Šta je novo?

Square Residence - [Stambeno poslovni kompleks | 22.000 m²]

Uslove ugovora mozete malo menjati, ja sam licno dodao neke stvari vezane za rokove ali to je to.
Unutrasnjost stana ne dozvoljavaju da odstupa od projekta. Cak nisu zeleli ni jedan dodatan kabal/uticnicu da mi sprovedu nego cu morati da obijam zid naknadno..

Jos je rano za kredite i za uslove. Generalno trziste kredita je trenutno skroz drugacije u odnosu na pre par godina kada se moglo spustiti nesto u pregovorima.

Pozdrav i sretno!

Da li moze neko da me ubaci u Viber grupu? Kupili smo stan pa bih da budem u toku.
Hvala i pozdrav!

Uslove ugovora mozete malo menjati, ja sam licno dodao neke stvari vezane za rokove ali to je to.
Unutrasnjost stana ne dozvoljavaju da odstupa od projekta. Cak nisu zeleli ni jedan dodatan kabal/uticnicu da mi sprovedu nego cu morati da obijam zid naknadno..

Jos je rano za kredite i za uslove. Generalno trziste kredita je trenutno skroz drugacije u odnosu na pre par godina kada se moglo spustiti nesto u pregovorima.

Pozdrav i sretno!
Zdravo, sta si uspeo da promenis za rokove? Hvala ti!
P.S. Da li imas neke inside info kada ce biti useljenje? Vidim da si dosta upucen u ceo projekat.

Nisam menjao rokove nego sam bolje definisao šta se tačno dogadja u slučaju da ih probiju.

Za rokove lažu redovno - Trenutna laž je kraj marta 80%, a jun 100%. Pre 6 meseci je bila nova godina 80%...

Ako nastave ovaj tempo laganja, očekujem da smo maj-jul na 80% ali ko će ga znati.

Svakako u poslednjih par meseci ima mnogo više radova i dosta napreduju te se ne brinem da je gradnja stala. Samo me nervira njihovo konstantno laganje pošto moram organizovati život oko trenutka podizanja kredita koji se već godinu dana pomera za 3 meseca..

Pozdrav, na nasem ugovoru koji skoro realizovan za lamelu 3 pise da je useljenje planirano 11.2025.
Moze li me neko ubaciti u viber grupu.
Hvala unapred

Vrh