Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Швабо је 41е у Призрену, Швабо је и 99е тамо силом улетео а по остатку Србије експлоатишу шта стигну и сад хоће и пола земље да нам потрују једним рудником. А овде се понајбоље види и да имамо и недићеваца ихахај.

Према томе, иста ствар, минус неки тривијални детаљи. Европске вредности, што се каже.

Ako su zaista poceli odjednom da vrse pritisak za hitan ualzak u NATO, moguce je da su na zapadu osetili izvesnu slabost rezima.
To je tako americki, tako me podseca na njihov mindset "Kick him hard when he lays down".
Zakljucli su da ce jeftinije doci do rezultaata (ulazak Srbije u NATO).

Postoji i ova vazna poruka:
Ивица Дачић и Кристофер Хил присуствовали заједничкој вежби САЈ-а и америчких Зелених беретки: Ово је показатељ снаге истинског партнерства двеју земаља, кључног за успех заједничке мисије - а то је очување мира и стабилности

Poslednja izmena:
Швабо је 41е у Призрену, Швабо је и 99е тамо силом улетео а по остатку Србије експлоатишу шта стигну и сад хоће и пола земље да нам потрују једним рудником. А овде се понајбоље види и да имамо и недићеваца ихахај.

Према томе, иста ствар, минус неки тривијални детаљи. Европске вредности, што се каже.
Neko me sabotira 🎶

Da se nadovežem, o ovome pričam. Septička jama od države. Teško ljudima koji treba da podižu decu u ovom mordoru. Pogledajte prevod redakcije B92 i komentare botova.

I meni je žao te dece. Čak i da uspeju da odu iz Srbije vući će traume do kraja života. Ne možeš provesi formativne godine u ovakvoj sredini i ostati psihički zdrav.

To tek uvidiš kad upoznaš nekog ko je odrastao u razvijenoj državi, i porazgovaraš o tome kakvo je imao detinjstvo i kakav ima odnos sa roditeljima.

U Srbiji su najčešći odgovori na oba - "užas" i "užas".

Срамота! Иначе ово је Топчидерско Брдо, односно Сењак, а не Баново Брдо како је он написао.
1733482496105.png

Vlast za sramotu nije čula. Već je dokazano da etničkim Srbima u AP Vojvodini i centralnoj Srbiji možeš raditi šta ti je volja bez ikakvih posledica.

Narod smo bez saveznika a sopstvena vlast nam je najveći neprijatelj. :D

Manjine uvek imaju velikog brata na kog mogu da se pozovu.

Naravno da je ova vila sramota, to sam vise puta istakao na ,,ko im ovo dozvoli", ali je i ta slika sramota i obican spin.
€10 милиона евра за тешки кич. Још је бесрамно рекао пред камерама да му је било штета што није направио већу.

I meni je žao te dece. Čak i da uspeju da odu iz Srbije vući će traume do kraja života. Ne možeš provesi formativne godine u ovakvoj sredini i ostati psihički zdrav.

To tek uvidiš kad upoznaš nekog ko je odrastao u razvijenoj državi, i porazgovaraš o tome kakvo je imao detinjstvo i kakav ima odnos sa roditeljima.

U Srbiji su najčešći odgovori na oba - "užas" i "užas".
pa sad, u pogledu odnosa s roditeljima, i na Zapadu imaju uglavnom uzas.

Срамота! Иначе ово је Топчидерско Брдо, односно Сењак, а не Баново Брдо како је он написао.
Pogledajte prilog 222056
sto da ne. Narod voli Zeljka.
Zeljko im je dao najvaznije stvari u zivotu (Zadruga..)

Prodjite malo Borchom i MML-om.
Zapanjicete se sta sve tamo zivi i kako zivi.

Ruski mrak i crnilo

"Iako je Ministarstvo kulture odlučilo da od 1. januara neće za biblioteke otkupljivati knjige na latinici, izdavači će ih i dalje objavljivati. To znači da ta nova mera neće pomoći ćirilici, a da je biblioteke lišila mnogih dobrih i važnih knjiga. Jedino će država opet da uštedi"

Аутомобилом повређено четворо особа од тога два члана орекстра ансамбла Београдске Филхармоније на протесту "застани Србијо."

Smradine teške, pratio sam ovih dana, ni na Bg hronici ništa o studentskim protestima, a u Dnevniku par šturih rečenica.

Da pošalju jednog reportera da razgovara sa studentima na licu mesta je naučna fantastika.

Kada sve ovo prođe, ozbiljno razmotriti šta sa tom televizijom, to u ovakvom obliku neće moći više da postoji.
Vreme je za serpe u pola 8.

N1: Poljoprivredno gazdistvo Zlatka Kokanovića iz pokreta Ne damo Jadar stavljeno je, rešenjem Ministarstva poljoprivrede - u pasivan status i to na pet godina. To praktično znači da neće imati pravo na bilo kakve subvencije za razvoj poljoprivredne proizvodnje, niti na toj zemlji može da se upiše drugo gazdinstvo. "E, sad nam je udario na porodicu", poručio je Kokanović, obraćajući se javnosti putem društvenih mreža. Ima poruku i za poljoprivrednike koji "sede kod kuće i ćute": "Danas sam to ja, juče je bio Predrag Veljković, a sutra ćete biti vi".

Vrh