Mene zvao ćale da ne idem da ne upadnem u neki haos.Znam par koji su se uplasili i ne idu. Ne da im zena.
Prva generacija ljudi u Srbiji koja je uspela da demontira kult vođe posle ko zna koliko vekova.Ljudi, znate sta je najveca lepota svega,
To sto se niko od vas ne pita, niko od nas ne pita....
"Da li pomeriti skup na drugo mesto, da li se rastrkati, da li jedna grupa, dan ili tri..."
Niko nas ne pita, nego se ide i slusa sta se kaze.
Znam da forum tome sluzi, ali ocigledno studenti imaju plan, a vecina nas je bila premlada za promene 2000., ali je i dopustila 12g javasluka, sad moramo cutati, ne pitaju nas.
Studenti u blokadi su pre par sati objavili PRATITE NASE ZNAKOVE U SUBOTU,
zato mirno, pokusajte da vas ne povrede i kad god mozete izmaknite se, nek vredjaju i psuju, provociraju, neka.
Nije policija luda, moze da se pravi luda, ali nije.
Što neko reče na predhodnoj strani, pitaj muža gde da nadjemo te strane službe da i mi dobijemo neki dinarApsolutno, na finjaka, kulturom i obrazovanjem... kaze moj muz da su Plan pisale sigurno strane sluzbe, nisu to mogli oni da smisle...
Hahahhahaha ko god da je, pametan je.
Nisu mogli da nađu pravoz za 3 meseca od pada nadstrešnice za Novi Sad i krenuli peske, njih 100....
Sad ih za Bg ide 5.000.... to nesto govori da je narodu dosta svega
ima lajv kod Politicki Globus Srbije i njemu svaka cast, presao je pola Srbije sa njima
Najgori scenario su Huljni kriminalci koji pucaju sa krovova u masu i u policajce da bi izazvali stampedo u kome mogu da poginu hiljade.
Budi siguran da je to ono sto on intimno zeli i samo je pitanje njegovog kukavicluka i razuma ljudi oko njega koji to mogu da sprece.
Hulja bi najvise voleo da studenti i ostali koji su protiv njega nestanu.
Što neko reče na predhodnoj strani, pitaj muža gde da nadjemo te strane službe da i mi dobijemo neki dinar![]()
Ko protestuje i kad?Protest ipak ispred palate Srbija, bivšeg SIV-a
Ej, ne znam da su to rekliŠto neko reče na predhodnoj strani, pitaj muža gde da nadjemo te strane službe da i mi dobijemo neki dinar![]()
Ej, ne znam da su to reklinemam pojma, ja se samo pitam sta cemo mi kome i zasto smo toliko bitni....
Sad slucsjno pustim ono direktan prenos AV i takva je prica da sam ja pocela da verujem da smo u zabludi.... ne razumem da 2 dana do skupa ovako ignorise stvarnost i sta, opet ce reci bilo 30.000 ćao....
A, da, hoce čovek bedz da napravi da pise I JA SAM ĆACI mila majko, kao da je bolestan
I jos nesto, na RTV snimak sa blokade N1 ali ne govore da su ljudi iza IT firma i da su one oterali, nego zgodno snimano da ispadne da su svi protiv N1 dosli, naravno ton se ne cuje.....
Ima li iko savesti, i kako se malo ne zapitaju