Najjace da je zbog toga odlucio da igraMozda i preskocim turnir
Jokić zbog Vučićeve molbe prihvatio da igra za Srbiju!
Nikola Jokić (29) najbolji svetski košarkaš, prihvatio je da ovog leta nastupi za reprezentaciju Srbije na Olimpijskim igrama zbog molbe predsednika države Aleksandra Vučića lično, saznaje Informer!informer.rs
?Vanja Marinković
Mozda i preskocim turnir
Jokić zbog Vučićeve molbe prihvatio da igra za Srbiju!
Nikola Jokić (29) najbolji svetski košarkaš, prihvatio je da ovog leta nastupi za reprezentaciju Srbije na Olimpijskim igrama zbog molbe predsednika države Aleksandra Vučića lično, saznaje Informer!informer.rs
Pa ovaj nek demantuje.... saznaje Informer...
Gledaj zbog Bogdana, zbog Jovica. Imaces razloga.
Jos ovo nije njegova igracka.
Iskreno, navijao sam da ne igra i pre ove objave.... saznaje Informer...
Gledaj zbog Bogdana, zbog Jovica. Imaces razloga.
Jos ovo nije njegova igracka.
Nestabilan kikser ali da raznovrsniji od Gudurića koji nije mrdnuo od njegove tačke za 3pt.
Pa kako se ne uklapa kad je bio deo te ekipeVanja je zapravo odlican igrac i naravno bolji od Gudurica. Potencijalno cak i nije toliko los u odbrani.
Ali prosto mi je nemoguce ga gledati. I, nadam se da grijesim, ne uklapa se u onu igru, koju je Pesic forsirao na proslom turniru.
Mada cemo uz Jokica sigurno izgeldati drugacije.
Pa ok, ali i pored svega je jedan jako dobar EL igrac, solidan reprezentativac i naravno da zasluzuje mesto medju 16 igraca koje je Pesic pozvao, pa i u 12.Nestabilan kikser ali da raznovrsniji od Gudurića koji nije mrdnuo od njegove tačke za 3pt.
Dobro, nije hteo da igra 2017 na EP jer je trebao da potpise prvi pravi ugovor posle rookie ugovora, a 2021 za olimpijadu mu zena bila trudna i porodila se u to vreme.........ljudi u glavama imaju da on odbija sve i igra kad mu se cefne a uvek je imao debeo razlog. Morate biti svesni da su ogromne pare u pitanju a i agenti (u ovom slucaju Misko) ugraju ilogu sa savetovanjem. Sta da se povredio 2017? Nije on Davidovac da mu svejedno. Ja da sam on ne bi nikad igrao za repku jer te svi pljuju kad gubis a sta dobijes kad pobedis? Docek i medalju vauuuu. Pustite price o ponosu, ne duguje on ovoj zemlji bukvalno nista. Zamislite neka sirovina mu izbije bubreg kao Simonicu, i sta onda?Iskreno, navijao sam da ne igra i pre ove objave.
Da mogu punim srcem da navijam i da se ne uplicu ovakve stvari, koja god strana bila u pitanju.
On je pre svega neko ko je jedno 4 puta odbio reprezentaciju, reklamira kladionice, energetska pica, banke... tj. sve najgore.
Braca krimosi i id***, para ima vise nego Djokovic i ne secam se neke pomoci negde...
I bez Vucica je gadan.
Znam, takvi ga i brane.Ja da sam on ne bi nikad igrao za repku jer te svi pljuju kad gubis a sta dobijes kad pobedis?