ozu
Intermediate
Slušao sam tu osobu par puta, i def zvuči bolje od njene estrada-ekipe.Neda Ukraden fura priču završite dva faksa. Engleski i Pravo.
Zar ne?
Slušao sam tu osobu par puta, i def zvuči bolje od njene estrada-ekipe.Neda Ukraden fura priču završite dva faksa. Engleski i Pravo.
Slušao sam tu osobu par puta, i def zvuči bolje od njene estrada-ekipe.
Zar ne?
Eno je gospodjetina na onom klipu sa otvaranja palate simbola zla.U svakom smislu. Meni je ona gospođetina i zvezda domaće pop scene Iako je negativno nastrojenim pojedincima najlakše i nju oblatiti i nešto joj zameriti...
Hajde nas da vidim u TLZP sa 65 godina da ludujemo, istrpimo nameštanje maski i trosatna šminkanja i da nas ocenjuju troduplo mlađi ljudi u žiriju... Isto kad je rat počeo znam da joj nije bilo lako a mnogi su i tu našli nešto da joj zamere sa svih strana ili što i dalje priča ijekavicu pa se malo prebaci na hrvatski kad je u Hrvatskoj itd.
Ako ikada budeš imao nesreću da provedeš vreme s heroinskim zavisnikom, razmisli malo da li je to gospodin/gospođa ili prazna ljuštura kojoj je smisao života sledeća doza. Magi je ostavila neki trag, al sve u svemu upropašćen život i talenat.Gospođetina domaće pop scene, je ova obrazovana, umetnički nadarena, beograđanka.
Jel si gledao nekad mapu Srbije? Može i Gugl mapa da pomogne, pa vidi gde je Kraljevo, gde je Raška a gde Novi Pazar...Sutra Dan žalosti u Novom Pazaru zbog nesreće kod Kraljeva u kojoj je poginulo pet osoba
U Novom Pazaru sutra, 24. septembra, biće proglašen Dan žalosti zbog smrti pet osoba, među kojima je i troje dece, u nesreći kod Kraljeva u subotu.nova.rs
A u Kraljevu- bio koncert Karleuse
Žalosno je što su tupi kao i taj slepac s kim se svađaju. Ti stvarno misliš da je Raška proglasila dan žalosti zato što se udes dogodio na deonici Kraljevo - Raška?Izgleda da niko od ovih ljudi nije gledao mapu Srbije?
Žalosno je što su tupi kao i taj slepac s kim se svađaju. Ti stvarno misliš da je Raška proglasila dan žalosti zato što se udes dogodio na deonici Kraljevo - Raška?
Ljudi iz Novog Pazara, živeli u Raškoj.
jel bi bilo bolje da je koncert Seke, ona podržava opozicijuSutra Dan žalosti u Novom Pazaru zbog nesreće kod Kraljeva u kojoj je poginulo pet osoba
U Novom Pazaru sutra, 24. septembra, biće proglašen Dan žalosti zbog smrti pet osoba, među kojima je i troje dece, u nesreći kod Kraljeva u subotu.nova.rs
A u Kraljevu- bio koncert Karleuse
Tviterasi ne propustaju priliku da daju najgluplje zakljucke ikad. Izgleda da se Vucic vratio kroz vreme pa napravio bejbi bumere koji sad umiru.
Da je dobro nije, ali npr Mađarska i Rumunija koje su pojam za nas po mnogim parametrima, imaju sličnu da ne kažem identičnu smrtnost. Ovde ispada da bi neka Burkina Faso ispala najbolja zemlja na svetu a niko normalan ne bi želeo da živi tamo.