Šta je novo?

Sportski događaji

Tebi je normalno da Vučelić podnese ostavku, a da ne sme da ode?
Tebi je normalno da Asano, Suma i Dijabate odu na isti način, bez obeštećenja? Hoće centrala jednom da pogreši...
Tebi je normalno da jedino Partizanov stadion nije na spisku za renoviranje u celoj Srbiji, dok trećeligaši dobijaju nove stadione? Tebi je normalno da predsednik države izađe na TV i kaže Partizan će ionako igrati u Surčinu?
Tebi je normalno da Vidić odustane dan pre glasanja?
Tebi je normalno da Mirotić napiše saopštenje da nije smeo da potpiše jer mu se pretilo? U kojoj državi još to ima?
Tebi je normalno da lice sa Interpolove poternice i lice zvanično optuženo za proneveru velike količine novca budu prvi ljudi srpskog sporta?
Tebi je normalno da se državna banka ugasi da bi nestao dug?
Ovo su sve zvanični događaji, nisu "1000 puta ponovljena laž"
Prvo i drugo: Pojma nemam, ne navijam za Partizan, pa naravno ne znam šta se tamo dešava. Za razliku od mnogih grobara, koji predstavljaju da bolje znaju od mene sta se dešava u Crvenoj Zvezdi.
Treće: Trebalo bi da se renovira, ako je u lošem stanju, ne znam, nisam dugo prošao pored. Ali, ako jeste u losem stanju, treba da se renovira, to je stadion na kome se očekuju evropske utakmice.
Četvrto: Time se nisam bavio, pa ne znam.
Peto: Da mu je stvarno pretio neko zbog koga u Partizan ne sme da dodje, bilo mu je pametnije da se preruši u Pakistanskog svestenika, promeni ime i veru i pobegde na bliski ili daleki istok, nego da to obelodani. A to nisu navijači, igrači ili fukcioneri Crvene Zvezde. Internetu svako ima pristup, pa moze da napise sta hoce, bez obira da li je to istina ili ne i u kojoj meri.
Šesto i sedmo: Nisam se doboljno bavio time, hoćeš li da budeš ljubazan da me dodatno uputiš o čemu se tu zapravo radi? Hvala lepo!

Pritom sam mislio na mnoge sdruge stvari, akda sam pisao prethodni post. Meni je mnogo mojih delija govorilo: ,,Za ovu sezonu se znalo da će Partizan da osvoji, jer je Obradovic jednostavno morao da osvoji nešto". I tako u tom stilu. Neka su i oni zvezdaši i neka smo 100 puta na istoj strani. Ja sam rekao da se uozbilje i da pogledamo realno stvari, koliko god je tesko zbog izgubljene titule. A tesko je i sada i bice, dok se ne bude vratila na Kalemegdan.

Koji god daje razlog, odustajanje od Aba superkupa ne podržavam. Naučio sam da se bez borbe ne predajem, pa taj potez ne mogu da pozdravim.

Лицемери бојкотују фудбалски клуб, али зато на кошарци 20.000 у Арени јер им купили ичешће у ЕЛ и још председнк кк члан Главног одбора СНС-а,
Вучић их уништава, апартхејд прави.

Лицемери бојкотују фудбалски клуб, али зато на кошарци 20.000 у Арени јер им купили ичешће у ЕЛ и још председнк кк члан Главног одбора СНС-а,
Вучић их уништава, апартхејд прави.
Jel se zaje*******avaš? Protiv Sabaha bilo 16.000 Grobara. Ili su za tebe navijači samo onih 300 koji su trenutno okupirali Jug pod komandom AV?

Prvo i drugo: Pojma nemam, ne navijam za Partizan, pa naravno ne znam šta se tamo dešava. Za razliku od mnogih grobara, koji predstavljaju da bolje znaju od mene sta se dešava u Crvenoj Zvezdi.
Treće: Trebalo bi da se renovira, ako je u lošem stanju, ne znam, nisam dugo prošao pored. Ali, ako jeste u losem stanju, treba da se renovira, to je stadion na kome se očekuju evropske utakmice.
Četvrto: Time se nisam bavio, pa ne znam.
Peto: Da mu je stvarno pretio neko zbog koga u Partizan ne sme da dodje, bilo mu je pametnije da se preruši u Pakistanskog svestenika, promeni ime i veru i pobegde na bliski ili daleki istok, nego da to obelodani. A to nisu navijači, igrači ili fukcioneri Crvene Zvezde. Internetu svako ima pristup, pa moze da napise sta hoce, bez obira da li je to istina ili ne i u kojoj meri.
Šesto i sedmo: Nisam se doboljno bavio time, hoćeš li da budeš ljubazan da me dodatno uputiš o čemu se tu zapravo radi? Hvala lepo!

Pritom sam mislio na mnoge sdruge stvari, akda sam pisao prethodni post. Meni je mnogo mojih delija govorilo: ,,Za ovu sezonu se znalo da će Partizan da osvoji, jer je Obradovic jednostavno morao da osvoji nešto". I tako u tom stilu. Neka su i oni zvezdaši i neka smo 100 puta na istoj strani. Ja sam rekao da se uozbilje i da pogledamo realno stvari, koliko god je tesko zbog izgubljene titule. A tesko je i sada i bice, dok se ne bude vratila na Kalemegdan.

Koji god daje razlog, odustajanje od Aba superkupa ne podržavam. Naučio sam da se bez borbe ne predajem, pa taj potez ne mogu da pozdravim.
Mnogo si mi ti neobavešten. Svaku stavku "kojom se nisi bavio" možeš naći na internetu sa par klikova. Ponavljam, sve su zvanični podaci, a ne rekla-kazala ili navijačka prepucavanja.

Dosao u poslednjeplasirani klub lige, odmah poceo kup u kome ucestvuju klubovi iz Amerike, Meksika i Kanade i osvojio ga. Bog fudbala. Kakvo god takmicenje bilo, 90 posto golova ne moze da brani nijedna odbrana ili golman. Nekoliko puta je bucnuo u poslednjim minutima iz slobodnjaka za pobedu, to se ne brani, koji god nivo takmicenja bio. 7 utakmica - 10 golova.

lionel-messi-1692504890-114379.jpg

Američka liga nije ništa bolja od Saudijske, sem sto Ameri imaju dobar marketing...

Tesko dok ne prodaju skroz dusu djavolu i ne ukinu ogranicenje stranaca. Ovako ti ipak u 11 imas Saudijce od kojih ne mozes nikad napraviti ozbiljan tim.

Mnogo si mi ti neobavešten. Svaku stavku "kojom se nisi bavio" možeš naći na internetu sa par klikova. Ponavljam, sve su zvanični podaci, a ne rekla-kazala ili navijačka prepucavanja.

Bar mi nije kao tebi izvor informacija sve sto pise na internetu. Internet je nikad sire dopsupna stvar i mogucnosti da na njemu pise neke informacije ima doslovno svako ko mu ima pristup, a broj takvih na planeti Zemlji je malo. I za napisanu nestinu, niko ne odgovara.

Ne trudim se da procitam ono sto me ne zanima - ja sam navijac Crvene Zvezde, slabo citam vesti o Partizanu, sem ako je nesto sto ima veze sa Zvezdom, uvertira pred derbi ili tako nesto...To sto je vama iz prekoputaskog tabora to cudno i neverovatno, jer ste se vecito bavili vise Zvezdom, nego Partizanom, cak i bolje znali od nas sta se u nasem klubu desava, to je vas problem. Ali ne cudi mene od vas nista, da se ne vracamo mnogo u rikverc, samo sta je sveze.

Mogu da vredjam igraca, trenera, funkcionera ili nekog petog iz Partizana, koji smatram da je to zasluzio...A nikako nije slazluzio samo time sto igra za Partizan, nego drugim stvarima, da se razumemo. Ali njega licno mogu da vredjam. Za to sto je on takav, nisu krivi njegova deca, zena, roditelji,...Pa njih ne bi dao sebi za pravo da spominjem. Dok je vama prekoputašima to kao dobar dan. A vredjanje porodice uveliko prevazilazi navijacka prepucavanja. Licno vredjanje, pa hajde i da ubacimo nekako na silu u tu kategoriju.

Na stranu sama ta vaša kolektivno-grobarska osobina da ubedite sebe da verujete da je istina ono sto vi hocete da bude istina - to me posebno fascinira. Ja to nekako - ne umem. A voleo bi naravno - bilo bi mi kao navijacu nekad lakse. Ali ti medju vama sto imaju tu osobinu - to nisu klinci, razumes. Kod njih to mogu da shvatim. Nego zreli ljudi - 35, 40 i vise godina - to vec nikako ne mogu da shvatim, koliko god da se trudim, a vidici mi nisu suzeni, naprotiv, za razlicitosti kod ljudi, od bar 80% ljudi koje poznajem, a poznajem mnogo, sam razumniji, bez lazne skromnosti. Ali evo - ovo ne shvatam, nikako.

Opet čaršaf sa istim tekstom... "sve što radim, spočitavam drugima"...
===================================================
Kakvo neocekivano rivalstvo i ponovo epski mecevi i tenis u 2023.godini.

4 sata tenisa na mecu koji se igra do dva dobijena seta. Neverovatno!

Bravo za obojicu!
Ludilo, još sam pod utiskom šta sam gledao, meč ravan onom protiv Nadala kad su uručenje pehara dočekali na stolicama.
Znam da je budućnost u sportu uvek nepredvidiva, povrede su nepredvidiva stvar, ali mislim da će Alkaraz premašiti svu trojicu "najvećih"

Poslednja izmena:
Jbg, Nole sada pravi zver od malog sa ovakvim mecevima, oblikuje ga u vrhunskog igraca kakav je i on postao bas kroz ovakve meceve sa Nadalom i Federerom. I onda kada proizvod bude gotov, Nole ce imati 40 godina i povuci se i Alkatrazu niko nista nece moci.

Ali dobra i zdrava stvar za tenis.

A Novak ne samo sto je 20 godina profesionalni teniser i deo nasih zivota nego bi dominacijom Alkatraza mogao da bude deo nasih zivota i narednih dvadesetak jer moze da se desi da tamo neke 2040. godine i dalje pratimo pomno i strepimo hoce li Karlos oboriti Novakove rekorde 😁

===================================================

Ludilo, još sam pod utiskom šta sam gledao, meč ravan onom protiv Nadala kad su uručenje pehara dočekali na stolicama.
Znam da je budućnost u sportu uvek nepredvidiva, povrede su nepredvidiva stvar, ali mislim da će Alkaraz premašiti svu trojicu "najvećih"

Учио вас милогорски дебели тровач да мрзите Ђоковића.

Vrućina, ne mogu da spavam, vidim prošlo 4h od početka meča, rekoh hajd da vidim rez, dođem tačno na tie-break.

Šta je srce šampiona, samo cepaj majice majstore, tako te volim još više! :cool:💪

I ja mislim da će ih nadmašiti mali Španac. Jeste dobar, ima fiziku, srce i mozak i za sada nema konkurenciju. Ako su ova trojica podelili 70 slemova, što ovaj mali ne bi mogao do 30?

Jbg, Nole sada pravi zver od malog sa ovakvim mecevima, oblikuje ga u vrhunskog igraca kakav je i on postao bas kroz ovakve meceve sa Nadalom i Federerom. I onda kada proizvod bude gotov, Nole ce imati 40 godina i povuci se i Alkatrazu niko nista nece moci.

Ali dobra i zdrava stvar za tenis.

A Novak ne samo sto je 20 godina profesionalni teniser i deo nasih zivota nego bi dominacijom Alkatraza mogao da bude deo nasih zivota i narednih dvadesetak jer moze da se desi da tamo neke 2040. godine i dalje pratimo pomno i strepimo hoce li Karlos oboriti Novakove rekorde 😁
Baš tako. Nikad se do sad nisam vezao za nekog tenisera osim Noleta, niti sam mogao da zamislim da navijam za nekog stranca kada Nole završi karijeru, ali mi je Alkaraz za kratko vreme prirastao srcu i moguće je da ću imati novog ljubimca u budućnosti.

Ja sam u 11 sati drzao govor devojci o tome kako eto sad igraju Novak i Alkaraz neko finale i ja sam tek tad saznao i kako sam prerastao to i ne zanima me vise i necu ni gledati :ROFLMAO:

I onda u pola 3

baby-cute.gif

A niste se ovako radovali kad su Zimonjic i Nestor uzimali sve one silne titule u dublu? :)

Ne spočitavam nikome ništa, niti je to moj manir. Ne znam ko ti je to rekao, ali taj ko ti je rekao, mnogo te je slagao. Samo ti napominjem jednu od osnovih razlika između nas i vas. Isti nismo, nikad nismo ni bili i nikada necemo biti. A ovo je samo jedan od primera. A što se mene tiče, budite kakvi hoćete i šta hoćete. I to sto istina boli, tesko je da se prihvati. I lakše je sebe ubediti u nešto drugo, nego prihvatiti pravo stanje stvari, sa tim što to treba da umeš. A ja npr., ne umem.

Najzad nešto istinito u tvojim postovima. Popravljaš se.

Nisam rekao nista novo, što vec nisam, tako da ne vidim u cemu sam se ,,poravio". Ali dobro...Tvoje izjave tog tipa uopšte nisu za čuđenje...Grobar kao grobar.

Što se tiče ove rasprave, nivo si deteta od 7 godina, koje ne zna sportski da podnese da je izgubilo, nego je uvek neko drugi kriv. A ja sam za razliku od tebe odrastao i sportski pruzim ruku pobedniku, a ostanem sa svojom tugom zbog poraza i trazim uzroke u sebi. Eto ti još jedne razlike izmedju nas i vas.

Tvoje standardno izvlačenje iz konteksta. Te spinovsko-izvrtačko-grobarske fore mozeš da ostaviš za nekoga na svom nivou. A da bi meni mogao tako nesto da podvalis moraš mnogo više da se potrudis. To nisu uspeli ni mnogo veci majstori spinovanja i manipulacije od tebe, a teško da ćeš ikad od njih biti bolji.

U mojim postovima je uvek ono u šta sam uveren. I u tvojim, ono u sta si ti uveren. Ali moja uverenja se temelje na argumentima, koji mi se cesto i ne svidjaju, ali ne moze svaka istina da ti se svidja. A tvoja uverenja se temelje na tome sto si ti uveren u nesto u sta ti hoces da veruješ i sam sebe ubediš da je to istina. A to je jedna neverovatna osobina, koju ja nemam, a voleo bi ponekad, bilo bi mi lakse.

I sada ces ti opet da vrtis pricu kao pijan gace da je ovo carsaf koji ne mozeš da čitaš, a ne ne možeš, nego neceš - I ja bi voleo da mogu da prihvatim samo ono što se meni svidja, ali, jbg, zivot nije takav.

Malo da prekinem navijačka prepucavanja.
Nisam bio siguran gde da napišem post, a onda mi je ovde logično, jer je u pitanju i sportski događaj.
Naime, tokom boravka u Dimitrovgradu za vikend imao sam priliku da upoznam našeg bivšeg forumaša @caribrod - a.
Povod boravka u Dimitrovgradu je bilo otvaranje 2. Međunarodnog prvenstva Centralne Srbije, što je i najveći šahovski turnir u Srbiji bez Beograda, Vojvodine i Kosova. Ustvari moja supruga, kao predsednica ŠSC Srbije je otvorika taj turnir. Glavni organizator i glavni sudija je naš bivši forumaš @caribrod, što je meno bilo jako prijatno da se upoznam i pomalo ispričam, pošto sam voleo njegove postove, mada nije imalo mnogo vremena, pošto je bio jako zauzet. Turnir je u toku i obezbeđen je prenos uživo, koga zanima može pratiti partije direktno. A ima 8 velemajstora tako da će biti sigurno odličnih mečeva.
U svakom slučaju odlično provedem vikend u Caribrodu.

Nisam rekao nista novo, što vec nisam, tako da ne vidim u cemu sam se ,,poravio". Ali dobro...Tvoje izjave tog tipa uopšte nisu za čuđenje...Grobar kao grobar.

Što se tiče ove rasprave, nivo si deteta od 7 godina, koje ne zna sportski da podnese da je izgubilo, nego je uvek neko drugi kriv. A ja sam za razliku od tebe odrastao i sportski pruzim ruku pobedniku, a ostanem sa svojom tugom zbog poraza i trazim uzroke u sebi. Eto ti još jedne razlike izmedju nas i vas.

Tvoje standardno izvlačenje iz konteksta. Te spinovsko-izvrtačko-grobarske fore mozeš da ostaviš za nekoga na svom nivou. A da bi meni mogao tako nesto da podvalis moraš mnogo više da se potrudis. To nisu uspeli ni mnogo veci majstori spinovanja i manipulacije od tebe, a teško da ćeš ikad od njih biti bolji.

U mojim postovima je uvek ono u šta sam uveren. I u tvojim, ono u sta si ti uveren. Ali moja uverenja se temelje na argumentima, koji mi se cesto i ne svidjaju, ali ne moze svaka istina da ti se svidja. A tvoja uverenja se temelje na tome sto si ti uveren u nesto u sta ti hoces da veruješ i sam sebe ubediš da je to istina. A to je jedna neverovatna osobina, koju ja nemam, a voleo bi ponekad, bilo bi mi lakse.

I sada ces ti opet da vrtis pricu kao pijan gace da je ovo carsaf koji ne mozeš da čitaš, a ne ne možeš, nego neceš - I ja bi voleo da mogu da prihvatim samo ono što se meni svidja, ali, jbg, zivot nije takav.
Istina je jedna, psiholoska mrznja naseg predsednika.
cinjenice:zvezdi sponzor gasprom sa 50 mil, partizanu neki anonimus za par mil. uprava partizana , prevejani titoisticki lopov drug vucela i krmce vazura, sa ciljem da totalno unazade klub.
vazura sa 27 godina kao anonimus dolazi na tako znacajnu funkciju? njemu poveriti u tim godinama tu funkciju je kao citat bore todorovica iz filma underground:" MAJMUN ULAZI U TENAK , BICE KATATSTROFA!"
o kosarci i postenju cuvenog mufljuza politickog gospon covica, suvisno je govoriti.

Vrh