Ja bi Tribi voleo, da sam kao navijač mentalnog skopa kao ti i slični tebi, da su mi svi drugi krivi kad izgubim i da mogu da mrzim nekoga samo zato što sam od njega izgubio, ali...
Prvo da ti čestitam pobedu i osvojenu titulu, to je ljudski i sportski. I zasluženo je osvojena.
Drugo, voleo bi da mogu da u Partizanu vidim najvećeg krivca za ono što se desilo Zvezdi sinoc, ali ne mogu, jer nije. A ja sam eto, možda pogrešno za pojam mnogih naučio da prvo krenem od sebe, pa da onda gledam ko drugi mi je kriv, a ovde posle prosle sezone, gde je titula samo uz pomoć Boga osvojena, direktan konkurent se pojačava i stvara ponovo najkuplji tim na ovim prostorima...Zvezdina uprava baca igrače na gomilu i postavlja za trenera čoveka koga lično izuzetno poštujem kao sportskog radnika, ali nedoraslog poslavljenim ciljevima. Što se videlo i pre priprema, a pripreme su dale više nego potvrdu o tome. No, naša uprava umesto da reaguje, oglušila se na to. Došle su i zvanične utakmice, sezona započeta ispod svakog očekivanja i došla je promena trenera. Duško Ivanović je izvukao maksimum iz ekipe koja nema pobednički i borački mentalitet. Koja nema nijednog šutera. Osvojena su dva trofeja i sezona se ne moze nazvati neuspešnom. Najlakše je sada reći da Kampaco nije ispunio očekivanja - košarkaški tim nije i ne može da bude jedan čovek. Došla je zabrana registrovanja igrača i još neke stvari, sve je to doprinelo određenim lošim stvarima. I ako je ovo trebalo da se desi da bi se konačno otreznili, neka se i desilo. Suviše je loših poteza povučeno da bi neko drugi bio kriv. Krajnje neozbiljni potezi su povučeni na početku sezone, kasno se reagovalo za promene, a ispostaviće se na kraju i kasno.
Treće, od toga da li će biti specijalne pozivnice za Evroligu zavisi šta će dalje biti i u kom smeru će ići.
Četvrto, ne pogađa me ni likovanje, ni provociranja i ostale slične stvari. Pogađa me jedino način na koji je izgubljeno, a za šta su bar 80% krivci Zvezdini igrači, ostalih 20% pored toga se i ne vide. Posle onog Dahijinog zakucavanja u prvoj ili drugoj utakmici, gde niko nije pokusao da ga spreči u tome, sve je bilo jasno.
Peto, ako se bude radilo pametno, jednog dana ću kao navijač moći da kažem hvala Rumenom Turčinu, Glupsoru Pržaču, Svinjčetu Podmukličaru, Smajl Agi Dahiji, Kurvi Pacovu i svima ostalima. Žalosno je što su oni trebali da urade ovo što su uradili da bi došlo do otrežnjenja. Svaka čast i vašem predsedniku, bar čovek pošteno kaže da je dobio pomoć od države i ne krije, to mora da se poštuje.
Šesto, zao mi je što iako je Partizan ove sezone imao najskuplji tim ikad na ovim prostorima, a svi znamo zašto, vi grobari bolje od nas...Sve to nije bilo glavni razlog za rezultat koji je Zvezda napravila ove godine. Voleo bi da jeste, bilo bi mi lakše, ali nije. Još jednom, čestitam ti titulu, zaluženo je osvojena...Videćemo od razvoja situacije u narednih 6 dana, šta će dalje biti.