Бели Браун из Денвера је
НАЈБОЉИ играч NBA гледајући
cost/benefit само! Последња трећина са нешто преко 3м $, а нико у целом циркусу нема ни приближно такву статистику. 17 поена, 5 скокова и 50% за 3 на већ лепом узорку, додуше углавном као
spot up шутер, али нема везе! Плус још оно што се не види у статистици, а свакако се види визуелном статистиком. Та његова радна етика, одбрана, физикалност. Доста ме подсећа на Калину, иако нису иста позиција. Видно лимитиран у одређеним сегментима, а на фокус и жељу исплива изнад. Како волим такве играче, рођене победнике, мали је узео 3 титуле у средњој, титулу на колеџу, где је одбранио напад за титулу и на крају титулу у Денверу! Одмах иза је Рас са 12/4/5. Денвер је убо 2 најбоља
cost/benfit играча целе лиге (што не оправдава промашаје у платежнијем делу).
x.com
Иначе, Денвер је 4. екипа по проценту за 3, а припали их скоро најмање, 30 по мечу. То ја зовем смислена кошарка. Мада све екипе у самом врху припале преко 40, а Бостон као екстрем и 50+. Променила се игра...
Ко се сећа, на почетку прошле године сам храбро прогнозирао да OKC узима титулу ове или оне тамо године, стојим и даље иза тога.
Сад више није тако храбро то рећи, мада опет је већа вероватноћа да не успеју! Жао ми је што су
трејдовали оног Аустралијанца. Ја мислим да су слабији, а и баш би било фора са децом да то ураде, петорка од 22-25 година.