Šta je novo?

Sportski događaji

Jbg, Nole sada pravi zver od malog sa ovakvim mecevima, oblikuje ga u vrhunskog igraca kakav je i on postao bas kroz ovakve meceve sa Nadalom i Federerom. I onda kada proizvod bude gotov, Nole ce imati 40 godina i povuci se i Alkatrazu niko nista nece moci.

Ali dobra i zdrava stvar za tenis.

A Novak ne samo sto je 20 godina profesionalni teniser i deo nasih zivota nego bi dominacijom Alkatraza mogao da bude deo nasih zivota i narednih dvadesetak jer moze da se desi da tamo neke 2040. godine i dalje pratimo pomno i strepimo hoce li Karlos oboriti Novakove rekorde 😁
pa ako se niko ne izrodi sigurno hoce. ali, kako je dosao alkaraz , ne mozemo biti sigurni da u narendih desetak godina nece bar jos jedan takav slican izaci na teren i svetsku scenu. za sada osim u djokovicu koji je na zalasku nema adekvatnu konkurenciju.

Gotov je Alkatraz za desetak godina kad mu dodje

92651558.jpg

uspwh djokovica je samim tim veci sto je ostvario u eri jos dva najveca igraca sveta posle njega. takva konkurencija nikada nije bila....

Nisam rekao nista novo, što vec nisam
Pa ja ti ovo govorim mesecima 😂😂😂
=======================================
Inace, FK Partizan je kažnjen zatvaranjem tribine i sa 70.000 € zato što je Letiću skandirano "pičko ciganska". Veza Šurbatović-Laković jednostavno to ne može da dozvoli.
Poređenja radi, komisija u kojoj je dotični Laković pre neki dan je kaznila Dinamo zbog UBISTVA protivničkog navijača sa tri Ave Marija.

Opet izvlačenje iz konteksta. Hajde neka nova grobarska manipulacija i fore, hajde nešto da bude zanimljivo malo, ovo sam ti odavno pročitao, već smara duže vreme. Hajde, možeš ti bolje...Hajde probaj nešto da bude okruglo, da može da se kontrlja. Ovo ti je mnogo na ćošak, pa koči...

A za koju ti službu radiš, pa imaš sve te informacije? Inače, nisam informisan da je kažnjen, ni zašto je kažnjen...Nisam imao vremena da ispratim, zaista. Pa ne mogu ni da komentarišem.

Пукли су 5:0 а нисам видео у животу утакмицу да неко има оволико среће, могло је комотно да буде 10:0

I još jednom da ponovim (sačuvajte ovaj post):

Vučić je postavio Vučelića i Vazuru da unište klub, ne da ga baš ugase, ali da ga unište, da se nad njim iživljavaju.
Još jednom: Vučelić je posle Šerifa podneo ostavku, što su svi mediji preneli, ali Jedan Poziv Menja Sve.
Još jednom: Ostoja je preuzeo sportsko društvo samo sa jednom namerom - da smeni upravu FKP, to je i sam nekoliko puta izjavio. Ali, Jedan Poziv Menja Sve.
Još jednom: glavni cilj Vučića pored uništenja kluba je oduzimanje stadiona zbog zemljišta. Sam je skoro izjavio da će Partizan u budućnosti igrati u Surčinu.
Još jednom: ni jedan igrač koji je došao u Partizan, da nešto valja, ne bi završio tu već u komšiluku. Sve što se ispostavilo da valja (Asano, Suma, Dijabate...) je oterano bez obeštećenja. Natha drže jer je mator i ne može više.
Još jednom: plaćenici sa Juga su uvek uz upravu, ma šta skandirali
Sačuvajte ovaj post.

I još jednom da ponovim (sačuvajte ovaj post):

Vučić je postavio Vučelića i Vazuru da unište klub, ne da ga baš ugase, ali da ga unište, da se nad njim iživljavaju.
Još jednom: Vučelić je posle Šerifa podneo ostavku, što su svi mediji preneli, ali Jedan Poziv Menja Sve.
Još jednom: Ostoja je preuzeo sportsko društvo samo sa jednom namerom - da smeni upravu FKP, to je i sam nekoliko puta izjavio. Ali, Jedan Poziv Menja Sve.
Još jednom: glavni cilj Vučića pored uništenja kluba je oduzimanje stadiona zbog zemljišta. Sam je skoro izjavio da će Partizan u budućnosti igrati u Surčinu.
Još jednom: ni jedan igrač koji je došao u Partizan, da nešto valja, ne bi završio tu već u komšiluku. Sve što se ispostavilo da valja (Asano, Suma, Dijabate...) je oterano bez obeštećenja. Natha drže jer je mator i ne može više.
Još jednom: plaćenici sa Juga su uvek uz upravu, ma šta skandirali
Sačuvajte ovaj post.

Превише гледаш Данас конференс центар и лудог јехову, јел и ти мислиш да УЕФА под утицајем Вучића намерно бира судије које саботирају партизан у квалификацијама и да је УЕФА намерно избацила Динамо да би Звезда добила милион евра

Kao prvo, emisiju koju spominješ ne gledam. Ako tebi drugi formiraju mišljenje, meni ne.
Sve svoje stavove formiram sopstvenom logikom.
A logika kaže sledeće: nakon šokantne eliminacije od Šerifa i poraza od 4:0 od Mladosti na svom terenu, Vučelić podnosi ostavku. Ne povlači je, ali ipak ostaje predsednik. Ko mu ono beše gazda?
A logika kaže: Ostoja Mijailović uz veliku buru preuzima sportsko društvo da bi, kako sam izjavljuje, smenio upravu u FK. Od tada je prošlo godinu dana, on baš toliko više ni jednom nije spomenuo smenu uprave u FK. Ko mu ono beše gazda?
E baš taj gazda izjavi na televiziji, ne tako davno, da će Partizan u budućnosti igrati kao domaćin u Surčinu.
Previše "slučajnosti".

Vidiš da su ljudi zaslepljeni Zvezdom. Za taj klub više ne navijam zbog...
Zvezda će takođe da prima petarde u LŠ. Ove utakmice pokazuju koliko je slabo prvenstvo.

Još jednom: Ostoja je preuzeo sportsko društvo samo sa jednom namerom - da smeni upravu FKP, to je i sam nekoliko puta izjavio.
Hoces da kazes da Je Vučelić Vučićev covek, a napredni Ostaja kao nije 😂 ?
Jos ste limara proglasili za spasitelja, a isti taj Vučić mu dao silne milione...
Pa vi ste isti taj stadion i zemljište oteli od vojske i sada zivite u paranoji da ce vam se isto desiti. Mada ko zna, oteto prokleto.

1. Ja napišem da je Ostojin gazda Vučić, ti procitaš šta ti hoćeš. Ostoju niko nikad nije proglasio za spasitelja. Ostoji se protekle sezone u punoj Areni skandiralo "puši k.... Ostoja" i širili transparenti protiv njega. Očigledno nisi pratio, ali voliš da komentarišeš.

2. Stadion JNA niko nije oteo. Stadion JNA je FK Partizan otkupio od vojske nakon raspada JNA, a pravosnaznim rešenjem. FK Partizan je ulagao u stadion 45 godina pre nego što ga je otkupio.
Stadion JNA je pokušao da otme Dragan Šutanovac kad je bio ministar vojni. Izgubio je na sudu.

Kao prvo, emisiju koju spominješ ne gledam. Ako tebi drugi formiraju mišljenje, meni ne.
Sve svoje stavove formiram sopstvenom logikom.
A logika kaže sledeće: nakon šokantne eliminacije od Šerifa i poraza od 4:0 od Mladosti na svom terenu, Vučelić podnosi ostavku. Ne povlači je, ali ipak ostaje predsednik. Ko mu ono beše gazda?
A logika kaže: Ostoja Mijailović uz veliku buru preuzima sportsko društvo da bi, kako sam izjavljuje, smenio upravu u FK. Od tada je prošlo godinu dana, on baš toliko više ni jednom nije spomenuo smenu uprave u FK. Ko mu ono beše gazda?
E baš taj gazda izjavi na televiziji, ne tako davno, da će Partizan u budućnosti igrati kao domaćin u Surčinu.
Previše "slučajnosti".

Значи потебно је да Звезда намешта утакмице у тзв супер толе јелен лиги да би била боља од оваквог партизана.

Vidiš da su ljudi zaslepljeni Zvezdom. Za taj klub više ne navijam zbog...
Zvezda će takođe da prima petarde u LŠ. Ove utakmice pokazuju koliko je slabo prvenstvo.

Немој више никад ни да навијаш, битно је да Триби није заслепљен партизаном.

2. Stadion JNA niko nije oteo. Stadion JNA je FK Partizan otkupio od vojske nakon raspada JNA, a pravosnaznim rešenjem. FK Partizan je ulagao u stadion 45 godina pre nego što ga je otkupio.
Stadion JNA je pokušao da otme Dragan Šutanovac kad je bio ministar vojni. Izgubio je na sudu.
Sve sto si rekao je apsolutno netačno.
Stadion je otet 1990 dok je JNA jos uvek postoja bez ikakve naknade. Naravno niste placali rentu ni pre toga, a povrat svoje imovine je trazila Vojska Jugoslavije 1995 godine tj mnogo pre Šutanovca...

Kako misliš otet? Kako to jedan klub u SFRJ otme nešto što koristi i u šta ulaže 45 godina? Partizan je u SFRJ bio klub koji je formirala JNA.
JNA je imala mesečne troškove oko stadiona, a nije ga koristila niti je imala prihode, tako da je vlasništvo prenela na SVOJ klub koji ga koristi i ulaže u njega u tom trenutku već 45 godina.
To je istina, a ne maderaške priče.

Na kraju krajeva sada je sve to nebitno, jer je ova vlast odlučila da sruši stadion i Partizan preseli u Surčin. Kako? Tako sto će se aktivirati hipoteka na stadion, jer Partizan više nema para, a u ogromnim je dugovima. Pare su do sad dobijane od učešća u Evropi i prodajom igrača, a toga više nema. Vučelić privodi posao kraju.

Setih se sad ovoga kad videh rezultat, pa da se podsetimo

Ма били су одувек брука и срамота, сећам се да смо ишли да тапкамо карте пред утакмицу у Београду, очекивали оно 1997. долази Динамо итд
и ми купили неке карте и дошли испред стадиона, кад оно јад и беда од фрањњваца не може да напуни стадион, све полупразно доле уз терен,
на крају побацали све карте, кад су видели станари из околних зграда долазили и пролазници узимали карте са пода и улазили на стадион,
ја ушао на Север, доле уз терен празно, чак су били и неки навијачи Звезде,
изашао сам пред крај те беде, нисам ни видео гол, после пукли тамо 5:0 Туђмам све поскакује и маше сакоом у ложи јер му је тадашњи клуб згазио његов бивши клуб.

Pa poslusaj taj klip pa onda ovaj. U Zagrebu paklena atmosfera, ovi vicu crno beli, crno beli...

Ne mogu lavor da napune dve godine posle rata...

00000029a-1024x704.jpg

Vrh