T
temp852
Guest
Nije moguće biti neutralan, uvek će mozak da naginje bar malo ka jednoj strani. Jedino možeš biti neutralan ako te uopšte ne interesuje tema.
Зашто би чињеница да већина народа воли Путина била горка? Путин је својим наступом себе представио као пријатељ нашег народа. Градио је такав имиџ. НАТО и ЕУ партнери се доживљавају као:To je gorka činjenica a ne prosta. Odsustvo negativnog vredovanja te činjenice kod tebe je vrlo prepoznatljiva.
To sam imao kao momentalnu reakciju pre nego što sam pročitao Voxov post. Slučajno se poklopilo da gledamo isto...
*kažem to da ne bude da prepisujem prosto postaje iritantno koliko si pristrasan, a šatro neutralno izneto, kao Ljilja Smajlović, to je tako, šta se tu može
Manje nam ide na stetu? Sta mislis kako bi Srbija izgledala da se okrene Rusiji? To bi nam manje islo na stetu?али између НАТО и Русије са садашњим њиховим ставовима према нама бирам политику Русије и ако није сјајна, просто нам иде мање на штету.
Pa ti razmisli.Ко зна како би изгледала.
A nama sve tesko. Smradine od ljudi svi do jednog.Грешка је НАТО што су нас својим опхођењем гурнули у масовну Путинофилију.
Pa ako ćemo da teramo mak na konac, savezničko bombardovanje, a saveznici su bili i sovjetski savez. Nije najsrećniji termin bombardovanje, jer se misli da neko nadleće avionima i baca bombe, ali granatirali su nas svakako, ali to je bilo za naše dobro!Када нас је бомбардовала? Имајмо на уму да је наш народ који је доживео бомбардовање има и лични суд о томе да је био потенцијална мета за убијање. Као и да и дан данас имамо рушевине из НАТО агресије широм земље.
Зашто би чињеница да већина народа воли Путина била горка? Путин је својим наступом себе представио као пријатељ нашег народа. Градио је такав имиџ. НАТО и ЕУ партнери се доживљавају као:
-насилници
-отимачи
-они који условљавају
-они који кажњавају
-они који понижавају
Народ то не воли.
Ја нисам љубитељ ни лика ни дела В. В. Путина, али између НАТО и Русије са садашњим њиховим ставовима према нама бирам политику Русије и ако није сјајна, просто нам иде мање на штету.
Како ти мислиш да наш народ престане да воли Путина? Зашто би то престао?
Па Вучић је на власт дошао зато што је глумио Путина.
Ми овде на форуму нисмо просек Србије. Просечан човек гледа политику и ратове као фудбал или кафанску тучу. Он ме је ударио зато што ме не воли, изгубили смо зато што је судија њихов човек.
Haha, ne znam koliko nismo prosek kad imaš istu dedukciju kao prosečan čovek kad gleda politiku i ratove.Када смо пошли у пети разред његова разредна га није волела и обори га намерно из математике да би га избацили из школе
Normalno, ja sam odavno svestan da nikad nisam u većini, da jesam, ne bi srpski san bio državni posao, 100k plata i jedan stan za rentu.Ти можда немаш осећај, али просечан човек има.
Mislim da ljudi generalno ne daju podršku direktno Putinu već protivljenju Nato-a iz razloga navedenih. A nije baš da ni zapadni mediji ne objavljuju stalno kako Rusija ostaje bez municije, kako su zarobili i ubili x Rusa, kako Rusi kriju da gube rat... Mi smo se "opametili" za dva meseca kad su počeli da nam biju po neophodnojinfrastrukturi, dok zapad i dalje gura Ukrajinu u rat.Ipak, da se vratimo na crnu stranu medalje, sto je tema ovde.
Ok, lik upucuje prijateljske poruke prema nama. Lik stabilizuje zemlju i izvlaci je iz blata. Lik doprinosi stvaranju bipolarnog sveta, jako bitne stvari za bezbednost sveta. Sprecava Kosovo u UN i slicne stvari.
Sve je to ok, ali da mu raste podrska nakon rata u Ukrajini... to je dokaz kakav smo odvaratan narod. Bar taj deo naroda.
Covek em je psihopata, em je nesposobni psihopata. Sve i da su najcrnji izvestaji o ubijanjima Rusa pre invazije tacni, Putin je napravio sranje nekoliko desetina puta vece.
Od nekoliko hiljada zrtava, sada ima stotine hiljada.
Ratni zlocini, sravnjivanje gradova... nisu zapadna propaganda nego cinjenice. I sreca u nesreci je sto su Rusi nesposobni za veca osvajanja jer bi bilans zrtava bio jos veci.
I sta ti onda konkretno podrzavas i za sta konkretno navijas? Ne ti Dosljak, nego prosecan Putinofil u Srbiji.
Kakvi su to ljudi kojima ovo nije ni najmanje otvorilo oci nego su jos vise otisli u Putinofiliju. Nisam jednom cuo kako ponosno isticu koliki je broj Ukrajinaca ubijen i kako Ukrajina krije broj zrtava, a on je u stvarnosti veci. I to likujuci iznose.
Putler je zlocinac i podrzavanje takvih likova treba biti sankcionisano. Jednako kao i podrzavanje svakog zapadnog krvoloka.
Ok je da volis Rusija, braca, pravoslavlje i cela ta prica. Ali jednostavno nema opravdanje za podrsku malom iskompleksiranom psihopati mafijasu.
Pazi ne zelim da se moj post smatra kao svrstavanje na neku stranu.Па НАТО отворено каже одрекнете се своје територије, бомбардовао нас је и убијао.
Ко зна како би изгледала. Знам да сада није добро.
Tu je neki drugi rat, ciji je samo jedan deo ovaj okrsaj na tlu Ukrajine. Ne treba verovati ni jednima ni drugima - Zapad, a narocito Evropa je pokazala svoje licemerje i slabost. A i Rusi razvlace obracun, obracunavajuci se na nekoj drugoj strani... Propaganda kod nas (Evropa i US) radi punom parom, a istinu pitanje je da li cemo ikada saznatidok zapad i dalje gura Ukrajinu u rat.
Prva emocija srba prema je prema personifikaciji Putina, i onome što oni žele, i što oni žele da budu. Tek onda se upotpunjuje mržnjom prema NATO. Žele gazdu, kult vođe, čvrstu ruku, moćnu državu, država koja prkosi. Putin skija, roni, vozi kamion, avion, podmornicu, puca iz snajpera, ima crni pojas iz džudoa. Na to njima ide voda na usta.Mislim da ljudi generalno ne daju podršku direktno Putinu već protivljenju Nato-a iz razloga navedenih. A nije baš da ni zapadni mediji ne objavljuju stalno kako Rusija ostaje bez municije, kako su zarobili i ubili x Rusa, kako Rusi kriju da gube rat... Mi smo se "opametili" za dva meseca kad su počeli da nam biju po neophodnojinfrastrukturi, dok zapad i dalje gura Ukrajinu u rat.
O, kako ne. Pa sve je pocelo od klipa koji je postavljen, Putin lep, dobar, pametan, zabranjuje gejeve, spasava covecanstvo...Mislim da ljudi generalno ne daju podršku direktno Putinu