Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Djilas je skrtica, to je prvo. Drugo, voli da se bije sam. Morace da nauci druge da se biju, ako on vec moze.

Izvinjavam se za potencijalni vomitus izazvan sledećom karikaturom:
1737407348332.png

Poslednja izmena:
SNS gradonačelnik Kraljeva otvoreno kaže da su im krvave ruke i šalje nam srednji prst.

Pogledajte prilog 226552

Ovo je borba protiv zla, ni oni ne kriju da su zlo.
Ovo je izgleda najava za "noćne stranačke aktivnosti":

Nisam za stigmatizaciju obolelih ali ovo je stvarno odvratno: objavljuju kako im izgleda ruka nakon samopregleda aktivnih hemoroida?! Dobronameran savet: vratite te prste i temeljno pritisnite Noduli haemoroidales kako biste prevenirali da vam neko nemedicinsko lice ne pomogne oko tog problema ili je 😳 ... pa niste valjda svi toliko duboko zaglibili u rektumu držača vaših povodaca da nema nazad?! Svakako, ne sluti vam na dobro...teško ćete to oprati...
P.S. Pokušaj aluzije je potpuni fail...ili možda nije: poziva na još veći opravdani bunt!

Potpunom slomu pravnog sistema, pomenutom iznad, mogli smo posvedočimo i kad su Kecmanovićima određene drakonske kazne. Borović bi i tu imao šta da kaže, ali se štedi (a mene zabole - mada nije istekao dan, a sebe sam ograničio na komentar dnevno pri čemu sam jedan već dao jutros na temi aerodroma, ovde ću si dati oduška, a sutra ću ćutati).

Dakle, pritvoreni su i ljudi iz doma za stare u Velikom Borku. Posle svega - straha Vučićevih tužilaca od krvoločnosti javnog mnenja usled toga što to javno mnenje jeste krvoločno (što je proces koji je započeo Voltér, napavši pokojnog Lajbnica zbog zemljotresa u Lisabonu, čime je nastao građanski strogizam - pojam izmislio ja, ne guglajte, nema tamo) - u Srbiji više neće biti voljnih da rađaju decu (jer deca svakim zločinjenjem mogu da ih oteraju na 15 godina robije), niti da otvori starački dom; kao starcima, menjaće nam pelene nerođena deca i njihove nepostojeće snajke. Pišaćemo sebi u tanjir, ispravni i nesvrsishodni kao slepo crevo.

Kako je lepo pripadati nekom živom narodu, a ne ovom moru duhova.

Ovo je izgleda najava za "noćne stranačke aktivnosti":

Nisam za stigmatizaciju obolelih ali ovo je stvarno odvratno: objavljuju kako im izgleda ruka nakon samopregleda aktivnih hemoroida?! Dobronameran savet: vratite te prste i temeljno pritisnite Noduli haemoroidales kako biste prevenirali da vam neko nemedicinsko lice ne pomogne oko tog problema ili je 😳 ... pa niste valjda svi toliko duboko zaglibili u rektumu držača vaših povodaca da nema nazad?! Svakako, ne sluti vam na dobro...teško ćete to oprati...
P.S. Pokušaj aluzije je potpuni fail...ili možda nije: poziva na još veći opravdani bunt!
Sad i crtaju te simbole crvenog srednjeg prsta po zidovima i napadaju studente.

Vučićjugend u akciji:

Vucicjugend je upravo kod rektorata
Paranoican sam, izgleda da su ipak obični, nezanimljivi huligani

Oooo, kako li će Vrhovno zlo da završi karijeru, da mi je da znam..

Znači ujutro očekujemo novu turu usvinjavanja grada.

Čestitamo, komunalni lelemudi spavaju, panduri ćute kao pi**ice, a stranački huligančići zapišavaju grad.

Znači ujutro očekujemo novu turu usvinjavanja grada.
I novu turu "ovo sve stanari/institucije hitno da prekreče inače da se oderu od kazni" bandoglavih autističnih komentara na forumu.

A bukvalno ceo grad zapišan grafitima, što "civilnim" što političkim. I kad jedan prekrečiš, tri nova iskoče. A za to vreme, kao što i sam kažeš, nadležni lade yaya i neće da izađu i procesuiraju vandale.

Pa ti plaćaj i kreči, kmete, dok se vlast i njeni ispišavaju po tebi i tvojoj imovini i jedu ti novčanik, a nadležni dobijaju pare od tebe da sede, ne rade ništa i nikad ti se ne nađu kad ti trebaju.

Potpunom slomu pravnog sistema, pomenutom iznad, mogli smo posvedočimo i kad su Kecmanovićima određene drakonske kazne. Borović bi i tu imao šta da kaže, ali se štedi (a mene zabole - mada nije istekao dan, a sebe sam ograničio na komentar dnevno pri čemu sam jedan već dao jutros na temi aerodroma, ovde ću si dati oduška, a sutra ću ćutati).

Dakle, pritvoreni su i ljudi iz doma za stare u Velikom Borku. Posle svega - straha Vučićevih tužilaca od krvoločnosti javnog mnenja usled toga što to javno mnenje jeste krvoločno (što je proces koji je započeo Voltér, napavši pokojnog Lajbnica zbog zemljotresa u Lisabonu, čime je nastao građanski strogizam - pojam izmislio ja, ne guglajte, nema tamo) - u Srbiji više neće biti voljnih da rađaju decu (jer deca svakim zločinjenjem mogu da ih oteraju na 15 godina robije), niti da otvori starački dom; kao starcima, menjaće nam pelene nerođena deca i njihove nepostojeće snajke. Pišaćemo sebi u tanjir, ispravni i nesvrsishodni kao slepo crevo.

Kako je lepo pripadati nekom živom narodu, a ne ovom moru duhova.
Ne nego će Kecmanovići slobodno da šetaju dok je njihovo čeljade ispraznilo više okvira u svoje drugare iz škole. Šta se dešava u domovima za stare je sramota, pre šest meseci sam u Žarkovu ušao u jedan da se raspitam i u sobi je ležala žena u ranim 70-im i krišom mi prstom pokazivala da ne dovodim nikoga ovde. Krišom zato što sam u sobu ušao sa negovateljicom a posle sam se vratio da joj se zahvalim. Inače dom nema lift, unutra je kao horor u filmu, jedino je bašta lepa.

Vrh