Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

mariks brate moj
niko ne govori da vlast nije kriva, samo ne treba skidati i odgovornost sa pojedinca

ne mogu ja sada da budem samo u fazonu jbt sto oi drzava ne kaznjava a ovaj sto parkira na terasi da budem u fazonu snasao se, legenda ljubi ga brat

je*** majku i vozacu i vlasti, nema izgovora

ali sta da kazem

SAMO BOG MOZE DA MI SUDI
Jesi ok?

Eventualna nacionalizacija narušila bi odnose​

Rusija neće tolerirati bilo kakav oblik nacionalizacije NIS-a. Kako Poslovni dnevnik neslužbeno doznaje, Aleksandar Đukov, direktor Gazpromjefta, takvu je poruku i osobno uputio Vučiću.

:vops:

To su ti ruski "prijatelji" a? Ne dolazi u obzir nacionalizacija, ali ni prodaja nego pat pozicija da rafinerija ceka ukidanje sancija jednog dana kroz ko zna koliko godina

Poslednja izmena:
mariks brate moj
niko ne govori da vlast nije kriva, samo ne treba skidati i odgovornost sa pojedinca

ne mogu ja sada da budem samo u fazonu jbt sto oi drzava ne kaznjava a ovaj sto parkira na terasi da budem u fazonu snasao se, legenda ljubi ga brat

je*** majku i vozacu i vlasti, nema izgovora

ali sta da kazem

SAMO BOG MOZE DA MI SUDI
Pa ko skida odgovornost sa pojedinca? Ja sam lepo napisao ko je najvise kriv, a ko dodatno.
i drugo svi ovi koji odma etikteriju da si snsovac i da podrzavaju ovu vlast nisu nista drugsciji od sendvicara koji druge nazivaju zutim
Ovde se slazem. Mislim da defke nije snsovac vec je previse nadobudan.

Pa ko skida odgovornost sa pojedinca? Ja sam lepo napisao ko je najvise kriv, a ko dodatno.

ja mogu zamislim da vlast sve uradila po psu, a opet se desilo sranje jer srbija

ali sta bi bilo kad bi bilo
ja sam u fazonu vlast je zlo ali ni narod nije cvecka

sto rece mr goje, polarizacija je jaka, stanje je trenutno kao kada mi dev kaze
“ja ne pravim bagove”

To su ti ruski "prijatelji" a? Ne dolazi u obzir nacionalizacija, ali ni prodaja nego pat pozicija da rafinerija ceka ukidanje sanckija jednoh dana kroz ko zna koliko godina
Pa da. Neće ovi na vlasti smeti da diraju NIS.

Za mesec dana će država biti na kolenima. Bukvalno savršena oluja.

Čeka nas pakao. Ali i njih.

ja mogu zamislim da vlast sve uradila po psu, a opet se desilo sranje jer srbija

ali sta bi bilo kad bi bilo
ja sam u fazonu vlast je zlo ali ni narod nije cvecka

sto rece mr goje, polarizacija je jaka, stanje je trenutno kao kada mi dev kaze
“ja ne pravim bagove”
Naravno da je narod u q8ru ali da je sve bilo po psu i da se desilo sranje onda vecina ne bi kritikovala vlast zbog toga (sem ostrascenih) kao sto sam i napisao u predhodnom postu. Jbg vozis pijan i ubijes coveka ti si kriv, vozis pijan policija te nahvata i pusti pa ubijes coveka nisi samo ti kriv. Ili ono cuveno “ima nekoliko prekrsaja za voznju u pijanom stanju” ili “od ranije poznat policiji”.

Evo ih sami se otkrili svi retardi

Pazite opis:

Vlasnici kafića i restorana ovim potezom dali su podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i NATO opoziciji jasno stavili do znanja da ne žele blokade, bojkote i raskol u državi, jer im je muka prošlosti, kada ljudi nisu imali novca za hleb i kada su plate bile samo nekoliko maraka.

Pa što su plate bile nekoliko maraka i ko je bio na vlasti tada p**** li vam materina?

Poslednja izmena:
Naravno da je narod u q8ru ali da je sve bilo po psu i da se desilo sranje onda vecina ne bi kritikovala vlast zbog toga (sem ostrascenih) kao sto sam i napisao u predhodnom postu. Jbg vozis pijan i ubijes coveka ti si kriv, vozis pijan policija te nahvata i pusti pa ubijes coveka nisi samo ti kriv. Ili ono cuveno “ima nekoliko prekrsaja za voznju u pijanom stanju” ili “od ranije poznat policiji”.
Sad će da krenu da vam grade narativ da koliko se ovde kritikuje vlast, toliko se ne kritikuje narod i ne gleda njegova odgovornost.

A forum je bukvalno prepun postova svih nas koji govorimo o raznim lošim navikama, mentalitetu, korupciji, inteligenciji... naroda ili dela naroda.

Na temi bahato parkiranje se redovno vraćamo na naopakost ovdašnjih vozača. Kailan je govorio o inteligenciji (dela) naroda. Na temi "ko im ovo dozvoli" se govorilo o debilzmu i sebičluku, kako investitora i države, tako i onih koji kupuju stanove u divljoj gradnji. Na ovoj temi se XY puta pričalo i kačilo kako se sve manifestuje glupost ili rđavost nekih običnih ljudi u Srbiji.

Čak su i vradovic, dejan/jankobeg, srbbgd990 i slični profili negde nekad govorili o naopakosti naroda ili dela naroda.

Dakle bar je na Beobuildu opšte poznato i jasno da deo svinjarija koje se dešavaju, se dešavaju i zbog naroda ili dela naroda. Tako da nije tačno da se u svemu ovome ne uzima i odgovornost naroda, odnosno jednog dela, odnosno onih koji podržavaju i hrane nešto od toga (SNS, bahatost, krađu, anarhiju, glupost, mrzovolju, itd...)

Ali džaba, sad će ovi da vam zloupotrebe i to pa da počnu da grade novi Smajlović narativ da se previše bavite vlašću a premalo narodom i da nije vlast toliko loša koliko je zapravo narod kriv za sve.

Pazite opis:

Vlasnici kafića i restorana ovim potezom dali su podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i NATO opoziciji jasno stavili do znanja da ne žele blokade, bojkote i raskol u državi, jer im je muka prošlosti, kada ljudi nisu imali novca za hleb i kada su plate bile samo nekoliko maraka.

Pa što su plate bile nekoliko maraka j ko je bio na vlasti tada p**** li vam materina?
Odavno ja govorim da su """ugostitelji""" u Srbiji profesija sa mnogo procenata go..na od ljudi.

Šta god im daš, uvek hoće još, uvek misle da im sve pripada, uvek su s nekim u talu i uvek su spremni na sve da sačuvaju svoju goozicu i profit. I uvek su prepuni izgovora i relativizacija.

Čast izuzecima, naravno. Ali mnogo ih je koji su baš rđe od ljudi, baš ono najgori sebični oportunistički ološi.

Naravno da je narod u q8ru ali da je sve bilo po psu i da se desilo sranje onda vecina ne bi kritikovala vlast zbog toga (sem ostrascenih)
Sutra malo vecina ne bi kada je vecina ostrascena (barem od onih koji pisu). Video si kakvi su komentari ovde bili u prvih par sati nakon dogadjaja, kad se nista jos nije znalo. Da je sve po ps-u i knjige cista 20 godina unazad bilo bi 'ma da kadija te tuzi kadija ti sudi, zna se kako se ovde prolazi inspekcija'.

Nismo od juce na forumu, nije da se prvi put taj obrazac pokazuje. Samo je sad sve odvijeno na 11 jer je predrevolucionarno stanje.

Bila mi baba danas na iznenadnom dolasku Vučevića u Pančevo.. bio pun Centar za kulturu, niko nije znao da dolazi, osim snsovaca, kaže preksinoć dobili poziv da dođu.

Pitam je i šta je pričao-kaže sve ono što svaki dan gledam na Informer tv:oops:kako napadaju i ruše, kako je rekao da je sve krenulo od Ribnikara, kako su strani plaćenici i da Hrvati ruše Vučića.. :oops:

Najgore od svega što mi kaže da im je pre dva dana na skupu sa jednim opštinskim visokim funkcionerom rečeno da krenu po komšiluku i rodbini da ispipaju ko je za, a ko protiv Vučića, da slušaju ko šta priča i da prave spisak.. kaže baba dakle da budemo špijuni.. srećom pa je rekla da joj ne pada na pamet to da radi..

Koja propast.

Treba dodati da su svi odma postali i inspektori za licenciranje starackih domova, par minuta nakon objave vesti.

Zaista preporucujem svima da procitaju ceo tekst.

Inace interesantno je da posle mog prvog posta koji glasi ovako:

Meni ceo dan ljudi sa ista tri argumenta (od kojih nijedan nije direktan uzrok pozara i koje ni sami nisu imali u trenutku kada su doneli svoju presudu) dokazuju kako su valjda samostalno i objektivno dosli do zakljucka do kog su dosli.

Nista ne razuveri coveka da je na snazi mentalitet krda i da ce svako ko talasa biti izgazen kao kada ti 10 ljudi objasnjava kako ne smes labave zakljucke da zoves labavim.

U novoj realnosti, dom se zapalio jer mu je bio blokiran racun i bilo je 5 ljudi vise nego sto je dozvoljeno (sto je nesto sto se od inspekcije ne moze sakriti). Vlasnik je naravno SNSovac jer je policajac. Kome to ne deluje bas ubedljivo taj brani rezim.
Osim uzroka pozara, postoji i razlog zasto je bilo toliko poginulih, a to je da nije bilo dezurnih.

Bilo je i više starih lica nego što dozvola propisuje.

Odavno ja govorim da su """ugostitelji""" u Srbiji profesija sa mnogo procenata go..na od ljudi.

Šta god im daš, uvek hoće još, uvek misle da im sve pripada, uvek su s nekim u talu i uvek su spremni na sve da sačuvaju svoju goozicu i profit. I uvek su prepuni izgovora i relativizacija.

Čast izuzecima, naravno. Ali mnogo ih je koji su baš rđe od ljudi, baš ono najgori sebični oportunistički ološi.
Pa ne znam bas. To jest, tacno i netacno, zavisi kako gledas.

Sta je uopste ugostiteljska profesija? Jel treba neki faks da zavrsis da bi imao ugostiteljski objekat pa da kazemo da su ljudi iz te profesije govna?

Danas da bi drzao tako neki lokal moras da budes blizak vlasti. Mnogi nisu ni imali nameru da se bave time nego su po zadatku stavljeni na ta mesta. Mnogi su tu da peru neke pare.

Naravno da u takvoj situaciji su vecina govna.

Da li bi u normalnoj drzavi bilo tako? Ne znam. Pricam o drzavi gde svako ima jednaku sansu na svakoj lokaciji bez problema da ima ugostiteljski objekat.

Bila mi baba danas na iznenadnom dolasku Vučevića u Pančevo.. bio pun Centar za kulturu, niko nije znao da dolazi, osim snsovaca, kaže preksinoć dobili poziv da dođu.

Pitam je i šta je pričao-kaže sve ono što svaki dan gledam na Informer tv:oops:kako napadaju i ruše, kako je rekao da je sve krenulo od Ribnikara, kako su strani plaćenici i da Hrvati ruše Vučića.. :oops:

Najgore od svega što mi kaže da im je pre dva dana na skupu sa jednim opštinskim visokim funkcionerom rečeno da krenu po komšiluku i rodbini da ispipaju ko je za, a ko protiv Vučića, da slušaju ko šta priča i da prave spisak.. kaže baba dakle da budemo špijuni.. srećom pa je rekla da joj ne pada na pamet to da radi..

Koja propast.
je*******o te, koliko su ti Hrvati jaki kad ruse vlast u duplo vecoj drzavi. Ajmo onda mi da budemo kao oni pa da tako uticemo ko ce biti na vlast u Rumuniji na primer itd.

To su ti ruski "prijatelji" a? Ne dolazi u obzir nacionalizacija, ali ni prodaja nego pat pozicija da rafinerija ceka ukidanje sancija jednog dana kroz ko zna koliko godina
Sto bi pustili da im neko otima imovinu.
Nije li privatno vlasnistvo svetinja u liberalnim evropskim demokratijama?

Koja propast.
Ja nedavno pričam sa čovekom koga sam slabo poznavao od pre, stariji inženjer, radio je za neka državna preduzeća i zna neke ljude koji su radili i nadstrešnicu. Vrlo je ogorčen zbog toga, do te mere da je počeo da "plete" po režimu a da nije ni znao na kojoj sam ja strani. Kaže ovo je nedopustivo, dosta bre više ovako, sramota...

Ja se nadovežem na to, reko slažem se sve, dopunjujem tu i tamo... I taman pomislim da nas zapravo ima mnogo više nego što mislimo.

I onda krene: "mada ima tu i rada stranih službi, znaš, izgleda da su bili skembali nadstrešnicu da bi nam otkazali i oteli ovaj EXPO..."

I ja u fazonu
200w.gif

To je delom zaostavština i onog đubreta Slobe i svog šljama oko njega i iz njegovog doba. Ta navika, taj refleks, da čak i kada Srbin ima dovoljno vijuga i obrazovanja da kapira da su Vučić i SNS zlo, da opet nastavlja da traži uzroke za sve (ostalo) loše negde spolja, i da vidi zavere i sabotaže u svemu, čak i onda kada nemaju nikakvog smisla i logike.

Bukvalno ovaj rezon:

U mirnodopskim uslovima. Sada je rat, to je palo u vodu.

A i to je između njih. Nas ne treba da zanima.
Ja sam mislio da je princip zastite privatnog vlasnistva svetinja u kapitalizmu.
Jel pise negde kod Adama Smita ili kod Hajeka ili kod americkih Otaca nacije da ima izuzetaka u slucaju rata?
Jel se onda to bespovratno otima ili moze da se saradjuje kao USA firme sa nacistima tokom II sv rata, pa se posle isplate dividende?

Ok ... Vidim deli se neka sumanuta objava kako Vučić sutra planira atentat na sebe, kako bi uveo vanredno stanje. Hohoho 🤣🤣🤣

To je deljeno btw. i posle nadstrešnice takođe.

Međutim, ovo što Vučević priča po domovima o Hrvatima, pa onda ono proterivanje Hrvatica (sa obrazloženjem da ugrožavaju nacionalnu sigurnost) me navodi da možda tu ima nešto.

Hajde da se smejemo, ali ipak neka ostane zapisano ovde za svaki slučaj.

Ja sam mislio da je princip zastite privatnog vlasnistva svetinja u kapitalizmu.
Jel pise negde kod Adama Smita ili kod Hajeka ili kod americkih Otaca nacije da ima izuzetaka u slucaju rata?
Jel se onda to bespovratno otima ili moze da se saradjuje kao USA firme sa nacistima tokom II sv rata, pa se posle isplate dividende?
U ratu nije svetinja, ima izuzetaka. Zavisi od slučaja do slučaja, kako ko odluči.

Ali i dalje nije naša stvar. Ako moramo da nacionalizujemo, šta da radimo. Morali smo.

Vrh