Šta je novo?

Square Residence - [Stambeno poslovni kompleks | 22.000 m²]

Uslove ugovora mozete malo menjati, ja sam licno dodao neke stvari vezane za rokove ali to je to.
Unutrasnjost stana ne dozvoljavaju da odstupa od projekta. Cak nisu zeleli ni jedan dodatan kabal/uticnicu da mi sprovedu nego cu morati da obijam zid naknadno..

Jos je rano za kredite i za uslove. Generalno trziste kredita je trenutno skroz drugacije u odnosu na pre par godina kada se moglo spustiti nesto u pregovorima.

Pozdrav i sretno!

Da li moze neko da me ubaci u Viber grupu? Kupili smo stan pa bih da budem u toku.
Hvala i pozdrav!

Uslove ugovora mozete malo menjati, ja sam licno dodao neke stvari vezane za rokove ali to je to.
Unutrasnjost stana ne dozvoljavaju da odstupa od projekta. Cak nisu zeleli ni jedan dodatan kabal/uticnicu da mi sprovedu nego cu morati da obijam zid naknadno..

Jos je rano za kredite i za uslove. Generalno trziste kredita je trenutno skroz drugacije u odnosu na pre par godina kada se moglo spustiti nesto u pregovorima.

Pozdrav i sretno!
Zdravo, sta si uspeo da promenis za rokove? Hvala ti!
P.S. Da li imas neke inside info kada ce biti useljenje? Vidim da si dosta upucen u ceo projekat.

Nisam menjao rokove nego sam bolje definisao šta se tačno dogadja u slučaju da ih probiju.

Za rokove lažu redovno - Trenutna laž je kraj marta 80%, a jun 100%. Pre 6 meseci je bila nova godina 80%...

Ako nastave ovaj tempo laganja, očekujem da smo maj-jul na 80% ali ko će ga znati.

Svakako u poslednjih par meseci ima mnogo više radova i dosta napreduju te se ne brinem da je gradnja stala. Samo me nervira njihovo konstantno laganje pošto moram organizovati život oko trenutka podizanja kredita koji se već godinu dana pomera za 3 meseca..

Pozdrav, na nasem ugovoru koji skoro realizovan za lamelu 3 pise da je useljenje planirano 11.2025.
Moze li me neko ubaciti u viber grupu.
Hvala unapred

Zdravo,
Da li je neko menjao klauzulu o povratu kapare u slucaju odbijanja banke za kredit?
U predugovoru stoji da investitor zadrzava 10%, mada u razvovoru govore da vracaju sve samo tom klauzulom moraju da se zastite.
Pa da li se mozda neki kupac zastitio ipak i dodao da moraju da vrate sve u slucaju odbijanja banke? Svi savetuju da se to doda.

Neće prihvatiti takvu izmenu, ali možeš da probaš da tražiš to.

U razgovoru mogu da tvrde šta god, predugovor je validan i vodiće se njime.

Ja sam pokusavao da smanjim i na 5% nisu hteli da prihvate to.

Usmena obecanja okaci macki o rep :)

Edit: ne pricam za ovog investitora konkretno, ali vise njih jesam pitao.

Ko želi da ga dodam u grupu neka pošalje kontakt telefon meni kao privatnu poruku.

Pa ukoliko banka odbije kredit zbog njihovih grešaka vraćaju sav novac. Lične finansije su već druga stvar.

Da li moze neko da me ubaci u Viber grupu? Kupili smo stan pa bih da budem u toku.
Hvala i pozdrav!
Zdravo ☺️
S obzirom da ste skoro kupili stan, a mi planiramo za koji dan da idemo na razgovor, da li mogu da Vas zamolim da mi napisete koja je cena kvadrata dvosobnih stanova i ako se secate da li ima slobodnih stanova na drugim spratovima, a da nisu prvi i sedmi sprat, jer kad god se cujemo telefonom s njima, uvek dobijamo razlicite informacije?
Hvala Vam unapred na odgovoru!

Pozdrav, na nasem ugovoru koji skoro realizovan za lamelu 3 pise da je useljenje planirano 11.2025.
Moze li me neko ubaciti u viber grupu.
Hvala unapred
Pozdrav, koja je cena kvadrata i kada ste potpisali predugovor/ugovor ( jel to februara)? U inicijalnom razgovoru bila je cena dvosobnih 2200 + pdv ( pre 20 dana) a sada je 2300 + pdv. Cesto dobijam polovične informacije oko dostupnosti stanova itd pa mi deluje i ovo oko cena kao pokusaj iznudjivanja jer smo stvarno zainteresovani za kupovinu. Hvala puno ✋

Zdravo
S obzirom da ste skoro kupili stan, a mi planiramo za koji dan da idemo na razgovor, da li mogu da Vas zamolim da mi napisete koja je cena kvadrata dvosobnih stanova i ako se secate da li ima slobodnih stanova na drugim spratovima, a da nisu prvi i sedmi sprat, jer kad god se cujemo telefonom s njima, uvek dobijamo razlicite informacije?
Hvala Vam unapred na odgovoru!
Pozdrav,

Mi smo uzeli trosoban i cena je bila 2150 bez pdv. Rezervacija je bila u Decembru.
Nisam sigurna sta je ostalo od stanova. Koliko sam shvatila jako mali broj stanova je ostao i verovatno je to razlog cene, cena zavisi od kvadrature i polozaja/spratnosti stana.
Culi smo da je doslo do nekih manjih korekcija cena krajem Januara ali u nasem slucaju nije bilo.

Generalno sajt im je azuran tako da to mozete da pogledate tu raspolozivost, mozda ima jos nesto pod rezervacijom sto se mozda oslobodi ali tesko iskreno.

Sent from my RMO-NX1 using Tapatalk

Vrh