Šta je novo?

Sportski događaji

Najavili su da će na jesen postaviti novu travu na stadion Novog Pazara, onu hibridnu kao što je odradila Zvezda i još neki. Takođe, radiće izgradnju južne tribine.
Za to vreme, Novi Pazar će utakmice igrati na stadionu FAP-a iz Priboja.

Dok sam ja pratio i lozio se, mi (Zvezda) nismo mogli da udjemo u LE i sanjali smo da igramo grupe i lozili se ( je*******.cemo Ren).

Sad neka Backa Topola igra lagano 😳

Drugi su im skupljali koeficijent, da bi oni igrali "lagano" i brukali se...

Gleda se prethodnih pet sezona, to cak i ja znam.

Ne menja stvar, drugi su skupljali da bi se/nas oni brukali...

Pa isto kao sto Zvezda skuplja da nas Partizan bruka :cool:

Pa trenutno je tako. Nekad je bilo obrnuto verovatno.

Ništa veća bruka od 3-8 u ukupnom skoru protiv Fejnorda, ili 5-1 izgubljene utakmice od Atletiko Bilabaa...

A mnogo manja od onih 5-0 protiv Kroacije ili Dinama, ne sećam se više ni kako su se tad zvali.
Nije poenta u tome. Gubili su neki od Ksamaksa 4:0, ispadali od Makabi Haife i Šerifa. To su kiksevi. Poenta je da je aktuelni vicešampion poguran politički od strane države, a da se klub koji godinama redovno donosi bodove, isto tako politički uništava.

ToPiĆ dOmInIrA u JuNiOrImA sAmO zAtO šTo Je FiZiČkI dOmInAnTnIjI oD vRšNJaKa.

Partizan i Zvezda su jedini sposobni da donose bodove. Vojvodina je imala istorijsku šansu u sezoni kada je izbacila Bursu. Nije uspela da pobedi Šerif u PlayOff-u za ulazak u LE. Da je tada uspela, možda bi i narednih sezona imala bolje rezultate. Spartak je nekoliko puta ispevao da napravi iznenađenje, ali je bio daleko od grupnih faza. Ostali su bili statisti.

Igranje TSC-a u LE je nezasluženo. Videće se već na jesen kada krene blamiranje. Ubedljivo su najslabiji tim u tom takmičenju. Što se tiče Čukaričkog, ista priča. Izgubiće u PlayOff-u LE i igraće LK. Možda osvoje neki bod, ako budu imali sreće sa zrebom.

Zvezda je nepoznanica. Moje mišljenje, ili će biti pozitivno iznenađenje, ili će doživeti fijasko. Naša liga je slaba, teško je proceniti koliko ovaj tim može.

Što se tiče Partizana, on je sistemski uništavan još od one titule iz 2017. godine. Imao je Partizan opasan tim kada im je trener bio Savo Milošević. Mogli su da igraju sa svakim u LE. Mislim da će Partizan večeras ispasti i skoncentrisani se na prvenstvo. Verovatno je cilj drugo mesto, pošto je prvak poznat i pre početka prvenstva.

Poslednja izmena:
Velika stvar za Partizan što je izbacio Sabah. Imao je Partizan dosta sreće, moglo je biti i drugačije. Ipak, bolji je naš tim od azerbejdžanskog. Protiv Danaca ne znam šta očekivati. Mora se Partizan pojačati ako misli proći u grupe.

Sudbina Partizana je u rukama AV. Sinoć je opet predsednik pozdravljen, tako da od mentalnog zdravlja velikog vođe zavisi da li će dozvoliti pojačanja za Partizan.

Bilo bi dobro da imamo četiri tima u Evropi.

Ja mislim da je Crvena Zvezda kriva što postoji i zato je Partizan u ovakom stanju u kakvom je.

Povraća mi se više od te priče i najgore je sto je postala istina, jer i laž, kada je ponoviš 1000 puta, mora da postane istina.

Kao kada bi ja trubio na sav glas da je Partizan osvojio Aba ligu prosle sezone, jer je jednostavno Zeljko Obradović morao nešto da osvoji ili nešto slično. Msm, meni bi bilo lakše da je tako. Ali pošto pre tog razloga i da ga je u nekoj meri bilo, vidim bar 7-8 razloga, gde je greška bila u Crvenoj Zvezdi i zato titula nije osvojena, nekako nemam obraza da forsiram tu pricu.

Sportski čestitam grobarskoj javnosti prolaz u sledeću fazu! A njihovo trenutno stanje me sto se domace lige i kupa tiče, ne zavarava ni malo. Svaki derbi od strane tima za koji navijam, Crvene Zvezde, morace da se odigra maksimalno ozbiljno i motivisano. Pa do nove duple krune i iskoraka u Evropi.

Tebi je normalno da Vučelić podnese ostavku, a da ne sme da ode?
Tebi je normalno da Asano, Suma i Dijabate odu na isti način, bez obeštećenja? Hoće centrala jednom da pogreši...
Tebi je normalno da jedino Partizanov stadion nije na spisku za renoviranje u celoj Srbiji, dok trećeligaši dobijaju nove stadione? Tebi je normalno da predsednik države izađe na TV i kaže Partizan će ionako igrati u Surčinu?
Tebi je normalno da Vidić odustane dan pre glasanja?
Tebi je normalno da Mirotić napiše saopštenje da nije smeo da potpiše jer mu se pretilo? U kojoj državi još to ima?
Tebi je normalno da lice sa Interpolove poternice i lice zvanično optuženo za proneveru velike količine novca budu prvi ljudi srpskog sporta?
Tebi je normalno da se državna banka ugasi da bi nestao dug?
Ovo su sve zvanični događaji, nisu "1000 puta ponovljena laž"

Mnogo duhovito, srećom pa ste vi veliki Srbi. Može i Draža i Tito, može i četiri "S" i petokraka.

Vučić sigurno daje više Zvezdi i trudi da se da bude šampion svake godine. Gde je Zvezda bila do 2018. godine? Odakle toliki novac odjednom? Da nije možda mađija dao svoj novac?
Većinska Srbija navija za Zvezdu, kao što većinska Srbija glasa za Vučića. Biti u manjini u nenormalnom društvu je za ponos. Da se razumemo, ne navijam ni za jedne, ni za druge.

Za Zvezdu sam navijao celog života, sve dok nisu počeli da sipaju toliki novac u klub. Draža mi je Zvezda iz 2012. godine nego ova SNS prćija. Jednostavno, zbog jednog čoveka sam prestao da navijam za taj klub. On, Čović, Terzić, ne znam koji lik mi je ogavniji.

Pa ne pratim ni ja, sprdam se, nije kao da se ovde intelektualne debate vode pa ja srozavam nivo debate.

Vrh