Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Meni ne ali očigledno većini da. Menjaju lutke na naduvavanje :D
Ove sto lice na lutke za naduvavanje odrzavaju "formu" ovim malo bitnijima u parlamentu. Inace se ne pitaju apsolitno nista, tu su proforme radi.
(potreban dovoljan broj zena kao poslanik). Njih da pitas sta se desilo u Kompjenju u vagonu u dva navrata, pitali bi jel misle na kopanje ili kompaniju neku. Sve moja do moje (apropo sve moj do mojega). 😅

Tako nešto. Ima još jedan aspekt. Dokazano je kroz brojne studije da jedan od faktora koji utiče na popularnost nekog kandidata ili političara ili čak cele grupe, jeste i fizički izgled. Štaviše ide i dalje od toga, jer je paralelno sa time dokazano da lepši ljudi imaju tendenciju da bolje prođu u životu. Ljudi su popustljiviji i lakoverniji onima koji izgledaju lepo. I u slučaju muškaraca - onima koji su visoki.

Danas svi političari to znaju (jer imaju čitave horde analitičara i savetnika) i onda vele daj da ubacimo u prvi plan i neku od ovih """lepih""" da očaraju mase. Sad, ja lično ne volim ovakav tip ženskog izgleda (nekako mi je previše napadno), ali svakako je jelte prijatnije videti lice npr ove Sandre nego Bajatovića ili Martinovića (lupio sam prva dva ružna kojih se setih). To zna i SNS i zato i ističe ovakve, i fotografiše ih ovako. Naravno, iza tog lica krije se šuplja lobanja i verovatno mnogo otrova, kao što je npr slučaj sa Darijom Sisić Tupavčević. Ali uvek ima deo glasača koji će se primati i na to.

Inače ne znam ko su ove druge dve, prvi put ih vidim?

Ova pored Sandre je neka iz Pristine ili Mitrovice (bivsi g17 kadar), a ime i prezime sam zaboravio. Sve su jako aktivne na Twitteru kad treb pljuvati druge.
P.s. plavusa nije Sisicka vec Sandra iz Panceva.

neka iz Pristine ili Mitrovice
jako aktivne na Twitteru kad treb pljuvati
Zašto nisam iznenađen... 😁

Imao sam kroz školovanje par takvih primeraka. Dobre ali otrovne, i u večitoj svađi sa svima. Isto je bilo i sa par drugih poput Darije, iz tih krajeva (odakle je i Darija)...

Nose taj neki bes u sebi. Misle da je svako protiv njih. To posle dobro dođe u politici i među Balkanskim glasačima koji se lože na to, i seksualno i politički.

Poslednja izmena:
Kad pomenu omladinu, jel primećujete klince u busevima koji duvaju one đoke i zadime ceo bus? Pre neki dan dve klinke duvaju onu umbrella ili kako se zove, juče jedna onaj iqos. Ja nisam hteo da ih vaspitavam, jer je to posao njihovih roditelja koji očigledno nisu dorasli tome, ali jednom će da nalete na nekoga ko će da ih išutira iz autobusa pa će da plaču.

Ja primećujem mnogo toga kad vidim naše klince i klinke.

- mnogi ga vejpuju sad, duvan i klasičan kašalj više nisu in, sad su in vejp , elektronske cigare i elektronski kašalj
- rokaju energetska pića ko vodu
- tamane pekare i brzu hranu
- IDJ, Trap i slična Autotune s.anja su im ko Oče naš
- kladionice od malih nogu, posle se ide na online poker i kazina, i šta ti ja znam, sve sami "high rolleri" , mož' misliti (a glupi da sračunaju godišnje uloženo - dobijeno)
- pljuju svuda non stop, ostalo kao modni detalj iz vremena duvana i gorkog ukusa u ustima
- kod klinki kandže kao u orla
- kod klinaca one odvratne brokoli frizure
- loženje na društvene mreže i instant popularnost, i rano navikavanje da se sve uradi i snimi zarad lajkova i pregleda
- i dalje opstaje "kultura" huliganizma i ultraškog loženja na fudbal odnosno kriminal iza njega
- i jedni i drugi bacaju brdo para i vremena sređujući se da jedni drugima deluju negovano i skupo, pa makar to bila odrpana odeća, al samo da je firmirana
- težak materijalizam i opsednutost statusom i statusnim simbolima
- brdo njih ide na neke borilačke veštine a ne na sportove, zato između ostalog škole sve više doživljavaju kao arene i ringove
- mozgovi im brzo rade, dobri su (bolji nego moja generacija) u uočavanju nekih stvari i "provaljivanju sistema" ali...
- zato imaju raspon pažnje, pamet i istrajnost kao zlatna ribica
- ne umeju da sroče rečenicu ako nisu u familijarnom okruženju i situaciji (ako se ne obraćaju ukućanima ili vršnjacima)
- potpuna apatija i k....bolja za sve oko sebe

Dosta toga je bilo prisutno kod srednjoškolaca i studenata i u moje vreme, pre 20 godina. Ja sam se gadio mnogih svojih vršnjaka kad sam bio u srednjoj i na faksu (pogotovu kad bi se majmunisali i huliganisali pred odraslima, i na ekslurzijama) tako da taj aspekt društva je bio zapušten i klošarski još tada, nije to ništa novo. Ali mi se čini da su neke stavke bile manje prisutne ranije. Mi ipak nismo bili toliko procentualno opterećeni materijalnim (bilo je takvih retarda, ali mnogo manje) i nije bio baš ovakav nivo apsolutne k....bolje za sve i svakoga. Bilo je više "stida" usađenood ranije.

E jedino ne znam kakvi su po pitanju alkoholisanja, da li su gori ili bolji nego mi pre. Ali sve u svemu, od kad znam za sebe, omladina u periodu između kraja osnovne i faksa/više je uvek bila oličenje klošarstva i zapuštenosti. Naravno, ne svi. Ali generalno da.

Ne očekujem da se tu ikada nešto promeni na bolje, pogotovu pod ovom vlašću i sistemima vrednosti koje nameće, i političkim prioritetima koje juri. I u nekim boljim zemljama politiku zabole za obrazovanje i omladinu, a tek ovde...

Poslednja izmena:
To uveliko već rade, taj vejp su purnjali i prošle godine kad bi se vraćali iz škole...

Ali i mi smo pušili cigare u učionici u gimnaziji u moje vreme pre 20tak godina 🙂 Gotovo svakog dana...

Ja prosto nisam tip koji bi im to zamerio. Nisam konfliktna ličnost. Tolerantan sam, a i kako sam stariji sve sam više isključen od spoljnih dešavanja. Gledam svoja posla.

Što nije za hvalu al nasilja je mnogo i ako se uplićeš možeš naj...

Gledam na Serbia live Beograd onaj grmalj što je odvalio šamarčinu nekoj ženi u busu... nisam ukapirao jel se znaju od ranije. Al svi putnici ćute. Jedan snima. I na to se svodi reakcija društva na nasilje danas.

Što se tiče plastikanuša... Podsećaju me na Brendona, to je onaj rijaliti lik iz VB, koji je kao mlad muškarac pre svih operacija zapravo lepo izgledao, jeste bio femi i iritantan lik ali lep dečko fizički i onda se izoperisanog lica približio ovim skaradušama iz parlamenta i meni je sad to sve jedna ista kategorija 😄 guraju se svi u jednu kategoriju i muškarci i žene... ruke istih hirurga ih rade 🙂

Biće to neki treći pol uskoro. Nećeš znati šta je incijalno imao na sebi 🥜 ili 🐠 i to većinu odavde nesvesno plaši, što je razumljivo.

Gledam na Serbia live Beograd onaj grmalj što je odvalio šamarčinu nekoj ženi u busu... nisam ukapirao jel se znaju od ranije. Al svi putnici ćute. Jedan snima. I na to se svodi reakcija društva na nasilje danas.
Komentari na tim snimcima su mi najjaci
Ima uvek 2 scenarija:
1. Niko ne radi nista, komentari:
Pobogu, sta je s ovim svetom, vidi, sve muskarci okolo niko nista da preduzme!!!
2. Neko nesto preduzme i naje*******e, komentari:
Tako mu i treba kad trazio djavola

Ma i mi smo pravili gluposti kao klinci, to je normalno. Ali više je bilo u smislu nestašluka. Kao u crtanom filmu kad te matorac juri s oklagijom :D Ali nikad nam nije padalo na pamet da zapalimo cigaru u autobusu, a ovima je to normalno. Ja nisam nasilan, jer da jesam sigurno bih im uzeo taj vejp iz ruke i bacio kroz prozor. Problem je što misle da sve smeju, a kad jednom nalete na nekog ko će da im uradi ovo što sam pomenuo, ili nešto gore, ima da viču nepravda.

Nije me mrzelo da pretvorim jene u euro.

I posle nek mi neko zameri što im "kradem" poene u meku. Hohštapleri odvratni.

Screenshot_20241019-160946_Chrome.jpg
Screenshot_20241019-160930_Chrome.jpg

Ma i mi smo pravili gluposti kao klinci, to je normalno. Ali više je bilo u smislu nestašluka. Kao u crtanom filmu kad te matorac juri s oklagijom :D Ali nikad nam nije padalo na pamet da zapalimo cigaru u autobusu, a ovima je to normalno. Ja nisam nasilan, jer da jesam sigurno bih im uzeo taj vejp iz ruke i bacio kroz prozor. Problem je što misle da sve smeju, a kad jednom nalete na nekog ko će da im uradi ovo što sam pomenuo, ili nešto gore, ima da viču nepravda.
Do 2002 je bilo dozvoljeno pušenje u avionima JAT.

Sad pričam sa ocem, kaze da se 60 tih pušilo u bioskopu i u vozilima GSP.

To sam i ja baš pomislio, pušilo se u vozovima i busevima, na faksu po hodnicima. Kad sam putovao za Štutgart autobusom 2001. pušilo se u busu bez problema. 🙂 Mislim da u međugradskim busevima tada nije moglo, mada se ne sećam?? Ali u ovom privatnom prevozniku za Štutgart se sećam.

Pa više se ne puši, o tome se radi. :)

OVo izgleda samo ako je radio minival, da se ufrcka kosica. Nema svako kovrdzavu kosu...

Da, ne liči na brokoli ako nema frćkavu kosicu... onda je pusti da pada, zaliže unazad ili unapred ili mora da je vezuje u rep...

Ja bih svašta od toga isprobavao da kosu imam al je nemam još puno, zbog jakog testosterona 😛 🙂

Što hejtujete ove klinačke frizure, ja bih baš voleo da imam kosu pogodnu za to, a ne oštru ko Đovak..

Vrh