Tehnička greška Kenanu posle trojke koju je pogodio? Zašto? Jel se nesportski poneo u nekom smislu posle pogotka? Zato što je izbacio noge napred u odnosu na telo ??? Ko koga za..bava? To vređa elementarno košarkaško znanje čoveka koji jedva da se razume u košarkaška pravila.
Faul u napadu Nedovicu, posle koga je poništen koš Plavšiću? Igrač odbrane ne sme da se kreće kada u njega udara igrač koji napada, ne sme da bude ni nagažena linija polukruga u reketu i mora da bude čeoni udarac. Treće nije bilo sigurno, to se vidi iz aviona, za ostala dva nisam dobro video, pa neću da tvrdim - ali svejedno, odluka je pogrešna.
Dahija udara laktom u glavu Kalinica sa rukom koja je odvojena od lopte. Neću da kažem da je namerno, koliko god da je igrač o kome se radi...Ali da li je namerno ili slučajno - to je po pravilima faul u napadu.
Dodali su im 3 desetinke za zadnji napad. Do kraja je bila 1, a ne 1,3 sekunde, posle trojke koju je pogodio CMM.
Kada je Danston primio loptu u zadnjem napadu, vreme je krenulo posle 3-5 desetinki, a ne kada je primio loptu.
Na štetu jednog tima u dramatičnoj završinici, toliki broj grešaka u suđenju je navlačenje za protivnika, a ne domaćinsko suđenje. Mogla je naša ekipa da odigra, ne malo, iako bi i to bilo dovoljno, nego mnogo bolje prvo poluvreme, pa da to nema uticaja, ne kažem da i nije tako. Ali nije varijanta da je bilo grešaka na obe strane, pa se malo manje loše otkotljalo na njihovu stranu.
Postoji lose suđenje(greške na obe strane, pa kod koga se manje zalomi na štetu), dobro suđenje(to ne znači bez greške, nema utakmice na kojoj sudija nije napravio nijednu grešku, takvu nisam nikada gledao, a gledao sam ni sam ne znam koliko, to znači da je grešaka bilo minimalno realno moguće ), domaćinsko suđenje(kriterijum prilagođen igri domaćina), navlačenje (to je bilo večeras protiv Zvezde), a to je blaži oblik otvorene sudijske krađe.