NedeljkovicOliver
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 07.11.2022.
- Pohvaljen
- 2.085
Stanivukovicevi botovi hejtuju. Pesma bila prva u trendingu u vise zemalja. Ide gas!!!Sudeći po komentarima, ovi se baš i nisu proslavili...
Stanivukovicevi botovi hejtuju. Pesma bila prva u trendingu u vise zemalja. Ide gas!!!Sudeći po komentarima, ovi se baš i nisu proslavili...
Теби је ово ок?Stanivukovicevi botovi hejtuju. Pesma bila prva u trendingu u vise zemalja. Ide gas!!!
1993 i 1994 isao na more porodicno,otac radio na gradjevini i imalo se para.Danas? Danas otici sa celom porodicom(otac,majka,zena i ja) je nezamislivo,pritom nekada je samo on primao platu a danas? Danas radim ja,radi zena,otac u penziji plus radi,majka u penziji..Toliko o ovom uzasnom vremenu danas.Moj otac je imao stek od nekih 7.000 DEM u periodu od od 91.do 94.
Sve je otislo. Mislim da je baba dodala jos nekih 5 ili 10 soma maraka, a to je samo za hranu bilo.
A gorivo, zlatno vreme. Ode otac do Temisvara pa naspe pun rezervoar i jos 2 kante od 20l.
Ja samo ne znam koliko ce jos da traje ova inflacija. Niko nema nikakav stek od ljudi koje znam.
Музика ко музика, свака генерација има нешто објективно ретардирано и доста што је само чудно старијима који се као згрожавајуТеби је ово ок?
Па да али бити у фазону иде гас је крајње незрело.Музика ко музика, свака генерација има нешто објективно ретардирано и доста што је само чудно старијима који се као згрожавају
Jesi to ivketu napisao? Neukusno je.Pa ako imate samo osnovnu, ni ne treba da idete.
Referiše se na navodne Majićeve reči...Jesi to ivketu napisao? Neukusno je.
Tekst je katastrofa, random psovke nabacane bez ikakvog smisla. Možda i bolje što nema nikakvog smisla, brže izađe iz glave.Теби је ово ок?
Mozda Ivke ne zna ni ko je Majic, a ni dal prati politiku. Treba samo malo suptilnije pisati.Referiše se na navodne Majićeve reči...
Једна од чари музике и јесте да се људи излуде, самим тим понашају тако незрело.Па да али бити у фазону иде гас је крајње незрело.
Nije realno to sto pises. Kao dq ce projektant da planira dal ce neko da izvrsi malu ili veliku nuzdu.Овакве појаве морају сви пројектанти да очекују кад пројектују овако завучене јавне просторе.