Šta je novo?

Sportski događaji

1. Koš iz auta nakon čega ide dodatno bacanje zbog tehničke jer su se bunili na koš iz auta
(Ovo je drugi uzastopni meč da nam pred našom publikom daju ključne poene iz auta)
2. Aut, za koji je zatrazen celendž. Kamera ispod koša jasno, da jasnije ne može biti, pokazuje da je loptu izbacio igrač Monaka. Sudije ne gledaju taj snimak, već neki sa vrha hale, na kom se ne vidi ništa i naravno presuđuju loptu za Monako. Izgubljen čelendž, i ako si bio u pravu.
3. Nesvirani klizeći start na Sterlingu iz čega proizilazi faul Lundberga i dva bacanja za Monako.
4. Dva puta po dva poklonjena bacanja Majku iz faula na zemlji.

Ovo je samo što sam se setio u ovom trenutku, a bilo je još. Neću da potenciram dva slobodna bacanja u prvom poluvremenu i duplo manje od njih za celu utakmicu, jer dešava se.
Iz nabrojanih "grešaka" proizašlo je 10+ poena za Monako. Satrali su nas na našem terenu.

Napisao sam u nekom predhodnom postu da Partizan ovo ne bi dobio do sutra. I ne bi, kako je igrao u prvom poluvremenu, kad sam to napisao. Ali drugo poluvreme je bilo skroz druga priča i dobili bi utakmicu da sudijska trojka nije radila ono što je radila.

Звезда традиционално има криминално суђење већ годинама, ККП је имао ОДЛИЧНО суђење две године, као да се нешто променило ове!
УЕФА јеста мафија, али је некако нашла начин да укључи мале и да бар привидно каже да је битан спорт и резултат. Главни циљ је у ствари да повећа број великих у такмичењима, нека Барселона ће играти ЛШ чак и ако буде 4. у домаћем шампионату неке године, зато што толико иде у ЛШ. Дакле не могу себи да дозволе да 1 такав тим не учествује, али су опет то провукли кроз неки спортски оквир. У кошарци је тотално лудило, 11, 13 тимова власника + други ешалон клубова, трећи...а дебили 20 година не могу да направе одржив финансијски систем, за победу се добија 40К еур!

Poslednja izmena:
UEFA jeste mafija, ali nemaju potrebu da kradu protiv nas kad cemo mi sami da izgubimo 5:0 🤣

Звезда традиционално има криминално суђење већ годинама, ККП је имао ОДЛИЧНО суђење две године, као да се нешто променило ове!
УЕФА јеста мафија, али је некако нашла начин да укључи мале и да бар привидно каже да је битан спорт и резултат. Главни циљ је у ствари да повећа број великих у такмичењима, нека Барселона ће играти ЛШ чак и ако буде 4. у домаћем шампионату неке године, зато што толико иде у ЛШ. Дакле не могу себи да дозволе да 1 такав тим не учествује, али су опет то провукли кроз неки спортски оквир. У кошарци је тотално лудило, 11, 13 тимова власника + други ешалон клубова, трећи...а дебили 20 година не могу да направе одржив финансијски систем, за победу се добија 40К еур!

treba da traze refund, dali su jednu milku

Defanzivci protiv napadaca odigrali mec, kakva dva sastava 😲

Nabusili ih defanzivci

1000013527.jpg
1000013526.jpg

Tako je. Kakav je to način buniti se što ti otimaju igrača pod ugovorom.

Imam neki osecaj da ce Zvezda pobediti, jbg mora verovatno i nesto da se dobije, pa ce da krene lozana i maskiranje svih problema.

X ce mozda biti, mada izgledno je da cemo puci 2-3 razlike. Cim igramo s Spajicem u prvoj postavi, nemam nikakvu sigurnost.

Eto.

Jes' da je 8:1 u sutevima, ali Boze moj, igra se na golove, ne na suteve.

Sve ispod 7 je od pocetka bio uspeh. Retko mlohava Zvezda ove sezone a ovi dali po 4 Bajernu i Realu.

Fale 3 igraca i golman za neato vise. Ilic je linijas, ne bi mogao ni u Ofki da brani.
Spajicu zahvalnica, Rodicu i Kangi istice ugovor, naci adekvatne zamene.
Pune nas svi ko nerotkonju kao Dinama prvih par sezona.

Bila dobra tekma.

Katastrofalna organizacija sa puštanjem ljudi unutra, došao sat vremena, samo su zatvorili kapiju za sever i poslali nas na Jug?
Ili su puštali likove bez karata ili je Teraz pokušao da zaradi.
A tek empatija ljudi na Jugu, katastrofa, svakkavi dolaze na mečeve..

Бели Браун из Денвера је НАЈБОЉИ играч NBA гледајући cost/benefit само! Последња трећина са нешто преко 3м $, а нико у целом циркусу нема ни приближно такву статистику. 17 поена, 5 скокова и 50% за 3 на већ лепом узорку, додуше углавном као spot up шутер, али нема везе! Плус још оно што се не види у статистици, а свакако се види визуелном статистиком. Та његова радна етика, одбрана, физикалност. Доста ме подсећа на Калину, иако нису иста позиција. Видно лимитиран у одређеним сегментима, а на фокус и жељу исплива изнад. Како волим такве играче, рођене победнике, мали је узео 3 титуле у средњој, титулу на колеџу, где је одбранио напад за титулу и на крају титулу у Денверу! Одмах иза је Рас са 12/4/5. Денвер је убо 2 најбоља cost/benfit играча целе лиге (што не оправдава промашаје у платежнијем делу).

Иначе, Денвер је 4. екипа по проценту за 3, а припали их скоро најмање, 30 по мечу. То ја зовем смислена кошарка. Мада све екипе у самом врху припале преко 40, а Бостон као екстрем и 50+. Променила се игра...

Ко се сећа, на почетку прошле године сам храбро прогнозирао да OKC узима титулу ове или оне тамо године, стојим и даље иза тога. ;) Сад више није тако храбро то рећи, мада опет је већа вероватноћа да не успеју! Жао ми је што су трејдовали оног Аустралијанца. Ја мислим да су слабији, а и баш би било фора са децом да то ураде, петорка од 22-25 година.

Vrh