Rekao sam da ovom manipulatoru sa vučićevskim metodama nastupanja neću više replicirati, ali moram da napravim izuzetak.
Da, sudijska komisija je analizirala celu utakmicu, ne znam odakle ti uopšte da nije.
Istakao sam poslednje tri greške koje je sudijska komisija navela zato što su sve tri u poslednjih 30 sekundi utakmice i sve tri na štetu jednog tima, što je samo po sebi indicija da su sudije odlučivale pobednika. Sve tri su na jedan poen razlike.
A te priče koraci ko koraci svi ih prave i mi i vi, možda je pre tih koraka bio faul i ostale vučićevske fore ostavi za svoje maloumne sledbenike. Ovde to ne prolazi.
Skratiću maksimalno odgovor, pošto posebno u ovom trenutku nisi vredan mog vremena, čak ni za razonodu, za šta meni takvi nadobudni grobari inače i služe. Sve i da ga imam na pretek, to šta ti lično o meni misliš, lagao bi te ako bi ti rekao da me i malo interesuje. Niti bi se bavio tvojom psihoanalizom, kao što se ti baviš mojom. Po ovoj izjavi, vidim da veze nemaš šta znači manipulator. To što si tu reč video/čuo nedgde, pa ti se sviđa da je ponavljaš, je u redu, ali se prvo raspitaj šta znači, a ne da se ovako sramotiš.
Jel ja tebi ili bilo kome ovde namećem svoje mišljenje? Što se mene tiče slobodan si kao konj na livadi.
Nema tu šta da prolazi i da ne prolazi. Imaš kablovsku, vrati utakmicu, popiši sve greške i presaberi, pa vidi da li ste oštećeni i u kojoj meri ste, ako i jeste. A i da ima šta da ,,prolazi", koji moj ti ovde predstavljaš, pa možeš da odjeđuješ šta može da prođe, šta ne?
Da nisi ti gazda ovog foruma, a da sam tu informaciju propustio?
Toliko o tome....
Sada možemo o onome zbog čega sam raspoložen. Posle nepotpunog 19. kola, Zvezda je 6. na tabeli, ne znam da li će tu sutra da ostane...Moće biti i mesto više, ali i manje, zavisi od drugih, nažalost.
Utakmica sa Baskonijom je počela čvrsto, posle je napravljena veća razlika. Njih je loše služio šut u prvom poluvremenu, nisu imali nijednu pogođenu trojku, a to nije moglo da traje celu utakmicu. Posle su oni pojačali, Zvezdin ritam je pao. I malo po malo, došla je Baskonija do egala, čak i povela, ali je Zvezdina bolja koncentracija na kraju presudila.
Mislio sam u toku prvog poluvremena, da kriterijum suđenja postoji, puštena je čvršća igra, na koju Zvezda ume da se prilagodi, posle se pretovorilo u loše, ali ne zato što je Zvezda počela da ispušta prednost i ne samo zbog dva faula koja nisu bila na šutu, pa je promenjena odluka da jesu. Još je tu bilo nečega. Tada se Zvezdi kvario momentum tim odlukama, konkretno te dve, ali i da je Zvezda izgubila, što je moglo da se desi, nijednu od sudijsku odluku ne bi mogao da opišem kao takvu da je presudila utakmicu.
Na poluvremenu je zaboravljeno da je Baskonija ekipa koja se nekoliko puta ove sezone vraćala iz velikih minusa i slavila na kraju i za malo da se to obije o glavu. Mnogo je falio Petrušev kakav je inače, Dobrić i Lazić van ekipe. Kenan, CMM i Gidraitis su konačno pokazali bolja izdanja što me vrlo raduje. Bolomboj konstantan. Braun je odigrao dobro za prvu evroligašku utakmicu, vidi se da konekcija sa timom postoji, što naravno može da prevari, ali prvi utisak je takav,. Prišteđen je Petrušev, iako je bio u sastavu (igrom situacije), Davidovac, Nedović, Mitrović - takođe, a Kalinić - pitanje koliko, jer je dosta bio na terenu, a nadam se da Jagova povreda nije ozbiljna, nastavio je posle, ali to ne znači da nikakva povred a ne postoji, veliko srce tog čoveka me je oduševilo po ko zna koji put. U svakom slučaju na sledećoj Aba utakmici odmor su zaslužili Jago, Kalinić i Bolomboj.
Posle FMP-a, u Arenu dolazi doskorašnji lider Evrolige, Pariz, ni malo naivna ekipa i biće potreban najbolji mogući sastav na terenu i jak pogon Delija sa tribina. Onda u Arenu dolazi Dubai, dužnik iz prvog dela sezone, gde se nadam boljoj poseti i pobedi, a nakon toga u ,,crveno-beli" dom dolaze u paklenoj nedelji dva favorita za osvajanje Evrolige - Fenerbahče i Monako. I tu nije kraj januarskog ciklusa, koji je ključan Zvezdi ove sezone, jer se igra najviše utakmica u Beogradu i najbolja je prilika da se tada što više dobrih rezultata napravi.
Velika pohvala za podršku navijača u Vitoriji.