Završi se i jesenji deo fudbalskog prvenstva Srbije. Partizan je neočekivano poneo nebitnu titulu jesenjeg prvaka, pobedivši u direktnom susretu duplo skuplji tim (ako je verovati renomiranom sajtu Tranfermarkt).
Bahar je dobio otkaz, a verujem da će sad Vazura prodati ili sistemom "Asano/Dijabate" oterati pola tima.
Neuspeh u Evropi, ovim je samo potvrđeno da nije bio slučajan. Ovo je najskuplja ekipa u istoriji, a nema T od tima. Tim je nešto drugo, to je skupi igrača koji funkcionišu, a ovo je samo ekipa, odnosno igrači ,,nabacani na gomilu".
Pobeda je zaslužena, više je Partizan želeo da pobedi. Ispostavilo se i dobru taktiku imao. Jedino što u svemu mislim je da se preteruje sa tom pričom koliko je u Partizanu lošeNe mogu da kažem baš da je igrao bolje, čime ne želim da umanjim zasluženu pobedu, na kojoj čestitam, koliko god mi teško palo, za zasluženu pobedu uvek pružim ruku. Prvi gol iz penala, koji je ispravno dosuđen. Drugi iz bukvalno jedne prave šanse na utakmici.
Žalosno je kako igra najskuplji tim u istoriji FK Crvena Zvezda. A to je gore od poraza u derbiju, novi derbi ce vrlo brzo doci, biće dana za megdana. Promenjen je trener, sto je bilo prekopotrebno. Pa videćemo kako će to uticati, ali nešto mora da se menja i posegnuce se za još nekim promenama. Ovo ni na šta ne liči, ekipa bez sistema i karaktera. I taj jedan gol koji je dat je nekako ,,umuvan" na muku. Sa onim napadacima? Smešno bre!
Pamet u glavu na polusezoni, inače se crno piše.
Večeras je košarka, počinje duel sa Makabijem i traženje puta za izlazak iz mraka koji je trenutno. Šabaz Nejpir više nije košarkaš KK Crvena Zvezda, od nekoga je moralo da se počne. Nije dobro i mora nešto da se menja. Po pričama, slobodan je i Kuzmić. Došao je Fredi Gilepsi, bar na poziciju 5, koji do prve utakmice posle Nove godine, neće moći da nastupa u Evroligi, a za Aba ligu već na provoj sledećoj utakmici može da bude na raspolaganju.
Potreban je što skoriji dolazak novog prejmejkera i šutera, a i na poziciji 4 je potrebno pojačanje. Po pravilima mislim da 5 igrača može da se doselektira, A Zvezdi ce trebati 3, verovatno i 4, što su posledice grešaka koje su na pocetku sezone napravljene.
Počinje utakmica Crvena Zvezda - Makabi, u praznom ,,Pioniru", pa da vidimo...