mekbejn":mtk6r1m2 je napisao(la):
Mada ne znam koliko je za ovu temu. Mogu oni da vrše pritisak, ali dokle god je samo ovako na rečima, mi ne moramo da to prihvatimo.
http://www.youtube.com/watch?v=3IIZDcMsSuM
Одгледај. Наравно да није, никада и неће бити само на речима.
Овај инцидент, убиство, сврстало је јасно међународне снаге и један је од директних разлога напуштања Космета од стране Срба. Тада, као и сада многи су све сводили на неспоразум или нашу погрешну политику.
Овде је убијено двоје цивила, први пут након другог светског рата, у другој држави, од стране Немачких војника. Испаљено је 220 метака у портира и радника електродистрибуције, који су истини за вољу имали наоружање у возилу, јер су град напуштали а у граду је већ била атмосфера линча над Србима.
После овога стотине хиљада људи је протерано из домова, а хиљаде су убијене у заједничком НАТО и УЧК терористичком пиру...и даље траје.
Наравно да је све било исправно, грешили смо, нећемо негативно о алијанси...и све је ок, јер биће неких споразума, инвестиција, донеће нам и та нека своја културно напредна достигнућа...
Али важно је да се ми још увек преиспитујемо...о својој кривици, о туђим намерама и тумачењу истих :?
Да, да, за ову је тему, јер црње не бива...