Mlade u Srbiji prvo pokušavaju da nađu budžu ili nekoga ko je može odvesti u inostranstvo. One pridošle u BG, traže lika sa stanom kao odskočnu dasku. Ako se uzdignu i budu uspešnije od partnera, onda traže drugog, sebi ravnog. Ako je partner stariji, onda traže ljubavnika. Ne pitajte me kako znam.
Žene u Srbiji traže moćnog, na položaju, više nego što se pale na obrazovanje. Ako nemaš love, ti si ništa, nula.
@Koniljo Čemu uopštavanje? NISU SVE ŽENE ISTE aman!
Smešno mi je bilo ono što je
@GOJE napisao:
Да појасним ово око зрачења. Свако привлачи мање-више сличне особе.
zato što sam "imala priliku" da mi se nabacuje klošar (u ekonomsko-higijenskom smislu, što je najgore čovek ima stan, završio faks. ali je malo
frknuo sa živcima pa kopa po kontejnerima pod "stare dane") kao i lik koji je
u lovi ; naravno da sam od obojice pobegla
glavom bez obzira : od prvog navedenog iz higijenskih razloga a od drugog zbog rr stvari (imam trip da ako neko ima
previše novca to stvara utisak da ga voliš zbog toga pa se posledično možeš osećati kao kurtizana a to mogu da neću. Od "položaja" tek
dobijam osip: a kako da ga neko voli kad i on (kao i prethodna kategorija sebe samo gleda kroz novac i moć) smatra da ga niko ne bi hteo da nije to što jeste. Lično znam primer
koji je uvek birao
sponzoruše smatrajući sebe lošim, zlim itd.dokle god nije skoro sve što ima potrošio na k...ve e tek tada se smirio: našao je jednu ne mnogo bistru, OK izgleda i sada već godinama žive zajedno u skladnoj vanbr.zajenici. Ako ti već žene stvaraju takvu odbojnost, možeš unajmiti surogat ženu oslobođen straha kao što i ne tako mali br.žena odlazi u npr. RS Makedoniju i nabavlja preko klinika gen.materijal (ne znam zašto to ne može da se u Srbiji obavi, msm i na pravni i na praktični aspekt, na stranu što mi je bila interesantna misao lekara u Kunderinom romanu"Oproštajni valcer" kada ga prijatelj pita kako nema etičku grižu savesti kada u nekoj banji, ukoliko se dobro sećam, leči žene od steriliteta svojom spermom dr. mu odgovara kako je sjajna zamisao "koliko će mojih noseva šetati svetom čak i kada mene ne bude"). Pre nego što se
odjavim iz rubrike
Draga Saveta želim ti da pronađeš nekog ko ti odgovara, nekog sa kim ćeš zadovoljno živeti nezavisno od toga šta ko kaže. Bitan si samo ti!
Iz
druge ruke znam da pristojne devojke (znači ne sponzoruše a priori, bar su mi tako rekli) se mogu upoznati npr.
- škole plesa-drugarica koja se time bavi kaže da uvek kubure sa muškarcima (ko nije taj fazon neka čita dalje),
- folklor (tamo koliko sam shvatila ugl idu sredovečne do starije koje su same ili usamljene od str. svojih partnera, ko nije ni ovaj fazon neka čita dalje),
- planinarenje (prijateljica me je zvala da joj pravim društvo ali aman: gde ja da ustanem u pola x da bi u pola 6 uhvatila svitanje na Rudniku; ugl tu ima mešovitih kategorija: samaca, razvedenih itd. ) itd.
Dobro, može biti i da ja nisam adekvatan predstavnik svog pola, a možda svi sa predrasudama treba da prihvate da ima svakojakih i
nas i
vas i da je nekima dovoljno da imaju kraj sebe osobu sa kojom će
stajati rame uz rame , gde neće biti predominacije jednog od to dvoje, ima nas koji uživamo uz adekvatnog sagovornika, koji se
ježimo ispraznih razgovora ili nedostatka istog, koji smo ponosni na kvalitete te osobe a svesni svih njegovih mana.
Odjavljujem se iz delova sopstvenih
memoara
A sad se možemo vratiti političkim raspravama kako bi
mužjaci sa foruma ponovo rehabilitovali količne testosterona čiji su nivoi uzburkani mestimičnim upadom progesteronsko-estrogenske
družine.