Naravno, pošaljite mi samo broj u privatnoj poruci.
Ovonsu od ponedeljka slike.
Ne mogu da skapiram gde se ovo tacno nalazi.КОД "ЛАКАТ КРИВИНЕ" 1.300 СТАНОВА: У плану градња осам стамбено - пословних ламела на ободу Земуна
НА ободу Земуна, код "лакат кривине" градиће се стамбено-пословни комплекс са осам ламела. На парцели која се налази између улица Угриновачке и Барањске, те саобраћајнице Т6
Bolji clanak sa lokacijom:Ne mogu da skapiram gde se ovo tacno nalazi.
Ali ono sto mogu da skapiram, bas jako je poceo da se gradi ovaj kraj. Da li postoji neki urbanisticki plan za ovaj deo? Sigurno da ga ima, ali bar ja nisam upoznat. Cuo sam da se prica se o nekom nadvoznjaku na lakat krivini koji ce da rastereti tu raskrsnicu itd...
Jedina svetla tacka sto su kompleksi razdvojeni ulicom sa ovolikom sirinom, pa nece skroz zaviti u crno stanove od svetla.To je tačno ona livada ispred Square residence. Tako da ljudi koji kupuju stan u ovom kompleksu treba da razmišljaju ili da uzmu na višim spratovima ili da budu okrenuti ka pošti jer će tu verovatno svetlost biti zaklonjena kad se izgradi ovaj monstrum.
Pa vidi se valja gore iz mog linka na google mapi.Ali to znaci da je ovo zapravo Altina? Ili nova galenika?