Partizan jeste mocan, dobro organizovan i odlicno viđen. Stranac kapiten, sto nisam verovao da će ikada da se desi u jednom srpskom klubu. Aba liga bez poraza, a Evroliga za jednog povratnika posle duze vremena, poprilicno dobro.
Kao Zvezdin navijač, veoma sam zabrinut, posto je u Evroligi sunovrat (1-5), u Aba ligi za sada bez poraza...Crveni alarm je vec duze vreme upaljen, ne preduzima se konkretno nista. Poenta je sto sve utakmice lice jedna na drugu, krene se korekntno, onda naidje period kontra ritma, koji se nekako sredi, pa u zadnjoj deonici potop. U timu postoji jedan konstrantan igrac - Ben Bentil. Luka Vildosa i Nemanja Nedovic su poslali drugi i treci najbolji igrac u timu, posle povrede i bez i jednog ili sa jednom treningom, sto dosta govori o tome kakav je ostatak tima. Pozdravljam naravno rastanak sa Adamsom. Postujem Vladu Jovanovica kao trenera, veliki je borac, ali nije dorastao da vodi tim u Evroligi, tako da, promena trenera je prvo sto ce sledece morati da se uradi. Kao sto je nadjena zamena za Adamsa, da se nadje i za Holanda. Stranac koji postize 3,5 poena po utakmici, apsolutno je tumor na telu tima.
Crvena Zvezda je tim koji zivi od rezultata, a za sada se ide kao onom scenariju iz sezone 1999/2000, koji neki ni ne pamte. Ja je pamtim vrlo dobro i znam sta je bilo posle toga. I Zvezda nije tim koji moze sebi da priusti da placa stranog igraca koji igra jedva na nivou prosecnog Aba kosarkasa, cak i ispod toga.