Blade
Advanced
- Učlanjen(a)
- 24.11.2015.
- Pohvaljen
- 1.606
Prvo i drugo: Pojma nemam, ne navijam za Partizan, pa naravno ne znam šta se tamo dešava. Za razliku od mnogih grobara, koji predstavljaju da bolje znaju od mene sta se dešava u Crvenoj Zvezdi.Tebi je normalno da Vučelić podnese ostavku, a da ne sme da ode?
Tebi je normalno da Asano, Suma i Dijabate odu na isti način, bez obeštećenja? Hoće centrala jednom da pogreši...
Tebi je normalno da jedino Partizanov stadion nije na spisku za renoviranje u celoj Srbiji, dok trećeligaši dobijaju nove stadione? Tebi je normalno da predsednik države izađe na TV i kaže Partizan će ionako igrati u Surčinu?
Tebi je normalno da Vidić odustane dan pre glasanja?
Tebi je normalno da Mirotić napiše saopštenje da nije smeo da potpiše jer mu se pretilo? U kojoj državi još to ima?
Tebi je normalno da lice sa Interpolove poternice i lice zvanično optuženo za proneveru velike količine novca budu prvi ljudi srpskog sporta?
Tebi je normalno da se državna banka ugasi da bi nestao dug?
Ovo su sve zvanični događaji, nisu "1000 puta ponovljena laž"
Treće: Trebalo bi da se renovira, ako je u lošem stanju, ne znam, nisam dugo prošao pored. Ali, ako jeste u losem stanju, treba da se renovira, to je stadion na kome se očekuju evropske utakmice.
Četvrto: Time se nisam bavio, pa ne znam.
Peto: Da mu je stvarno pretio neko zbog koga u Partizan ne sme da dodje, bilo mu je pametnije da se preruši u Pakistanskog svestenika, promeni ime i veru i pobegde na bliski ili daleki istok, nego da to obelodani. A to nisu navijači, igrači ili fukcioneri Crvene Zvezde. Internetu svako ima pristup, pa moze da napise sta hoce, bez obira da li je to istina ili ne i u kojoj meri.
Šesto i sedmo: Nisam se doboljno bavio time, hoćeš li da budeš ljubazan da me dodatno uputiš o čemu se tu zapravo radi? Hvala lepo!
Pritom sam mislio na mnoge sdruge stvari, akda sam pisao prethodni post. Meni je mnogo mojih delija govorilo: ,,Za ovu sezonu se znalo da će Partizan da osvoji, jer je Obradovic jednostavno morao da osvoji nešto". I tako u tom stilu. Neka su i oni zvezdaši i neka smo 100 puta na istoj strani. Ja sam rekao da se uozbilje i da pogledamo realno stvari, koliko god je tesko zbog izgubljene titule. A tesko je i sada i bice, dok se ne bude vratila na Kalemegdan.
Koji god daje razlog, odustajanje od Aba superkupa ne podržavam. Naučio sam da se bez borbe ne predajem, pa taj potez ne mogu da pozdravim.