Cao ljudi, par informacija i sa moje strane. U predugovoru koji sam dobila pre par dana je pomeren rok na 31.06. + 3 meseca, cak i u ovoj fazi gde jos nisu na 80%. Meni zvuci nerealno, ali bar se ova gradnja na oko blizi kraju. Ono sto sam ja cula, doduse iz nepouzdanih izvora, jeste to da je investitor ostavio svojim sinovima stanove u zgradi, sto me opet sa neke strane raduje u smislu da ce odraditi bar projekat kako treba. Lokali kazu da su vec izdati/prodati, Maxi izmedju ostalog. Sustinski meni sve ovo za sad zvuci korektno kad uporedim sa problemom od prosle godine. Najveci problem mi je upravo ova prica oko kredita, tacnije neodobravanja. Za vila Banjicu i dalje banke nisu pustile kredite (ali ih nisu ni odbile) jer se ceka updatovana gradjevinska dozvola od investitora kao dodatak dokumentaciji (valjda su izasli iz gabarita), ovo je informacija koju sam dobila od OTP banke. Da li ovaj slucaj pokriva klauzula iz predugovora da kupac ima pravo da raskine predugovor ukoliko neka tvrdnja i garancija od prodavca nije tacna i ukoliko prodavac to stanje ne ispravi u X preriodu?