Bužeti su približni kao du.e i oko. A ovo nije pomoć, nego ogromna finansijska injekcija. Partizanov generalni sponzor ove sezone bila je država Srbija, a ne ono što piše na dresovima. I za to vreme koliko kazes da je 10 godina davala samo jednom klubu, pa mnogo više je davala tada Partizanu, nego sto je davala Zvezdi za vreme Partizanove dominacije. Što isto tako jasno možeš da vidiš, ako hoćeš, kao što nećeš.
Kako za dva kluba gde jedan ima 3 puta veći bužet, možeš da kažeš da su približni?
Pogledajte prilog 166862
I te pare je taj klub za koji navijaš pametno iskoristio, tu nema šta, svaka čast.
Ne pi..im, samo te demantujem, jer pišeš ono što nije tačno.
A zbog čega mi je krivo i pi..im? Krivo mi je i pi..im zato što Zvezda nije odgovorila na to, nego je selekcija odrađena...Ja bi je odradio bolje, bez lažne skromnosti. Sa ovim što je bilo na raspolaganju. I doveden je trener nedorastao ciljevima postavljenim pred klub. Jedan neozbiljan pristup, blago rečeno. I u kakvo je situaciji bilo na početku, popravljeno je dosta. Ali kada trku počneš u velikom zaostatku i haosu, svojom krivicom najviše, teško je doći na cilj kao prvi. Dobra kuca se od temelja dobro zida, da bi bila dobra. A moglo je da se odgovori mnogo bolje. Ni papreno placeni Kampaco nije vredeo, a naplata duga za njega ce doci, a ako ne bude rezultata će se osetili veoma, kao što se osetilo za Vladu Divca i njegovu ,,pomoc" Zvezdi. I ruku na srce, sa obziromd aje Ivanovic nasledio tim koji naravno nije selektirao, gde nije mogao da promeni mnogo, uradio je dosta. Očekivalo se više, naravno, ali na kraju pošten mora da se bude.
I svi ti igrači koje pominješ, koji su igrali za Zvezdu, nisu bili ili možda jedva evroligaški ili na kraju karijere. A u Partizan su došli F4 igrači na vrhuncu karijere. Razlika nebo i zemlja, budi realan, kao što nisi.
I nisi odgovorio, kao što sam i rekao da nećeš.
Živi ti u svojim ubeđenjima, ja tebi neću da rušim sneška. Ti ljudi kao ti, koji sami sebe ubede da je istina ono što oni hoće da bude istina, uvek su me fascinirali. Meni to nekako, ne ide. Meni istina može da se ne sviđa, ali je istina, a što mi se ne sviđa, to je već moj problem. I ne mogu da slažem kao ti samog sebe da nešto nije, kad jeste.