Šta je novo?

Square Residence - [Stambeno poslovni kompleks | 22.000 m²]

Ja sam se sad čula sa Kristinom. Rekla mi je da su u procesu dobijanja dozvole za zaustavljanje vode na 48h i da se očekuje da nastave radove do kraja meseca, kao i da će kasniti sa useljenjem i plaćati penale. Praktično isto kao i vama
I uvek isti odgovor "do kraja meseca" ili "početkom sledećeg meseca"

Ako sam dobro prebrojo na sajtu cene nekretnina ima samo osam prodatih stanova u ovoj zgradi.
Mislim da nas ovde ima više od 8, tako da tu nešto nedostaje verovatno.

Kapiram da ljudi koji traže Square vide i ovaj thread pa im nismo dobro reklama, zapravo sami sebi nisu dobra reklama 😅

Ako bude sastanak, pusti objavu kada je. Došao bih i ja ako budem slobodan taj datum.

Poslednja izmena:
Ja ovde prebrojo osam. Filter: Opština Zemun, Katastarska opština Zemunu

Mislim da nas ovde ima više od 8, tako da tu nešto nedostaje verovatno.

Kapiram da ljudi koji traže Square vide i ovaj thread pa im nismo dobro reklama, zapravo sami sebi nisu dobra reklama 😅

Ako bude sastanak, pusti objavu kada je. Došao bih i ja ako budem slobodan taj datum.
Nisam baš siguran da nas ima ovde ima više

Evo odmah da vam kažem da moj stan nije na ovoj listi, a ni sestrin. Oboje smo kreditni kupci 😅

Moj tata poznaje investitora, ne baš blisko, ali radili su nekada davno zajedno, dok su bili u stranci. Ista priča ide i meni, tako da verovatno je to istina... Ne znam šta da kažem

99% sam siguran da na sajtu cenenekretnine.rs su podaci prodatih stanova gde je potpisan ugovor o kupoprodaji a ne predugovor ili rezervacija, kad se potpise ugovor o kupoprodaji jedan od ugovora ide u RGZ oni upisuju podatke u svoj sistem a sajt cene nekretnine samo izvlaci sa njihovog sajta podatke. Tako da ako niste potpisali kupoprodajni ugovor a kreditni kupci nisu jer zgrada nije jos stigla na 80% onda necete videti vase podatke.

tako je, nema tamo predugovora vec samo overenih kupoprodaja

Ja ovde prebrojo osam. Filter: Opština Zemun, Katastarska opština Zemunu
Zar nismo prebrojali vise i utvrdili da su izlistane samo kupovine za kes jos na drugoj stranici teme?

12 kom. ako sam dobro video

Ovaj projekat toliko stoji da ljudi zaboravljaju sta su sami pisali o njemu :)

Zar nismo prebrojali vise i utvrdili da su izlistane samo kupovine za kes jos na drugoj stranici teme?

Ovaj projekat toliko stoji da ljudi zaboravljaju sta su sami pisali o njemu :)
Sigurno si upravu (da sam nešto zadnji put preskočio) , evo sad sam ponovo izlistavao počev od 2021.god do 31.03.2023. i sedamnaest (17) zelenih ima. Pozdrav i oprostite na grešci.

Na sajtu postoji 13 tipova trosobnih stanova od cega su 3 tipa na povucenom spratu (od cega tip11 su 4 stana) i 10 na tipskim spratovima (pri cemu je tip1 dva stana po spratu), pa sve to puta 7 spratova, sto ce reci ima 83 trosobna stana ukupno.
Moj kolega je pocetkom meseca isao da se raspituje za trosoban stan i imali su u ponudi 15 trosobnih stanova.

Dakle dosta je prodato.

S druge strane ne vidim kako se investitoru isplati da se ovo oteze u nedogled il da ne daj boze ne zavrsi projekat.

Pitanje je kako će prebaciti resurse sa gradilišta u Jajincima... Ovo se dosta rasteglo, da sada i pokretanje drugih izvođača/podizvođača ponovo oteže gradnju za X meseca

Moj kolega je pocetkom meseca isao da se raspituje za trosoban stan i imali su u ponudi 15 trosobnih stanova

Dok se gradilište ne pomeri sa mrtve tačke, ne mislim da je pametno imati poverenja u ovaj projekat. Jako dugo se ne mrda ništa.

Pitanje za ljude koji su potpisali predugovor. Koliko se daje novca pri potpisivanju predugovora? Jel odmah ide učešće ili samo za rezervaciju?

Moguce je da se ucesce poveca u nekom kasnijem trenutku i tada se zakljucuje aneks ugovora sto kosta oko 100e

Vrh