Istovetan mentalnom sklopu coveka koji pro bono i bez ucena glasa za snsZamisli mentalni sklop coveka koji ide po gradu da čuva kare
Istovetan mentalnom sklopu coveka koji pro bono i bez ucena glasa za snsZamisli mentalni sklop coveka koji ide po gradu da čuva kare
U poslednje vreme je prosečna januarska temperatura nešto viša. Možda je u ravni najniže temperature.Из дана у дан све више показују какви су лицемери. А о њиховој интелигенцији која је у равни јануарске просечне температуре не треба причати
Неко ко зна да без партијског ухлебљења постаје сиротиња.Zamisli mentalni sklop coveka koji ide po gradu da čuva kare
Ne znam bas, sve je to meni isto, neki ne mogu cisto zbog geografskog polozaja i doba u kome zive.Nek ostane trajno zabelezen ovaj epski trenutak. Istorija pamti veće zlotvore od ovih, ali mislim da je ovo jedina partija u istoriji covecanstva koja je terala svoju brigadu da ide u 3 ujutru i crta tukije deci
Evo je, majko hahahaa
Ladno sam iz prve pogodio kakvom se inspekcijom tačno bavila pre nego sto su je gurnuli u prosvetnu lolEvo je, majko hahahaa
Mislim nije smesno. Mada jeste realno
Danijela Sabo, ima cak i UtlevelLadno sam iz prve pogodio kakvom se inspekcijom tačno bavila pre nego sto su je gurnuli u prosvetnu lol
Мораћу да дрмнем два светла козела да бих успео да заспим некако.
Kako moze da ima utlével i zabranu ulaska u austriju zbog kurvanja, nesto tu ne štima...Danijela Sabo, ima cak i Utlevel
Dodje li joj Zoltan Sabo iz Vojvodine kakva rodbina a lici i na Diksi Hrkalovic
Da moguce da joj je Bállint Pásztor sredio preko veze (uz namirenje u naturi naravno) kako bi mogla da se vrati u AT na štajgu nakon zabrane...Mozda je Utlevel dobila posle ciscenja pistolja po beckim i salcburskim puff-ovima, kanda je zaradila deportaciju
Mali, smiri se, nije ova za decu..Sto ne salju ovaj kadar da ujeda studente