obrazovanjem... kaze moj muz da su Plan pisale sigurno strane sluzbe, nisu to mogli oni da smisle...

Hahahhahaha ko god da je, pametan je.

Nisu mogli da nađu pravoz za 3 meseca od pada nadstrešnice za Novi Sad i krenuli peske, njih 100....
Sad ih za Bg ide 5.000.... to nesto govori da je narodu dosta svega

ima lajv kod Politicki Globus Srbije i njemu svaka cast, presao je pola Srbije sa njima
Što neko reče na predhodnoj strani, pitaj muža gde da nadjemo te strane službe da i mi dobijemo neki dinar :)

Najgori scenario su Huljni kriminalci koji pucaju sa krovova u masu i u policajce da bi izazvali stampedo u kome mogu da poginu hiljade.
Budi siguran da je to ono sto on intimno zeli i samo je pitanje njegovog kukavicluka i razuma ljudi oko njega koji to mogu da sprece.
Hulja bi najvise voleo da studenti i ostali koji su protiv njega nestanu.
1741879960200.gif

giphy.gif

Aman čoveče smiri se!
Što više pričaš o najgorem scenariju: ne, neće da pucaju sa krova, već će sa praćkama gađati demonstrante minijaturnim atomskim bombama a ko bude hteo da koristi net tokom skupa, iz smart telefona će izlaziti mutanti nastali kombinovanjem virusa čoveka, šišmiša, platypusa, madagaskarskog prstaša(aye aye), kratkorepog valabija i kompa koji će imati moć da te ubede da je dosadašnja vlast najbolja koju nikako ne bi valjalo menjati!
1741879972383.gif

Hajde da pričamo o najboljem scenariju! Hajde da malo mislimo pozitivno i da svako ko krene na protest ne doživi preventivno srčku (zbog nečega što bi moglo da se dogodi) već krene oprezan ali i uzbuđen što će prisustvovati jednom od najvećih skupova u našoj istoriji koji predvode (za sada) najčistiji, neukaljani, pametni mladi ljudi! Nemamo razloga da im ne verujemo da će i ovog puta uspeti da organizuju i sprovedu kao što su i sve do sada a da ovaj forum bude "ugušen" divnim fotografijama ovog veličanstvenog skupa!
Hajde da skup ispuni očekivanja studenata i većine nas sa foruma!
U zdravlje!:gobb:

Što neko reče na predhodnoj strani, pitaj muža gde da nadjemo te strane službe da i mi dobijemo neki dinar :)
Ej, ne znam da su to rekli :) nemam pojma, ja se samo pitam sta cemo mi kome i zasto smo toliko bitni....
Sad slucsjno pustim ono direktan prenos AV i takva je prica da sam ja pocela da verujem da smo u zabludi.... ne razumem da 2 dana do skupa ovako ignorise stvarnost i sta, opet ce reci bilo 30.000 ćao....
A, da, hoce čovek bedz da napravi da pise I JA SAM ĆACI mila majko, kao da je bolestan

I jos nesto, na RTV snimak sa blokade N1 ali ne govore da su ljudi iza IT firma i da su one oterali, nego zgodno snimano da ispadne da su svi protiv N1 dosli, naravno ton se ne cuje.....
Ima li iko savesti, i kako se malo ne zapitaju

Ej, ne znam da su to rekli :) nemam pojma, ja se samo pitam sta cemo mi kome i zasto smo toliko bitni....
Sad slucsjno pustim ono direktan prenos AV i takva je prica da sam ja pocela da verujem da smo u zabludi.... ne razumem da 2 dana do skupa ovako ignorise stvarnost i sta, opet ce reci bilo 30.000 ćao....
A, da, hoce čovek bedz da napravi da pise I JA SAM ĆACI mila majko, kao da je bolestan

I jos nesto, na RTV snimak sa blokade N1 ali ne govore da su ljudi iza IT firma i da su one oterali, nego zgodno snimano da ispadne da su svi protiv N1 dosli, naravno ton se ne cuje.....
Ima li iko savesti, i kako se malo ne zapitaju

Davno je prošlo vreme da se pitamo kako je moguće da jedna stranka uspe da koncentriše toliko ljudskog otpada, ološa i šljama.

Analizu ostavimo istoričarima i sociolozima, na nama je da pokušamo da uklonimo kancerogeno tkivo društva da bi ostatak tela mogao da nastavi da živi.

Vrh