Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 29.130
Da dolazim da mi ćaciji određuju šta da skandiram, dok oni skandiraju Mladiću i dižu zastave tuđe imperijalističke zemlje kao koreografiju?Po postovima na forumu, ne bi se reklo da si navijač. Jedva da kao simpatizer možeš da prodješ. Možda iz nekog razloga ovde ne pokazuješ da si navijač, ne znam...Odmah, da ne budem pogrešno shvaćen - koliki si navijač Zvezde, ne pokazuje se time koliko mrziš navećeg rivala.
Protiv Armanija, bilo je mesta da se sedne i to ne malo, na prethodnih nekoliko utakmica, jedva da je bilo da se stoji bilo gde u hali. Zato što navijači rezultata u velikoj meri nisu došli. Poražavajući je podatak da od 20000, malo više ljudi, 2000 su navijači rezultata po zadnjoj evroligaškoj utakmici u Areni.
Bilo bi lepo da je termin utakmice sa Megom ostao za danas, valjalo bi za kraj ovog vikenda veče provesti u Areni. Ovako, jbg...
Da dolazim da slavim osvedočenog kriminalca i velikog vođu Delija i skandiram mu ime?
Ovome da skandiram?
Vidi se po devojci da je bio pošten mladić. Ova je bila sa njim kada je ubijen:
Da mi ćaciji koji su u kriminalnim dilovima sa Vučićem govore šta da skandiram, kako da se oblačim?
Da se palim na klubove koji nose imena kladionica i služe za pranje para?