Nerviraju me komentari hejta prema našim reprezantativcima... Ok jesu malo bili ukopani protiv Brazila, dosta oprezne igre koja nije rezultirala dobrom odbranom. Nije sve ni do igrača nešto je do izabrane strategije i više sile poput povreda... Protiv Švajarske, dopala mi se napadačka igra u 2. poluvremenu (prvo nisam sitigao da odgledam), bez obzira na poraz, barem je bilo dinamično gledati... Volim kad lopta leti svuda a ne kao po jajima da igraju... s druge strane komentari hejta po portalima i društvenim mrežama, kao Sergej u top 7 najgorih fubalera u grupnoj fazi, bolje bi mu pristajala patofnica umesto kopačke... Momci su se trudili i to se videlo... Grupni je sport i teško je svaliti krivicu na jednog... Bilo je velikih oscilacija u igri i ako je neko odgovoran, to je selektor, imao je neke čudne izbore ko kad ulazi u igru, verovatno je štedeo neke igrače zbog povreda, žutih kartona, a neke možda nije ubacio iz početka u sva 3 meča iz samo njemu znanih razloga...
Jedva čekam da gledam "vatrene" danas protiv Brazila, ako pobede biće mi drago... Uvek navijam za slabije na papiru i one koji su nam bliži po genetici i geografiji...