Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Izgleda da su dve razlicite zene istog imena, za jednu Jasminu tvrde da je dobila mozdani, a druga je povredjena kada je pogodjena u glavu.

Da li je to Jasmina Obradović iz SNS-a?
Žena koja je pogođena izgleda da je mlađa od nje...
Sada ne shvatam da li je gađao neko iz vlasti ili iz opozicije...

Vi naravno ne shvatate da je ovo kraj - primenjeno je nasilje, a onaj ko ga prvi primeni, taj gubi igru.
Apsolutna sve rade na vodu navedu na Vučićevu vodenicu.
Nikada neće naučiti.

Vučić ima sasvim dovoljno argumenata da opozicija maže g... i bez ovog cirkusa.
Zašto mu daju još dodatne argumente, ja ne mogu da prokljuvim, osim da je sve plaćeno i namešteno.
Prosto nema drugog objašnjenja.

Vi naravno ne shvatate da je ovo kraj - primenjeno je nasilje, a onaj ko ga prvi primeni, taj gubi igru.
Apsolutna sve rade na vodu navedu na Vučićevu vodenicu.
Nikada neće naučiti.

Vučić ima sasvim dovoljno argumenata da opozicija maže g... i bez ovog cirkusa.
Zašto mu daju još dodatne argumente, ja ne mogu da prokljuvim, osim da je sve plaćeno i namešteno.
Prosto nema drugog objašnjenja.
Primenjuje se nasilje sa vase crveno-crne strane strane od 80ih.

Sve je logicna posledica 12 godina nasilja.
Ti si dovoljno zastranio i da nečije ubistvo opravdaš sa 12 godina SNS vladavine.
Ti imaš ozbiljan problem. I većina vas ovde.
To ne vodi ničemo osim eskalaciji, jer svako nasilje ima i odgovor, pa odgovor na odgovor i onda sve to vrlo brzo sklizne u tri lepe...
Ja ne mogu da shvatim da odrasli i naizgled pismeni ljudi, koji ovde diskutuju, mogu da imaju toliki zastran u mozgovima da nemaju kočnicu i da u jednom trenutku ne kažu - čekaj, ok SNS je bljak, ali brate ne treba preterivati... jok, nema toga... vi želite krv, izgleda da vam je to potrebno da neke primarne nagone zadovoljite na taj način...

Neko me je pre neki dan, na nekoj temi pitao, stidim li se ja bilo čega.... nisam stigao da odgovorim.
Stidim se! Stidim se vas koji opravdavate nasilje.
Za nasilje nikad nema opravdanja. Ne u civilizovanim društvima.
Vi, drage kolege, taj stepen civilizovanosti niste i nećete nikada dosegnuti.

Ti si dovoljno zastranio i da nečije ubistvo opravdaš sa 12 godina SNS vladavine.
To ne vodi ničemo osim eskalaciji, jer svako nasilje ima i odgovor, pa odgovor na odgovor i onda sve to vrlo brzo sklizne u tri lepe...
Ja ne mogu da shvatim da odrasli i naizgled pismeni ljudi, koji ovde diskutuju, mogu da imaju toliki zastran u mozgovima da nemaju kočnicu i da u jednom trenutku ne kažu - čekaj, ok SNS je bljak, ali brate ne treba preterivati... jok, nema toga... vi želite krv, izgleda da vam je to potrebno da neke primarne nagone zadovoljite na taj način...

Neko me je pre neki dan, na nekoj temi pitao, stidim li se ja bilo čega.... nisam stigao da odgovorim.
Ti si nasilje. I tvoja ekipa iz centrale.
Ubili ste Cvijana, ubiliste Olivera, pobili ste ljude u NS i pricate o nasilju.

Ubili su premijera države.

Nego što se današnje akcije tiče, studenti su zadovoljni.

1000017859.jpg

Nikakvo nasilje nije primenjeno, upaljeno par onih cuda sto ispustaju dim. To nije dimna bomba, koliko znam. Jedino je neki radikal pogodio u glavu neku zenu iz Ljajiceve stranke.

Nasilje vrsite iskljucivo vi i to decenijama.

Ови нереди су оркестрирани и служе да се студенти изједначе са опозицијом.
Намерно се прља та чиста студентска енергија.
Студенти нису опозиција. Студенти не желе насилно и неуставно рушење власти.
Студенти траже да се устав и закони Србије поштују и спроводе једнако за све.
Студенти траже да се захтеви испуне.

Vrh