Ovo je predsednik KKCZ, ovo:
Pogledajte prilog 232829
U zemlji kosarke. Ovo. Blizancu onaj sa nalepljenom kosom.
Nemoj da se zaje*******avamo jbt.
Zvezda i Partizan su brendovi.
Struka na celo, tribine pravim navijacima, ne kriminalcima i huliganima, pa da vidis.
Hoces da me ubedis da od ovoliko pametnih ljudi u ovoj zemlji, plus kosarkaski strucnih, nema boljih Drcele i Ostoje? Da vidis kako bi sve pljustalo od sponzora da je zdrava prica, a ne mafijaska, a za sezonske bi onda bilo milion aplikacija.
Ovde 6 miliona ljudi navija za Zvezdu ili Partizan. Nisu stadion napunili ni jedni ni drugi sto godina.
A evo studentima sad das da su vodje navijaca, da vidis kakva bi atmosfera bila, kakve pesme, transparenti, organizacija... Oni bi i tacno iscitali kako se pomaze timu, a ne bi dolazili samo da pijani i drogirani arlaucu neku svoju propagandu preko megafona.
Nikad ovde nece biti ,,difens difens" publika, to nije u nasoj krvi, nije vrela atmosfera zato sto je vode kriminalci sa sipke nego zato sto smo strastven narod.
Ko je izabrao vodje navijanja? Ajde bas da vidim da se glasa ko vodi tribinu da li bi oni kriminalci pobedili.
Vlada zakon jaceg. Kome je do toga, nek ide u neko africko pleme. Ovo ce biti kulturna, uredjena, demokratska drzava.
Ruke su im krvave. Zbog cega? Zbog cega je iko ikada ubijen? Koliko vec je navijaca ubijeno? Zbog cega?
Pa ja da sam admin Beobuilda i da ovde punim ljudima glavu godinama da su oni sa
Skyscraper foruma olos i klosari i da organizujem tuce protiv njih i da neko nastrada, sam bih se prijavio policiji i forum me vise ne bi video. Kao sto njih ne treba tribina da vidi. Samo sto naravno, pre svega, ja to nikada ne bih radio.
Za poslednje dve decenije u glavnom gradu ubijeno blizu trideset vođa i pripadnika navijačkih grupa
Prekardasilo!