sta oni nisu ni finansiranje obezbedili kako treba?Navodno će uskoro biti završeni pregovori sa Intezom te će preko njih biti najbolji uslovi, a možda čak i benefiti za kupce preko njih.
Gospodin Dragišić kaze da je finansiranje objekta obezbedjeno nezavisno od prodaje, dodaje da će objekat biti izgradjen i da se ne proda ni jedan stan.sta oni nisu ni finansiranje obezbedili kako treba?
uf to mi bas sumnjivo iskreno, zasto bi onda sada pregovarao sa bankom kada je opstepoznato da su kreditni uslovi za kupce jako losi i da su kreditni kupci fakticki otpali, to je glupostGospodin Dragišić kaze da je finansiranje objekta obezbedjeno nezavisno od prodaje, dodaje da će objekat biti izgradjen i da se ne proda ni jedan stan.
Ako vam je odlicno 8% na 180 meseci onda superInteza ima odlične uslove za fiksnu kamatu za kupovinu na kredit, bar je tako bilo decembra kad sam se raspitivala, tako da mene bas raduje ako inteza bude njihov partner
Generalno mi je super da dam 150k evra od jednom u kesu. To je top.Ako vam je odlicno 8% na 180 meseci onda super
Kad bude formirana viber grupa, javite da nas ubacite molim vasEvo da dodam kratak info sa današnjeg sastanka.
Ukratko - Kasniće barem 6 meseci, očekivan završetak je druga polovina 2024.
Gradnja na 80% za otprilike 12 meseci.
Navodno je sva papirologija gotova i izmeštanje vodovoda treba da bude gotovo do kraja Juna.
Telekom je izmestio sve kablove, taj deo posla je gotov.
Navodno će uskoro biti završeni pregovori sa Intezom te će preko njih biti najbolji uslovi, a možda čak i benefiti za kupce preko njih.
Neki od prisutnih su pominjali dinamiku plaćanja (verovatno keš kupci) - Vlasnik je rekao da će biti izmenjena i usklađena sa dinamikom radova ali da je to dogovor na individualnom nivou.
Biće postavljene kamere na gradilištu te će moći gradnja da se prati uživo.
Neko od prisutnih "stanara" je skupljao brojeve telefona te će biti formirana i Viber grupa u nekom trenutku.
Pa nemamo svi 200k€ keša ali okej.uf to mi bas sumnjivo iskreno, zasto bi onda sada pregovarao sa bankom kada je opstepoznato da su kreditni uslovi za kupce jako losi i da su kreditni kupci fakticki otpali, to je glupost
Izvinjavam se nisam procitala da je vec formiranaKad bude formirana viber grupa, javite da nas ubacite molim vas
Uvek moze da se refinansira kredit Placas neko vreme dok se smiri kamata, onda refinansiras i svima super.Generalno mi je super da dam 150k evra od jednom u kesu. To je top.
Al posto ih nemam onda mora 8% godisnje ili kocka sa euriborom i ostalim govnima.
Zamisli i na kredit ce neko kupiti stan.
Evo mozete uci na sajt inteze i imate uslove za obicne i magnifica klijente Mislim svuda je takva kamata, vidimo kolika je inflacija i cene zaduzivanja banaka po EB..Oni za svakog kreiraju posebnu ponudu, ne znam kad je taj podatak od 8 posto?
Kucaj u pretrazi broj predmeta ROP-BGDU-33385-CPIH-8/2021Gde je uopšte to drugo gradilište? Ta Villa Banjica su valjda kinezi, ja na sajtu ceopa ne vidim nikakav dokument za Novi Park