Šta je novo?

Sportski događaji

Mislim da publika ne navija za PIB-ove već sportske brendove.

Zlo koje je uneto u sport pre svega od strane Vujoševića i Čovića je dovelo do ovih besmislenih rasprava i priča o katancima i beton ligi. Da pojednostavim CZ i Partizan nije moguće ugasiti ma koliko to neka strana priželjkivala.
 
Zlo koje je uneo Vujošević?! Vesića ste zaborvili?!
 
Zlo koje je uneo Vujošević?! Vesića ste zaborvili?!
:ROFLMAO:

Ovo moze samo dete od 12 godina ovako ostrasceno da pise. Normalno da je Vujosevic uneo zlo, jednako kao i druga strana. Ako je Vesic uneo zlo, onda Vujosevic nije? Sta mislis o tome da su obojica?
 
Dule Vujošević je oteran i napustio srpsku košarku i KK Partizan 2015. godine, što će reći da evo već 8 godina imamo priliku da uživamo u blagostanju i bez "zla" koje je on širio kako ste napisali. Nešto se promenilo za tih osam godina? I dalje je Vujošević kriv?

Kriv je bilo ko ko digne glas protiv sistema - nekada je to bio Vujošević, pa Vlade Jovanović koji je ispljuvan u Železniku, pa Trinkijeri, a sada je to Željko Obradović.
 
Kako to Zeljko Obradovic dize glas protiv sistema kada radi za Ostoju i postize rezultate zbog miliona koje mu je vlast gurnula u klub? Vujosevic je sirio zlo u svoje doba, posle su nastavili drugi sa obe strane, mada se posledice Dulove mrznje i dalje osecaju, u vasem pisanju ako nigde drugde.

Ne znam da li ste toliko slepi da ne kapirate da je to sport i da to nije normalno?

Uostalom, Dulo je sirio mrznju i svoju bolest i u svom Partizanu, da ne idemo dalje. Davio igrace i sta sve nije radio. 90 posto igraca su mu invalidi do 30.godine - Tripkovic, Tepic, Velickovic, Pekovic...

Dodje Jokic, laganica kod Miloja, trenira se, kulira se, niko se ne davi, ne maltretira, nema tenzija ni u svlacionici, ni na terenu, napreduje se, ode su u NBA, tamo isto laganica pristup, uz ozbiljan rad naravno, i postane bolji igrac nego iko ikada iz Partizana.
 
Mislim da publika ne navija za PIB-ove već sportske brendove.
Znači kada bi Partizan promenio ime u Crvena Zvezda, vi bi navijali za taj klub?

Kako to Zeljko Obradovic dize glas protiv sistema kada radi za Ostoju i postize rezultate zbog miliona koje mu je vlast gurnula u klub?
U čemu je tačno problem što država 2021/22. grune milione u državni klub, a nije bio problem što država deset godina gruva milione u drugi državni klub?

Edit: Pardon, moja greška... od 2012-2015. gruvala u privatni, preimenovani klub.
 
Poslednja izmena:
Ne kazem ja ni da je problem, a ni da nije, nisam se bavio time uospte.

Nego vi ste neki buntovnici protiv sistema, a rezultati su vam direktna posledica tog odvratnog sistema koji pumpa bez pokrica i bez sistema pare u KKCZ i KKP.

Vama je poslednji napad da skupo placeni Amerikanac sam tapka loptu, ne dobacuje nikome i da trojku. To vam je akcija i skola kosarke.

Dakle, bez sistema ste na KLS nivou. Trulog sistema protiv koga se navodno borite, a u stvari izvlacite vise od njega nego bilo ko drugi.

Partizan je veliki i najveci nas kosarkaski klub, ali ovu proslu sezonu bi i Metalac Gornji Milanovac imao rezultate kao vi sa budzetom kao sto je vas. Bukvalno nista nije do vas, uzmes gomilu stranaca i picis.

Cak i navijaci, kojima svaka cast za podrsku zaista, nisu tu neki faktor ne znam kakav u Evroligi da se kaze da je to nesto sto dize Partizan na visi nivo, a ne legija stranaca.

U Evroligi skor kod kuce vam je:

12:7

A u gostima:

10:10

Sto je u okviru neke normalnosti sto se tice razlike izmedju domaceg i gostujeceg terena, nikakva neosvojiva tvrdjava nije bila Arena.

Dakle, ni velika tradicija, ni cuvena skola kosarke, ni najbolji navijaci nisu doneli top 8 i ABA ligu vec crnac koji skupo kosta, sam tapka loptu i daje koseve i koga je platila drzava odnosno mi.

Borite se protiv sistema pa odbijte te pare, dajte Drezgicu 30 minuta po tekmi i picite.
 
Po ovom tvom pisaniju, KK Partizan bi trebao da bude, ne prvak EL, već prvak NBA i Galaksije, jer... citiraću: "samo dovedeš crnca koji skupo košta, sam tapka loptu i daje koševe"
OK

ali ovu proslu sezonu bi i Metalac Gornji Milanovac imao rezultate kao vi sa budzetom kao sto je vas.
Kako to onda klubovi sa većim budžetom nego ovaj naš nisu imali rezultate kao mi (Fener, Armani, Efes, kkcz...)?
 
Dovedeni ste uz pomoc budzeta da ste dobar EL klub.

Recenica da budzet ne igra ne vazi kada jedan klub ima budzet 20 miliona, a drugi 500 hiljada. Tu budzet svakako igra.

Budzet ne mora da se vidi na terenu kada timovi imaju relativno slicne budzete.

Partizan nema najveci budzet na svetu da bi bio prvak galaksije, ali ima budzet tu negde da se bori za top 8.

Tu je radio malo faktor Zeljko, navijaci, ali to moze da donese da neki objektivno na primer deveti najjaci tim u Evropi po imenima dodje do sestog mesta i preskoci te Efese i Armanije.

Ali bez trulog sistema i pranja para preko klubova i kupovine glasaca, protiv koga ste navodno, ne bi imali tim koji je deveti Evropi pa bi se uz pomoc Zeljka i navijaca dovukli do sestog mesta.

Imali bi tim i budzet koji je 100. u Evropi pa nek vas navijaci i Zeljko dovuku i do 50.mesta, opet ste nebitni.
 
Čekaj, Partizan i Zvezda imau budžete tu negde, jedan ili drugi tim ima neznatno veći ili manji budžet, ali sve što si napisao za Partizan izgleda ne važi za Zvezdu? Zašto?

Panter, Ledej, Papapetru su u prošloj sezoni bila tri naskuplja igrača, ali u zbiru nisu bili skuplji od tri najskuplja Zvezdina, Kampaca, Vildoze i Nedovića. Najskuplji Panter je imao 1,5 miliona za sezonu, Kampaco 1,8 miliona za polusezonu.
 
Važi. Zvezdaši ovde sve vreme pišu, zlo su i Vujošević i Čović, trpa se i u Zvezdu i Partizan...

Partizanovci pišu da su oni protiv sistema, da Vujošević nije kriv, samo Čović...

Krivi su i Vujošević i Čović i trpa se u oba kluba i deo su trulog sistema.

Jedino što eto, Zvezda ipak ima Nedovića, Lazića, Mitrovića, Dobrića, Lazarevića - svoju decu, sad se vratio Davidovac, a tu su i Marković, Ivanović, Ilić, Kuzmić, Raduljica...

I veliki broj ovih igrača je izneo sezonu i bio ili nosilac ili važan šraf.

Ovaj šut je pokazan kako se izvodi od strane naših trenera i izvežban hiljade puta na našim terenima i u našim salama i halama i produkt je našeg rada i ovaj čovek će ovog leta igrati za našu reprezentaciju


06:34:41_2022120906335171890_original_am-fb.jpeg


Kad ti se sipaju pare, bar učini nešto istinski korisno za našu košarku.

FfX4ldZXEBA0_9b.jpg:large
 
Ono kad se praviš da je istorija počela prošle godine...
 

Prilozi

  • 20230111_171137.jpg
    20230111_171137.jpg
    143,8 KB · Pregleda: 117
  • 20221112_175548.jpg
    20221112_175548.jpg
    112,3 KB · Pregleda: 115
  • 20221030_230559.jpg
    20221030_230559.jpg
    65,4 KB · Pregleda: 115
Ono kad se praviš da je istorija počela prošle godine...
Pa isto užas. A i ne pišem ja ovde da smo bili borci protiv sistema tih godina, niti da smo sada.

KKCZ i KKP služe za pranje para i dodvoravanje glasačkom telu, Vesić, Čović, Vujošević, Ostoja, Todorić, Žika Pauk su zlo...

Što se tiče stranaca, Zvezda je konkretno ove godine bila bolja po tom pitanju.
 
Čović meni u košarci ni za šta nije kriv. To je prvi sposoban čovek na čelu tog kluba, verovatno manje-više otkad postoji - od prelaza iz sedamdesetih u osamdesete svakako. To je bio najgore vođen klub na svetu, bez premca, klub koji je uspeo da uništi gotovo sav potencijal koji je imao i da poziciju vodećeg u gradu preda - sopstvenom glupošću - Partizanu. Čović je to preokrenuo, prvi. Čović je velikan KK Crvena zvezda.
 
Pa i Vujošević je postizao rezultate pa eto i Čović ali obojca su toliko zla uneli u sport da je to neverovatno. Zaboravio si silna dopisivanja i saopštenja, ispade.
 
Nisam zaboravio. Navijam za klub uprkos tim saopštenjima. Ona su manje značajna od postignutih rezultata, koji su, za taj klub - jednom bez titule cele 22 godine (1971-1993.), kolosalni. Vrhunski sport nije uvek mesto iz bajke. Čujem, u Milanu se odriču Berluskonija. Kako da ne. Dečaci smo, ne zezajte. Svaki od naših velikih trenera ima rečnik na tajmautu stoput gori od tih saopštenja, si slušao nekad pokojnog Dudu Ivkovića kad ga uhvati kamera? Vadio onu stvar nije iz usta, ličio na kafansku bitangu. Višak je moralisanja i osetljivosti odavno na ovom forumu i to mene baš užasno smara.
 
Poslednja izmena:
Pomešao si trenerski sleng sa klupe i huškačka saopštenja.
 
Evo nemam pametnija posla nego da demantujem gluposti. C.Zvezda Beograd i C.Zvezda su bila dva različita kluba sa različitim PIB-om i različitim adresama. Svako ko zna kako funkcioniše APR jasno mu je. Tamo postoje svi podaci o oba kluba, kad su osnovani, kad su menjali nazive, kad su gašeni.. i svi podaci su javni. Tu se sva priča završava. Đilasova i Čovićeva kršenja zakona neću ni da objašnjavam. Nigde se u svetu, kako pokušavaš da proturiš, nije desio uppr na ovakav način.

Neću više učestvovati u raspravi sa tobom jer je besmisleno. Ja napišem lako proverljive činjenice, ti napišeš gluposti i kažeš hajde demantuj me. Pa demantuj ti mene, ali proverljivim činjenicama, a ne prvim što ti padne na pamet. Pozdrav.

Taj klub se zvao Crvena Zvezda, imao svoje navijače, klub sa kojim se fuzionisala Zvezda je preuzeo ime i grb. Znači nastavio je da se zove Crvena Zvezda(Beograd, Diva, nije vazno, to je formalnost, ali ne za mene, nego jeste, po protokolu i planu je tako moralo, da ima drugu adresu i sve ostalo). I sve je bilo kako je predviđeno UPPR-om, jer drugačije nije moglo i sve je ispoštovano. E sada, određenoj grupi ljudi u koji i ti spadaš, to smeta, jer im je životni san da se Zvezda ugasi i normalno je da ne možete da prežalite što to nije uspelo, a na korak od toga je bilo. I nacicete sve nacine da to osporite i svaki put kada Zvezda nesto dobro uradi, ponavljate kao Švaba tra-la-la da to nije Zvezda, nego je FMP, spominjete UPPR...Iako i vi znate da klub koji je na korak da se ugasi, može samo tako da nastavi da postoji, a uspeha nema odmah i sada, kao što i nije bilo, potrebno je vreme. Moze kod Partizana, kada upumpaš pare, dovedeš evroligaške F4 igrače, koji igraju za pare i uspesi brzo dodju. Zvezdu tako država nije podržala i morao je UPPR.

Ovo tvoje je klasičan odgovor čoveka koji nema argumente...Kada je napravljen UPPR, rečeno je kako će ići i koji je plan, pa je tako i bilo. I opet kažem, to što se to tebi ne svidja i što je tvoja životna želja da Crvena Zvezda ne postoji, je već druga tema. I što hoćeš da bude istina ono što ti kažeš da je istina, 100 puta ponovljena laž postaje istina, ali imao sam posla sa mnogo većim majstorima spinovanja i manipulacije od tebe, pa nisu uspeli. A veruj da si mala beba za njih i to glupa beba, što bi rekao Nikola Kojo u ,,Tesnoj Koži".

Potpuno razumem navijačku ljubav i čak i ostrašćenost do neke granice. Razumem da voliš klub za koji navijaš i da si čak malo i ostrašćen. Ali ti si čovek koji otrovan mržnjom prema svemu što ima veze sa Crvenom Zvezdom i za svaki neuspeh Partizana, kriva ti je Crvena Zvezda što postoji.

Do duše ne razumem kako možeš da voliš baš taj klub, ali to je već moja stvar. :)

Željko Obradović kada Partizan pobedi Zvezdu: ,,Pobedila je košarka, svaka čast mojim igračima, izborili smo se ni sa čim protiv svega,...."
Željko Obradović kada Zvezda pobedi Partizan: ,,Vređali su me Zvezdini navijači, mi smo narod otrovan mržnjom, ja propagiram da se to ne radi, ja poštujem svakoga, ja moje navijače zaustavljam kada vređaju protivničkog igrača ili trenera, mi treba da se zapitamo gde smo,...I videli smo kako to izgleda". Spremljen tekst i scenario i za jedno i za drugo, ljigavac kakvom nema ravnog.

Prošle godine zbog njega se u petoj utakmici ispraznilo pola hale, što se nije ispraznilo sada? Nije bilo razloga? Hajde i to reci! I nije problem što se ispraznila hala, ali nisu isti kriterijumi, što sam ja odavno prihvatio kao normalnu stvar, ne samo kao navijač, nego generalno u životu.

Samo mi se se.e od te grobarske popagande kako ste vi jadni, mali, nezaštićeni, država vam je maćeha, plaćate porez od donacija, zivite od ljubavi, rezultate postižete iz ljubavi, a sa druge strane je Zvezda koja je državno mezimče i sve joj je dato, a Partizanu nije ništa. I čak toliko dobro lažete, da ste sami poverovali i ubedili se u svoje laži.

Posle toga kako se ponašao Duško Vujošević, koji je ipak pošteniji od Željka Obradovića u smislu da se ne folira pod manirima gospodina, da je veliki zvezdomrzitelj i da ne može da podnese sve što ima bilo kakve veze sa Crvenom Zvezdom i kako je Zvezda godinama uništavana od strane tadašnje vlasti i na kraju došla dotle da bude ,,na aparatima"...Ti imaš obraza da pričaš o tome kako je rađen Zvezdin UPPR ???
Vrlo si hrabar, ali ne jer se ničega ne bojiš, nego jer se ničega ne stidiš, što je rekao naš veliki pisac - Jovan Dučić.

Zašto tada vlast nije dala Zvezdi novac i za jednu sezonu napravila od nje evroligaški tim? A sada kada je država Partizanu maćeha, Partizan ima skuplji tim, nikao je kao pečurka za sezonu od tima za koji su govorili da se raspada do evroligaskog tima. Prosto nisu iste te dve priče, koliko god se propagiralo da jesu.

A sa parama sve može, ne treba da budeš nešto preterano pametan. Evo sada da si neki sponzor - u Borac iz Čačka upumpaj novac, dovedi evroligaške igrače koji će svuda da idu za novac, kao što su došli i u Partizan...Taj Borac iz Čačka će sledeće godine najverovatnije da osvoji Aba ligu i da igra Evroligu. Taj tim sto se planira da se oformi u Dubaiju, imaće veliki bužeti, možda najveći, doćiće najbolji igrači za pare i biće prvak Evrope, verovatno, ali jer je finansijski potkovan najbolje, a ne zbog jubavi, znanja i navijača. To je jasno i malom detetu, ne treba ti nikakva škola za to.

Ti pokušavaš da me ubediš da ono što jasno vidim, nije to što vidim, dotle ideš...

I opet te pitam...

Da li je za vreme Partizanove dominacije, kada mu je vrh vlasti bio naklonjen Zvezda imala tretman kakav sada ima Partizan, kada je vlast, navodno, naklonjena Zvezdi? Hoćeš da mi odgovoriš ili ćeš opet da izvrneš nešto?
Kratko ću ti reći:
-Partizan ima sada skuplji tim do Zvezde, bori se i osvojio je jedan trofej, igra Evroligu, dok je Zvezda u godinama svoje krize zaboravila kako izgleda prvo mesto, a tek se povremeno podsetila kako izgleda drugo. Ali ne jer nije znala da osvoji trofej, nego jer je razlika u kvalitetu bila velika, kao i razlika u budžetu u korist Partizana. A što je, naravno, vrlo povezano.

Jer da nije Partizan dobio pare od države (pare koje su uzete od mene i ostalih građana Srbije koji plaćaju svoje obaveze prema državi), ako je mislio da se ne ugasi, morao je sa nekim da se fuzioniše, jer tim koji je samo sezonu pre, nego što je došao Obradović bio u stanju u kakvom su grobari pričali da je, mogao je samo da se ugasi, ako i to nisu slagali.

Za trofej ovogodišnje Aba lige, čestitao sam ti, sportski, zasluženo je osvojen. Ove druge stvari, neka su vam na čast. A nama kao Zvezdinim navijačima i klubu, ostaje da pre svega prihvatim posledice svojih grešaka, kojih je ove sezone bilo mnogo i za većinu, što se desilo, sami smo krivi. Da iz toga naučimo, da shvatimo da je došlo drugo i drugacije vreme, nažalost, ovo je trebalo da se desi da bi shvatili. I ako shvatimo, neće mi biti žao. Novih megdana će biti i to vrlo brzo, vec smo imali veliki srecu zbog pozivnice Evrolige, a to je šansa koja može da bude prokockana već sledeće sezone. Očigledno, da bi se iskorak u Evroligi naopravio, mora i u Aba ligi da se ima ozbiljan konkurent, od koga mora da se bude bolji, a kako je taj konkurent bolji od preko 50% timova u Evroligi najmanje, Zvezda mora da bude bolja od njega, ako hoće uspeh. Evo na primer, ovaj zadnji pasus, istina je, koja mi se ne sviđa, ali je istina - hteo ja to da priznam ili ne. Samo što ja nisam kao ti sposoban da ubedim sam sebe da je istina ono što ja hoću da bude istina.

Bez pozdrava za tebe i nije mi bilo zadovoljstvo sa tobom razgovarati!
Ispadoh na kraju i glup, a ti pametan, što si uspeo ovoliko mog vremena da potrošiš.
 
Pomešao si trenerski sleng sa klupe i huškačka saopštenja.
I jedno i drugo bi moralo da potpada pod norme pristojnosti, tako da mešanja nema. Dudin i Karijev primitivizam slušali su milioni ljudi u direktnom prenosu; sutradan neki od njih odu na posao i počnu po modelu da se izdiru na podređene (to je Srbija). A ovu čačansku hodajuću promociju srčanog i moždanog udara da ne pominjem. Daleko smo mi od Amerike, tamo je to sve gospodski (ali hej, većina i na ovom forumu nimalo ne voli Ameriku).
 
Ovo je skrinšot sa sa sajta APR-a, napravljen u jednom trenutku. Dakle u istom trenutku ovo su dva različita kluba. Ne može nikako da bude jedan isti, jer to zakon ne dozvoljava. Reci mi @Blade , za koji od ova dva kluba si navijao od 2012-2015. godine. Ali nemoj da pišeš čaršafe jer ih niko ne čita, samo prosto odgovori za ovaj prvi ili za ovaj drugi.
 
I jedno i drugo bi moralo da potpada pod norme pristojnosti, tako da mešanja nema. Dudin i Karijev primitivizam slušali su milioni ljudi u direktnom prenosu; sutradan neki od njih odu na posao i počnu po modelu da se izdiru na podređene (to je Srbija). A ovu čačansku hodajuću promociju srčanog i moždanog udara da ne pominjem. Daleko smo mi od Amerike, tamo je to sve gospodski (ali hej, većina i na ovom forumu nimalo ne voli Ameriku).
Gde se još u svetu može pročitati ovo što si napisao za Željka? Da nije navijački portal gavrosa ili galatasaraja? Ne iznenadi mene menanjenje svesti navijačkim hordama, ali se uvek zabrinem kada to pročitam od nekoga o kome imam pozitivno mišljenje.
 
A šta sam napisao a da se ne vidi golim okom? Je l' čovek menja boju lica kao semafor, usled psihotičnih stanja u koja sebe uvodi tokom utakmice? Jeste. Još malo pa će da iskolači oči ko Deki Stanković. Koja mi je to 'promocija sportskih vrednosti'? Zdravog života? Jesam li za Karija napisao da je gospodin čovek jer je trenirao Zvezdu? Ne, niti ću. Za Duška V, kad ga zumira kamera a on govori sudiji ono zbog čega bi ga njegovi dolje u Crnu Goru ubili? Eto, i on je bio trener Zvezde, i u juniorskim kategorijama i prvog tima. To je sve nenormalno. Mojne mi morališete: 'Ne valja Čović'. Za te ljude i za taj sistem - odličan je, što rezultati i pokazuju.
 
Ovo je skrinšot sa sa sajta APR-a, napravljen u jednom trenutku. Dakle u istom trenutku ovo su dva različita kluba. Ne može nikako da bude jedan isti, jer to zakon ne dozvoljava. Reci mi @Blade , za koji od ova dva kluba si navijao od 2012-2015. godine. Ali nemoj da pišeš čaršafe jer ih niko ne čita, samo prosto odgovori za ovaj prvi ili za ovaj drugi.
Jesi li ti gazda ovog foruma, pa ćeš da mi određuješ šta ću da pišem, a šta ne i koliko ću da pišem? Koga ti ovde predstavljaš?

A ovo što me pitaš je kao da ja tebi postavim čuveno pitanje koje je postavio Vojvoda Voja sudiji u Hagu. Da li tvoji roditelji znaju da si ti homoseksualac? Hajde ti meni na to odgovori sa da ili ne, jasno i određeno, na to pitanje...Ne možeš, jel tako? Eto vidiš, tako ni ja tebi ne mogu da odgovorim na ovo pitanje prosto kako bi ti želeo.

Navijao sam za klub koji je nosio ime Crvena Zvezda, igrao za taj grb i slavu kluba. Kao što navijam i sada. Da li je na to ime dodato još nešto trenutno ili ne, nije važno.

Isto tako, ovo što je urađeno sa Partizanom je mnogo više protivzakonitije od UPPR-a. Ako je ovaj UPPR bio protivzakonit kako ti tvrdiš. Tako kako je Partizan vaskrsnuo, može bilo koji tim u koji upumpaš toliko para, što sam ti već napisao, ali ti nećeš da čitaš šta se piše, nego ono što hoćeš i onda spinuješ, vrdaš, izvlačiš iz konteksta,...A ja, kada odgovaram nekome, pročitam ceo post, koliko god da ima rečenica i pasusa, pa onda odgovaram. U protivnom ne odgovaram. A ne čitam ono što se meni sviđa i ono što što bi da zvuči onako kako ja želim da zvuči.

Isto tako, da se Partizan fuzionisao sa nekim, a što je bio jedini legalan put iz krize u kakvoj vi grobari kažete da je bio, ako se taj klub i dalje zove Partizan ili Partizan Beograd ili Partizan Aldahra ili Partizan nešto deseto...I ako i dalje nosi grb Partizana i legitiman je stalni ili privremeni naslednik tog starog Partizana, za koji je plan da se finansijski stabilizuje, za mene je to i dalje večiti Zvezdin rival,...A sa kime se fuzionisao, koliko Partizana postoji u APR-u i ostalo slično...Boli me uvo. Da li je normalno da se ja kao navijač Zvezde bavim time? Mislim da nije i ne bi se bavio, ali zato se vi grobari vise bavite Zvezdom, nego svojim Partizanom. Bolesni ste od mržnje prema Zvezdi.

Ja sam tebi na sva pitanja odgovorio, koliko god da se ne slazem, to je kultura, a ne vadim se na izgovore tipa ,,ne piši čaršafe", zato što nemam argument...A odgovore i dalje čekam na mnoga pitanja...Ja sam tebe ispoštovao u tom smislu, a bio bi red da ispoštuješ i ti mene.
 
Poslednja izmena:
Samo nisi na prosto pitanje: za koji od ova dva si navijao.
 
Vrh