Prvi razlog zašto nas je sve manje je loš životni standard i nepravda na svakom koraku.
Pritom do 30 godine je lako dobiti dete, posle toga ide sve teže i teže, tako da i kada se predomisle kasnije biće teško ostvariti potomstvo.
Zar i pre pre 100 godina bilo isto, ostave decu babi a oni odu na njivu od jutra do mraka.Ne, pravi razlog je egocentrizam. I kad dobiju decu mnogi se ponašaju kao momci/devojke. Ajde da uvalimo decu babama i dedama a mi ćemo da se zaje*******avamo ko momak i devojka...
da, u pravu si. Zene svoje slike stavljaju u razne kataloge na internetu. Muskarci imaju iluziju velikog izbora.Biće nas sve manje, na to utiču i trendovi.
Hajde što broj razvoda raste, ali znam dosta žena koje već sada imaju 30, a nemaju partnera, vrlo često iz nekih njihovih pobuda.
NIkada nije bilo teže imati bračnog partnera nego sada, a sve to utiče i na našu demografiju.
Deca zahtevaju izmestanje centra sveta iz sebe. Generacije koje je vaspitao smartphone kao ego pojacavac (reci mi ogledalce ko je najlepsi na svetu? ti gospodarice.)Nisam.
Samo mi je neverovatno da postoji toliko slobodnih žena 25-30 koje nisu udate, niti planiraju, a pritom svašta rade sa strane.
Zar nije lepše imati porodicu?
Pritom do 30 godine je lako dobiti dete, posle toga ide sve teže i teže, tako da i kada se predomisle kasnije biće teško ostvariti potomstvo.
ne. gde ima da se vidi?МЦ, да ли си гледао нови филм о Џеју, Недеља?
bas zanimljivo. pogeldacu.Има у биоскопима. Ја сам гледао у дому синдиката. Многи ликови су реални, Дорћолци који и данас живе. Неке сцене ме подсећају на твоје приче о одрастању на Дорћолу.
Додај још на овај број и оне који су се иселили из Србије да добијемо тачну брзину којом нестаје Србија (не КиМ већ цела Србија)
Ni babe ni dede vise nisu ono sto su bile, mnogi ne cuvaju vec krivinare. Tako da, smanjena je znacajno ta podrska sa strane, jedino da se plati guvernanta po satu.Ne, pravi razlog je egocentrizam. I kad dobiju decu mnogi se ponašaju kao momci/devojke. Ajde da uvalimo decu babama i dedama a mi ćemo da se zaje*******avamo ko momak i devojka...
Pa i jeste parodija, bar po meni, baba to guta, zabavan program za starce rijaliti. Uglavnom koliko sam video javljaju se ljudi iz sela i na kraju kažu nešto o sebi i ostave svoj kontakt pa da se zainteresovane stranke jave, a emisija prikazuje kako bi taj život nekome izgledao. Nije baš lako nekome u selu da dodje do partnerke, kao što vidimo u linku iznad. Ovo dejtuj mamu, menjaj ćerku i ostalo nisam nikad uhvatio da pogledam pa ne mogu da sudim.Šta vi gledate...
Te emisije provodadžisanje ili biraj ćerku dejtuj mamu... to bih jedino kao X rated parodiju imao živaca da odgledam celu emisiju...
Ovako je dno da nema dalje...