Beki » Сре Јун 10, 2020 2:46 pm[/url]":15mbowv9]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=746518#p746518:15mbowv9 je napisao(la):
Vladivoje » Sre Jun 10, 2020 1:26 pm[/url]":15mbowv9]Beki, kako je ranije rekao Noki, najzanimljiviji segmenti tvojih postova su oni vezani za off-topic. :mrgreen: :wink:
:lol:
Ali da, to je mozda i sustina onoga sto sam pisao. Nama treba malo vise
oftopicarenja, a ne samo podele i stalne svadje i filozofiranja.
I u tom knjizevnom svetu su podeljeni maksimalno. Mi ovde smo za vakcinu ili protiv vakcine, komunjare ili cetnici, vlast ili opozicija, Zvezda ili Partizan, za Ruse ili za zapad...sad jos natovari deci na glavu klasike od 1000 strana.
Mozda je vreme za mali relaks, pa polako, dokle stignemo. Nek citaju Druzinu sinjeg galeba, bolje nego da bulje u telefone i rijalitije, pa ce jednog dana i do Tolstoja doci mozda, nek slusaju bar rok ili sta znam, Miroslava Ilica, bolje nego ovo sto je sad aktuelno. Dug je put do Betovena, ne mogu se stepenice preskakati.
A na kraju, i pitanje je da li uopste stvaramo bolje ljude ako ih naucimo da citaju, razumeju muziku...i ako se opterete previse klasicnom muzikom i knjizevnoscu.
Meni svet gde svi slusaju Bitlse i citaju Hari Potera uopste ne zvuci lose :lol: Sta vise