Šta je novo?

Square Residence - [Stambeno poslovni kompleks | 22.000 m²]

Ne znam gde ste pročitali da nije moguće.

Većina stanara i planira da uzme na kredit, a i ja sam jedan od tih.
U predugovoru mi jasno stoji da je investitor u obavezi da obezbedi svu neophodnu dokumentaciju za stambeni kredit.
Ukoliko on to ne ispoštuje dodje mi 40% vrednosti stana (2x učešća). Kapiram da će ispoštovati.

Za sada su svi papiri okej, sve ide sa dozvolama (zato i kasne). Jedino je zackoljica taj njihov način finansiranja izgradnja pošto to rade u saradnji sa nekom drugom firmom ali i to je samo papirologiju koja se resava.

Obratite pažnju na predugovora, dodajte sve što želite. Ne obazire se na rokove i njihove izjave pošto što se toga tiče lažu kao besni.

Lamela 1 i 2 se očekuje da do Maja dodje na 80%, doduše trebala je sada u aprilu ali eto ipak se pomerilo OPET.
Hvala puno. U nekom od komentara zato sam i htela da proberim. Mi planiramo kupovinu u lameli 3 koja bi trebala da bude do pocetka 2026. Ali sigurna sam da ce se i to pomeriti.

Hvala. Jel provjeren investitor?
Nazalost, na ovo pitanje je jako tesko odgovoriti, ovo je Srbija, koliko god da je neko proveren ili neproveren, cas mogu stvari da krenu naopako ili da krenu odlicno.
Tako da cu pustiti nekog drugog da ti odgovori jer ja nemam iskustva sa vise investitora da bih mogao da procenim koji je proveren, a koji nije, kao i koji su kriterijumi po kome se jedan investitor smatra proverenim. Imas poznatih investitora proverenih koji jos nemaju nijednu upotrebnu dozvolu.

Vrh