Šta je novo?

Sportski događaji

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=486748#p486748:kezf6ins je napisao(la):
Пантограф » Pon Okt 23, 2017 3:34 pm[/url]":kezf6ins]Све си у праву, мада, један велики кошаркашки тренер, популарни Жоц, увек сву кривицу свали на играче. Због тога га, од конференције за штампу у СПЕНС-у по дебаклу са репрезентацијом на ЕП 2005, не готивим.
On mi je u mislima sve vreme dok pisem i znao sam da ce me neko prozvati. :D Bilo kako bilo, ne povlacim ono gore. :)
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=486773#p486773:3u8m4eac je napisao(la):
Blade » Pon Okt 23, 2017 5:57 pm[/url]":3u8m4eac]Sutra sa Makabijem, pa da vidimo...

Htedoh reci sa Himkijem u gostima, a Makabi je sledeci koji dolazi u Beograd, u 4. kolu. Himki nije neki protivnik na koga se tipuje za prolaz na fajnal for, a Makabi, bar po onome sto sam video, igra bolje nego prošle sezone. Tako da ima velike šanse da Zvezda iz obe izađe kao pobednik. Verujem da je Zvezda bolji tim od Himkija, sa Makabijem je tu nedge, ali prednost domaćeg terena treba iskoristiti. Posle toga takođe na domaćem terenu sa Brose Bambergom.
 
Јак је Химки, ал је ваљда ред и да победимо неки пут у Русији.
До Химкија бар не мора да се лети десет сати (са преседањем), јер је у Подмосковљу.
 
Lepo ga je krenulo, ima 2 pobede, ali valjda će mu Zvezda naneti prvi poraz. Kući su svi jaki, ali Himki je tim koji, realno gledano, mozeš da se nadaš da Zvezda moze da pobedi u gostima.
 
Ja sam mnoooogo manji optimista od vas po pitanju Himkija. Šved, Pefi, Đenka, par visokih i pokretljivih amera...iskreno ne piše nam se dobro.

Dodatno bili su slobodni za vikend u VTB ligi, znači već 7-8 dana su kući i spremaju se za nas.

Neka logika bi bila ako krene potop (+20) da Alimpijević pusti mlađe da igraju. Slično nam se desilo 2015, kad su nas ugazili +30, ali smo mi ipak prošli u top8, a oni ne.

Makabi s druge strane može biti šansa da dobijemo još jednu tekmu u EL. Klasična divlja i napadačka ekipa, koja ako krene obara sve, ako stane gubi od mnogo slabijih.
 
Ja sam optimističniji, ali da vidimo šta će biti...
 
Posle prvog poluvremena sam mislio da će moje verovanje biti potvrđeno, ali nije. Nažalost, Zvezda je i ovu utakmicu izgubila.
 
I pali su...Uz malo sreće, ali sa ostavljenim srcem na parketu od strane igrača...Tako se igra, pa i da su izgubili, borili su se kao lavovi...Bravo Zvezdo...
 
Pobeda uz tanko navijanje u Areni i jos tanju posetu! Bez gornjeg sprata, ni donji nije bio pun...
 
ФИФА: Звезда је и званично првак света за 1991. годину
КАЛКУТА, 27. октобра (Танјуг) - Међународна фудбалска федерација (ФИФА) на дананашњем састанку у Калкути донела је одлуку да се сви освајачи некадашњег Интерконтиненталног купа од 1960. до 2004. године, укључујући и Црвену звезду, званично прогласе за клупске првака света.

На тај нацин ФИФА је одбацила оспоравања сваке врсте пошто су у поменутом такмичењу играли само шампиони Европе и Јужне Америке, а од 2005. године на СП за клубове играју шампиони свих континената.

Колико је овај став ФИФА релавантан и праведан најбоље доказује чињеница да су и после оснивања СП за клубове титуле искључиво освајали клубови из Европе и Јужне Америке.

Црвена звезда је као шампион Европе освојила Интерконтинентални куп 1991. године победом против првака Јужне Америке чилеанске екипе Коло Коло у Токију 3:0 головима Владимира Југовића (два) и Дарка Панчева.
 
I sa tom gluposcu ste izlizani, ali lepo je sto si to napisao -
nastavljas u istom stilu kao i na drugim temama, te se nemoj cuditi reak ijama drugih ljudi.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk
 
Igosi su blagi favoriti večeras, em su uvek mnogo napaljeni, em Zvezda još gradi ekipu i igra promenljivo, em su naprženi protiv Zvezde kao da je finale EL, em su odmorniji jer su imali lagan raspored na startu ABA kao i u Cipiripi kupu.
 
Авалон":1qm3sqci je napisao(la):
Laki72
Лично је ваш председник Човић изјавио да је Фмп мења име у Црвена Звезда Београд https://www.youtube.com/watch?v=6N-9Je8Gmpw

Zaista ne znam cemu potreba za prepirkama i omalovazavanjem, a tako prisutna u gradjanstvu.
Toliko je sportskih dogadjanja u ovom gradu i ovoj zemlji.
Toliko klubova, sto profesionalnih, sto amaterskih.
Imamo jako uspesnu naciju gledano po sportovima, jer pariramo ili smo bolji od neuporedivo brojnijih i ekonomski jacih.

I uz sve to tebi je najaci impresija dal je zvezda zvezda ili je zvezda fmp???

Zaista, sta je to u mentalnom sklopu navijaca partizana kada su im od tolikih titula koje su osvojili bitniji zvezdini finansijski problemi, zvezdina vlasnicka struktura, zvezdini dugovi i prihodi, zvezdini ekonomi, domari, cistacice...
(Ovo pitanje cesto postavljam najboljem prijatelju koji na pomen zvezde menja karakter iz male mace u ratobornog geoarda, tako da ne pomislis da je nesto licno) :)



Sent from my LG-D320 using Tapatalk
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=489915#p489915:fqizr7i6 je napisao(la):
Авалон » Pon Nov 06, 2017 6:25 pm[/url]":fqizr7i6]Мислиш ФМП,Звезда одавно не постоји.

Mislim Zvezdi koja postoji, a volim što je sinoć pobedila, jer sam njen simpatizer. A kada već pomilješ to, Zvezda se jeste tada fuzionisala sa FMP-om, nije prvi klub, nego su pre toga mnogi evropski klubovi prošli kroz isto. Nije ništa protiv-zakonito. A ono što je KK Partizan radio tada, uz podršku tadašnje vlasti, je mnogo gore od toga.
 
@Avalon
Informisi se druze. To 'zamrzavanje ' je zavrseno, CZV se vratila u originalno stanje. I meni se Coki gadi, ali istina je istina.

@Blade
Nije KKP radio nista tako strasno, koliko ste vi bili isfrustrirani zbog sportskih neuspeha pa preuvelicavali.
 
Мене боли начин на који сте се вратили.Звезда је дуговала преко 12 милиона евра и тај дуг им је опроштен спајањем са Фмп.Партизан исто дугује паре, али не размишља да на такав начин се отараси дуга.
 
Zar je to bitno za ovu temu?

Treba li svaku temu da zatruješ nebitnim stvarima (nekim opšte poznatim, a nekim svojim ličnim teorijama)?
 
Vrh