Šta je novo?

Sportski događaji

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=763495#p763495:3s1nx7n4 je napisao(la):
Beki » Sre Avg 05, 2020 7:30 pm[/url]":3s1nx7n4]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=762529#p762529:3s1nx7n4 je napisao(la):
Blade » Ned Avg 02, 2020 9:27 pm[/url]":3s1nx7n4]Valjalo bi da Aba liga krene, bez publike, po španskom ili NBA sistemu. Ako cekaju, sezona nece ni poceti.
Sta da igraju, pa rekli su davno da je ova sezona gotova... Nova sezona nikad ne pocinje u avgustu, sa ili bez korone...

Nisam mislio da pocne sada, nego kada joj je vreme, a da se ne odlaze.

Pored mesta koje je upraznio Gist, upraznilo se jos jedno, jer je Nikola Jovanovic novi kosarkas Igokee. Gde ce sigurno imati vise minutaze, nego u Zvezdi, gde jedva moze da se kaze da je imao po neku ulogu. Igrac ne moze da bude bolji, ako ne igra.

Stimac je jos na klackalici, ali valjda ce ostati...

Pa u NBA-u se igra 8 utakmica pa plejof, sve zajedno ce da traje mesec dana ili koliko vec i pukli su ogromne pare da sve organizuju. Ni oni ne bi mogli celu sezonu ovako, a kamoli mi.

Elem, jesu oni tamo svi bez zena i devojaka? Nisam procitao nista o tome. Moglo bi da postane veselo kako vreme bude odmicalo. Ajde, mi obicni smrtnici bi izdrzali to nesto malo vremena, ali ipak su oni razmazene zvezde.

Au jbt. Kako je ovo uopste moguce, stalno imaju preglede, testove opterecenja... Jel moguce da su krili? Pocivaj u miru dobri nas.

Ne može sve da se vidi na testovima opterećenja. Nije ljudsko telo tako prosta mašina.

Ko će ga znati šta je u pitanju, ne bih ništa prejudicirao, ali kod ovakvih slučajeva je veoma bitna autopsija i stvaran uzrok smrti, tj. šta je dovelo do smrti.

Otiš'o si Odžo, ostala je nevera,
uvek će te voleti cigani sa Severa!

Tuga, 27 godina, dobroćudni džin.. :cry:

Јадан Мајкл, баш готиван лик био.

Ко за баксуз, прошлог или претпрошлог лета сам му махнуо из кола баш испред Др Ристића на НБ.

Posto sam bio opterecen ovim stvarima negde pre 8,9 meseci, kada se kopa dublje, uvek se uspostavi da je klub krio zajedno sa igracem.

Cesto umre sportista, to je vest dan, dva, a onda posle niko ni ne objavi nalaze autopsije.

Ne bih sad da gresim dusu u slucaju Odza, ko zna sta je bilo, ali bi trebalo da se ide do kraja ako se nesto muljalo i da se kazne odgovorni i sprece ovakve stvari.

Tuga. Pravi sportista...
Sad sam pročitao da on zapravo trenutno nije bio pod ugovorom. Ko će ga znati...stres, neizvesnost, nema posla, nejasna budućnost takmičenja u vreme Korone...?

Nije bio pod ugovorom, vodio se kao igrač koji je napustio klub. Mnogo stvari mi je zao u vezi njega, pored najvise toga sto je tako mlad otisao, verovatno na bolje mesto za zivot. Zao mi je sto se nije ostvario kao otac, da neko iza njega ostane. Iako nije bio igracina, sto se kaze, a sto sam bio ubedjen da je mogao da bude, da se sa njim bolje radilo, igrac je koji je ostavio trag u Crvenoj Zvezdi i zasluzio da ga navijaci postuju, zbog toga sto se na terenu borio kao lav.

Počivaj u miru, dobroćudni džine, večna ti slava. Hvala ti za sve sto si uradio za Crvenu Zvezdu.

Majkl Odžo (1993 - 2020)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gduCxjCIJI8[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=aDXR9qDgnN8[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9PNQJpjJQjI[/youtube]

Ne znam koliko je vredno da se pomene, ali Zvezda je sinoc u kvalifikacijama za LŠ na praznoj ,,Marakani" pobedila Evropu iz Gibraltara sa 5:0. Tim u kome, koliko sam primetio, ne igra nijedan profesionalac, nego se bukvalno skupe kao lokalni klub iz nekog sela. Podvig, nema sta :) . Sa druge strane, tolika je razlika izmedju Zvezde i velikih evropskih timova, kolika je izmedju Zvezde i nekog kluba ovog tipa. Za evropkske velikane, Zvezdini fudbaleri su amateri. I dalje, sam ulazak u LŠ, makar tamo opet padali ubedljivi porazi, za Zvezdu je veliki uspeh. Glupo je da se prica bilo sta preko toga. Ne kazem, uspeh je i Liga Evrope. A da se prezimi u Evropi kroz LE, to je toliki uspeh, da za njega jos nije izmisljeno ime. Da ovo cita neki navijač Bajerna ili Juventusa, znam da bi me smatrao mentolom zbog onoga sto smatram uspehom za tim za koji navijam, ali samo sam realan. U zivotu moraju da se imaju ciljevi, ali oni koji su, makar i uz najvece napore realno ostvarivi. Preko toga ne, jer cete uvek biti nezadovoljni, jer ciljeve nikako ne ostvarujete. A ako se ide u krajnost, bolje je biti krajnji realista, nego krajnji nerealista.

не би те нико сматрао ментолом. једноставно, сваки клуб има циљеве и снове сходно својим могућностима. навијачима Бајерна и Јувентуса је пролеће у ЛШ нешто што се подразумева, нама је то сан

Ne znam čemu preterano potcenjivanje samog sebe, još manje mi je to jasno od preteranog samohvalisanja, budući da je u pitanju sport. Stvarno mi nije jasno za koga je Katai 'amater', ili Ben, ili Borjan. Itd.

Elem, ako ćemo da se smeštamo u koordinatni sistem, klub koji je ove sezone eliminisan od Zvezde, Kopenhagen, dogurao je do četvrtfinala Lige Evrope, gde je ispao od Mančester junajteda - na produžetke. To će reći da Zvezda ima kvalitet za negde do četvrtfinala, uz mnogo sreće možda i za polufinale LE, što je, da se niko ne uvredi, za tim koji dolazi iz Srbije, odlično. Treba i te kako da budemo zadovoljni.

Bilo bi lepo da se popnemo stepenicu iznad i, poput ukrajinskih klubova, konkurišemo i za trofej u LE, ali za to treba još i mnogo više para. A i to bi značilo da smo nivou iz, recimo, 1979, što je teško i zamisliti.

(Debakl protiv Bajerna od 0:6, kao što se vidi, i nije merilo, jer je Tot'nam od istog kluba u istoj sezoni istog takmičenja primio 7, a Barsa sa Mesijem, kao što videsmo, 8 golova. A to sve nije naš rang.)

Nije pocenjivanje, nego realnost. A pored ovoga sto si naveo, da treba novca, treba i da imamo ligu gde ima jos po neki kvalitetan klub koji moze da igra evropsko takmicenje, a ne cipiripi ligu kakvu imamo sada. Padanje ide mnogo brzo i lako, a kada treba da se popnes i stepenik iznad, sporo je i tesko. Igranje nekog evropskog takmicenja, makar i samo jesenji deo, za Zvezdu je jos uvek uspeh, a nije normalna stvar. Kada dodje dotle, da to bude standard, moze da se prica o necemu dalje. Da prezimi u Evropi - to je, da ne pricam koliki uspeh. O prolazu dalje...ma, to su vec snovi daleki...

Taj cuveni Bajern, koji je favorit protiv PSŽ-a u finalu LŠ, je kao sto kazes, pregazio ove sezone evropske velikane sa velikim ciljevima. Tim velikanima se to desilo, a za Zvezdu, to je realno stanje stvari. A ta realnost, do pre par godina, bila je jos crnja, koliko god to zvučalo tragicno. I mora da se napreduje i ide dalje, sada ne sme da se stane, ma koliko da je to napredovanje sporo. Ipak se nesto pokrece. Do pobedjivanja velikih evropskih timova, osim neke slucajnosti, kao sto je bilo sa Liverpulom, ima jos dosta, ali za neku godinu, dostojanstven otpor, ako se nastavi dobar rad, moze da se ocekuje.

Luka>MJ. Kroz deset, petnaest godins, bez ikakve sumnje.

Po svim parametrima, Zvezda je veceras apsolutni favorit protiv Tirane. Ali...Svasta moze da bude, jer ima i dodatnih parametara.

Pohvale za to, sto ce se mec prenositi na 3 televizije...Zvezda TV, AS1 i RTS 1.

E kada nema kosarke, pa moram da gledam ovaj fudbal...Zvezda igra protiv tima koji je reda-velicine prosecnog u nasoj ligi, poluvreme 0:0. To nije problem, nego to sto nema konkretnih prilika, a Tirana, koja je imala taktiku da ne primi gol, bila je agresivnija i konkretnija, bliza vođstvu. Verujem da ce Zvezda da umulja jedan gol, ali ako protiv ovakve ekipe treba da se umuljava, onda sta da ocekujemo protiv boljih, kakva je vecina...Da vidimo drugo poluvreme, ali ne izgleda mi da ce biti bolje, valjda se varam.

Zvezda je veceras izgubila u svemu, osim u rezultatu. Bitno je naravno, da je prosla dalje, ali sve ostalo je nesto sto je za diskusiju i cime ne bi smelo da se bude zadovoljno.

Gledao sam od datog gola.
Ne znam da li sam video išta dobro osim par dubinskih lopti.
Odbrana neuigrana. Tomane koji vuče protivnika za dres pošto je ostao bez snage (kod gol aut linije Tirane).
Pojedinci u odbrani koji prave gluposti koje bi malo ozbiljniji tim kaznio.
Nemamo odbranu, tehniku, napad, sredinu, nismo nešto brzi, sve u svemu nikakav napredak već godinama...

Ja sam uveren da bi sa dobrom taktikom prosečni igrači prosečne inteligencije gazili ove pretkvalifikacije.

Kada vidim da naš napad kreće, a svi u blizini igrača sa loptom stoje - plače mi se.

Golman nas spašava godinama, a Marina više nema da kreira nešto.

Ја мислим да је Декијев потез са Дегенеком уместо Родића на левом беку у одлучујућој утакмици, реално, нешто најглупље откако је Д. Беквалац, Наташин ћале, у Купу УЕФА променио играча у 20. минуту да изведе слободан ударац.

А тек после, извођење Дегенека науштрб Раше Панкова, од кога је трипут бољи штопер... А бољи је и од Милуновића. Сачувај Боже.

Такође, Канга је за мене потпуно дивљи и неартикулисан играч, који игра за себе, као талентован клинац од 12 година. Добро, Милоје је умео да га употреби, не кажем, али сам сумњичав.

Не треба сметнути с ума да су се браћа Тиранци чврсто бранили и да се, ипак, победи (много) у зубе не гледа, јер, ономад они од прекопута одоше у Валону, са Милком, Вокријем, Ушкетом... па попише два комада од славног Фљамуртарија;)

победи се у зубе не гледа :) анализираће се и научити на грешкама до следеће утакмице

Vrh